![]() |
Re: Accidente, tamponari, avarieri
Quote:
|
Quote:
|
in primavara la mine in fata casei pe iuliu maniu a intrat un taximetrist duminica dimineata intr-un stalp. adica s-a urcat pe el. si acul tot la 160 era blocat. sunt kamikaze taximetristii astia. unii, nu chiar toti.
mai am cunostinta de ceva accidente, si mi se pare ca am niste poze din parcarea de la kaufland tot de prin primavara, dar am sa le caut mai tarziu ca daca sunt, sunt pe telefon si am o gramada. |
1 Attachment(s)
ieri pe la ora 18 langa pompieri
|
3 Attachment(s)
pozele din parcare de la kaufland. 3 masini implicate, astra albastru avea doar niste zgarieturi si numarul putin indoit.
Quote:
|
Azi la Plus-u din tractoru un golf 4 si un focus break dintre care focusu a iesit cel mai sifonat.
|
2 Attachment(s)
Ieri pe la 7 la giratoriul de la Carrefour, nu prea am inteles cum s-a intamplat, scuza-ti calitatea pozelor
|
Quote:
|
A picat azi noapte craca cea vestita din Livada (aia uscata care o aveam toti in vizor de ceva ani). Din pacate pe un BMW. Nu a patit nimeni nimica dar omu s-a ales cu parbriz spart + oglinda, capota plafon strambate si zgariate. Mare ghinion.
|
Era de asteptat, mai devreme sau mai tarziu.
|
Craca aceea devenise un fel de bila de pe ASE :lol:
|
ce craca? e prima oara cand aud de ea...si trec des prin livada... are cineva din greseala vreo poza?
|
Eu am cu craca cazuta si facuta bucati pe saracul BMW. Dar nu am cablu de date sa o scot. Oricum cei care umbla prin livada o stiu :)
|
si eu umblu...si nu stiu de ea:P
|
Nu umblii pe unde trebe in livada...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning