![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
5 Attachment(s)
Quote:
Vand Motor vr6 2.8l pret 350e Au venit niste piese ptr golful meu: bara fata +bara spate+ capota badboy look+grila simpla(negre) si faruri clean Cumpar semnalizari fata si faruri led spate masina intra la vopsit maine si o sa fie negru matt deabia am timp sa caut jante noi ptr golf Vand Piese Bmw e36 coupe oem si stock |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Azi dimineata i`am curatat rugina de pe ea si am chituit`o.
quick_silver2 - hai ca vin sa o punem pe elevator sa ii schimb si uleiu. Urmeaza schimb de ulei si sistemu de evacuare. |
4 Attachment(s)
Intr-un final am pus mana pe un golf III din 95...De la un batran(masina de familie)
Rulaj:147,500 km Transmisie: manuala Putere: 55 kW (75 CP) Cilindree: 1598 cm³ Norma Euro: euro2 Combustibil: benzina Numari de usi: 4/5 Dotari: ABS, oglinzi electrice,trapa, inchidere centralizata, airbag Masina a costat 1200e... Probleme: -Rugina la oale(dupa cum se vede in poza pe spata e mult lasata iar amortizoarele sunt legate cu sarma) -Toba sparta -Papa ulei Tuning: Jante,suspensii sport mai vedem pe parcurs ;) Poze: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Noutati la Honda mea:
-am vopsit aripile pe fata,prin urmare fiind acum 'curate' ca lacrima. -am comandat un set de frane: fata-spate Endless (350mm/6pistonase) -am comandat un set de jante: Enkei NT 03 LE pe 18 -am comandat un volan cu tot cu butuc: Momo Drifting (simplu,tip conic) Am mai facut la motor: -service complet,filtre,uleiuri,lichid racire,etc. -admisie APR Tuning (parca) -axe cu came (nu imi vine in minte marca) -Resoft. =340cp la motor. |
3 Attachment(s)
Am primit eleronul Do-Luck din Japonia...nou noutz. 350e
Capota....si ea la fel de noua...400e. Probabil va urma un set de Jante...:evil_laug |
2 Attachment(s)
Am gasit in sfarsit grila +masca fata si oglinzile de M
|
Cu Parere De Rau Va Anunt Ca Sa Bulit Jocu:))
deci sau dus si masinile si tot :(( vin mai tarziu cu o achizitie noua:( |
2 Attachment(s)
Sa ma " laud " cu masina mea de zi cu zi:
Nissan Qashqai 2.0i automat,185cp. :arrow: |
Quote:
Sa va arat lista cu ce am cumparat astazi (am dat bani urmand ca maine sa iau de pe masina donatoare) Bara fata M - 450 ron Bara spate M- 400 ron praguri M - 250 ron Stopuri M - 250 ron interior complet M -1500 ron capota - 300 ron volan M - 150 ron (trebuie schimbata pielea) nuca M - 60 ron aripi - 300 ron ambele |
CUMPAR MASINA !!!!! zi cu zi ca de 4 zile nu mai pot sa misc octavia din garaj... si era 4x4:X
Masina sa fie preferabil 4x4 ca sa ma pot lua la tranta cu quick app arata foarte bn;) |
2 Attachment(s)
Am Cumparat Un Ford cu 7500e nelovit,a fost doar la un proprietar 10ani in acest timp nu a avut rugina nici accidente doar cateva mici tamponari
motorul este 1.4l si are 170.000 Km e destul de batrana dar se tine Urmeaza sa ii schimb suspensiile , jantele cu unele noi , si poate gasesc niste piese de rs500 si scaune chargespeed si o sa mai pun niste decals pe el |
2 Attachment(s)
Bai voi sunteti nebuni cu atatea masini cu tractiune spate pe vremea asta..
M-am saturat sa raman mereu blocat asa ca mi-am achizitionat: NUME:Subaru Impreza WRX STI Masina am luat-o cu 6500 euro(un pret foarte bun zic eu,la cat consuma) Masina are 177 cp dar nici o modificare. DOTARI: -geamuri electrice -4 airbaguri -scaune incalzite -computer bord -cutie viteze manuala 6 trepte -aer conditionat -etc... Date Tehnice: Combustibil-Benzina Motor-Boxer(4 cilindri) Putere maxima-177 cp Viteza maxima-260 km/h Acceleratie 0-100 km/h-6.0s Tractiune-Integrala Cutie viteze-Manuala 6 trepte Planuri de viitor: -neaparat vopsita alb -un set de jante +gume(deja comandate din japonia) -poate o suspesnie sport -un eleron de STI - o toba |
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning