Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Poze cu prietenele, amicele voastre (https://forum.4tuning.ro/28-femei/2838-poze-prietenele-amicele-voastre.html)

aleks 12-08-05 09:13

Re: :I

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Bai ma retrag!
Multumesc de incurajari,totusi nu cred ca arat asa rau si ideea era ca sunt \"Femeie\"(topic) + masina........am crezut ca asta era ideea tpicului.
Sincere scuze pt. cei deranjati de view si daca s-au ars niste retine...........asta e.
Soryy,I din`t mean to cause soo much touble!

nu ai pus pozele unde trebuie, deacord, dar unii au cam sarit calul in afirmatii, nu suntem pe site-ul lui costin marculescu, suntem pe 4tuning, so... nu-i corect sa fii atacata asa

sil4tuning 12-08-05 09:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
acum recunosc ca am sarit putin calul si am exagerat putin in afirmatii imi retrag cuvintele in scris si cu semnatura .... :roll: :wink:

........am recunoscut ca am sarit martoaga si mi-am cerut scuze ....am editat si posturile ( tre sa ma si spodevesc acu >?>?? Gratziane unde esti ? :roll: ) :P

aleks 12-08-05 09:35

Re:

Quote:

Quote:

acum recunosc ca am sarit putin calul si am exagerat putin in afirmatii imi retrag cuvintele in scris si cu semnatura .... :roll: :wink:

........am recunoscut ca am sarit martoaga si mi-am cerut scuze ....am editat si posturile ( tre sa ma si spodevesc acu >?>?? Gratziane unde esti ? :roll: ) :P

nu tata stai calm :lol: dar nu ai fost numai tu carcotas, tu ai fost singurul care s-a simtit sa calmeze fata :wink:

needBrain 12-08-05 22:08

are dreptate aleks

TM-84-DMX 13-08-05 15:38

1 Attachment(s)
Au inceput zilele orashului...Sa punem cateva achizitii :lol:

adisoruc 14-08-05 01:44

nice....:))

Vladutzzz_sv 14-08-05 14:10

fete

Sa risc sa pun nij poze cu fata pe forum???? Promite-ti ca sunteti baieti cuminti si nu va dati la ea? 8)

CRyS` 14-08-05 15:02

Nu ne dam la ea.... :lol: doar o iubim oleak! :lol:

adisoruc 14-08-05 20:38

uimeste-ne...:)

adisoruc 14-08-05 20:39

uimeste-ne...:)

UniculSGM 14-08-05 22:12

1 Attachment(s)
Eu cu prietena

remusrm 15-08-05 08:28

2 Attachment(s)
aci e prietena mea romina... ea e armenaca din iran... romancele aci prin LA sunt cam curve... dar poate gasesc una cuminte si ma insor si eu... poate...[/img]

shadowro 15-08-05 08:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Piry\"
flaviuTZa cred ca ar fii mai bine sa te retragi si sa lasi baietii sa-si faca treaba ca ..... asta-i situatia ;) nu vreau sa te jignesc doarece is domnoc.

si dc anume sa se retraga mai ? :) ca nu arata pe placut tau ? :lol: :lol:

aleks 15-08-05 09:23

Re:

---------

aleks 15-08-05 09:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadowro\"
Quote:

Originally Posted by \"Piry\"
flaviuTZa cred ca ar fii mai bine sa te retragi si sa lasi baietii sa-si faca treaba ca ..... asta-i situatia ;) nu vreau sa te jignesc doarece is domnoc.

si dc anume sa se retraga mai ? :) ca nu arata pe placut tau ? :lol: :lol:

n-are rost sa continuam discutia asta, atacurile la persoana nu sunt ok, parerile personale de genul ala mai bine pe pm

All times are GMT +2. The time now is 20:34.

- Copyright 2026 4Tuning