Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - DARTH VADER (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/244045-e36-darth-vader.html)

RIcKO 15-01-12 15:05

Re: E36 - DARTH VADER

Quote:

Originally Posted by Ms-02-TPI (Post 4828125)
@ marian Nebunu : Frate pe toate topicurile te vad, ca aia asa si pe dincolo, caterinca si bataie de joc de munca oamenilor. MI SE RUPE de cate masini ai avut tu. Puteai fi si Dumnezeu , NU SE FACE ASA CEVA! Daca imi iau ban sau ceva putin imi pasa.

On topic: RIckO scuze pt Off, De ce iti scoate asa fum la rece ?
In rest super tare masina tine-o tot asa

pai nu stiu , banuiesc ca deaia ca masina a stat foarte mult timp din iunie pana acum , am mai scos-o de vreo 2 ori da nu i-am dat span deloc , si atunci am scos-o si i-am dat direct ,,,,dupa faza aia nu a mai scos deloc ....

Va rog eu frumos sa incetati cu certurile si chestiile de copii de doi ani , hai sa ramanem ontopic ,,,,,daca vreti sa scrieti ceva legat de masina e ok ...accept opiniile asa cum sunt ele dar sa fie la obiect ....va rog mult

Ms-02-TPI 15-01-12 15:08

Deci nu e o problema cu motoru atunci.
Bafta in continuare cu masinuta ca arata tot mai bine !

O duminica placuta

retro_renault 15-01-12 20:21

Un e36 facut cum trebuie din perspectiva mea (culoare, elemente de caroserie, faruri galbene retro si jante desigur) !

Sparkle_81 15-01-12 20:39

Quote:

Originally Posted by Ms-02-TPI (Post 4828125)
.....De ce iti scoate asa fum la rece ?
...

Cred ca se numeste ..... condens ???!

neagk 15-01-12 21:47

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 4828838)
Cred ca se numeste ..... condens ???!

+1 :lol:

Ms-02-TPI 15-01-12 22:44

Quote:

Originally Posted by neagk (Post 4829042)
+1 :lol:

Era cam negru "condesu" deaia am intrebat .. in fine bine ca e ok motoru

RIcKO 16-01-12 09:21

5 Attachment(s)
Cateva cadre de aseara laIulius Mall

eMH 16-01-12 10:38

Ricko, vad ceva urme de cauciuc pe jos. Ai fost obraznic? :)

Frumoasa masina, sa o folosesti cu placere!

L.E.: Rahat, acum mi-am dat seama ca is urme de apa/noroi :)))

RIcKO 16-01-12 11:36

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 4829637)
Ricko, vad ceva urme de cauciuc pe jos. Ai fost obraznic? :)

Frumoasa masina, sa o folosesti cu placere!

L.E.: Rahat, acum mi-am dat seama ca is urme de apa/noroi :)))

Da alea erau de noroi dar am invartit.o putin inainte pe acolo si pe afara pe zapada

RIcKO 24-01-12 13:56

4 Attachment(s)
Munca mea pana in prezent .....:D

VaLeX 24-01-12 13:58

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4844501)

Eu spun ca e un salt urias , de la cum era ..si cum se prezinta in momentul actual.

Keep on going Ricko ! :)

Sonny™ 24-01-12 14:09

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4844501)

felicitari Ricko pentru masina si pentru tot efortul depus de a sta departe de casa, ai facut o treaba buna si sunt sigur ca o sa ne surprinzi cu lucruri noi si frumoase:twisted:

RIcKO 24-01-12 14:54

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 4844535)
felicitari Ricko pentru masina si pentru tot efortul depus de a sta departe de casa, ai facut o treaba buna si sunt sigur ca o sa ne surprinzi cu lucruri noi si frumoase:twisted:

Multumesc frumos Sonny , Valex

Daca Dumnezeu imi ajuta o sa fac si fitmentul la jante si o sa fac si la interior ce mi-am propus , adica bord de boewing :))) de moment insa sunt shomer ,,,,,sa speram ca voi putea continua cat de repede proiectul

bcoupe 24-01-12 19:21

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4844604)
Multumesc frumos Sonny , Valex

Daca Dumnezeu imi ajuta o sa fac si fitmentul la jante si o sa fac si la interior ce mi-am propus , adica bord de boewing :))) de moment insa sunt shomer ,,,,,sa speram ca voi putea continua cat de repede proiectul

Nu am stat sa citesc tot topicu, si te intreb: ce suspensie ai pe masina? sau ce suspensie vrei sa pui?
in viitor ce vrei sa faci cu stopurile spate? ( parerea mea merg puse unele OEM rosu+galben)
Motoru daca a stat atata timp, ia-l usor nu da in el direct (fa-i un schimb de ulei+filtre). In rest mult succes cu ea pe viitor!

RIcKO 24-01-12 19:42

Quote:

Originally Posted by bcoupe (Post 4845172)
Nu am stat sa citesc tot topicu, si te intreb: ce suspensie ai pe masina? sau ce suspensie vrei sa pui?
in viitor ce vrei sa faci cu stopurile spate? ( parerea mea merg puse unele OEM rosu+galben)
Motoru daca a stat atata timp, ia-l usor nu da in el direct (fa-i un schimb de ulei+filtre). In rest mult succes cu ea pe viitor!

Am momentan JOM Blue Line reglabila , dar parca lasa de dorit si as vrea D2 , stopurile vor fi full rosii , nu am avut timp de ele cat am fost acasa , motorul ...pfu ...am scos masina 2 zile atat am facut sa zic 100 km cam atat , am fost doar 9 zile acasa si fiind si frig si etc nu am putut sa fac mare lucru la ea dar ma voi ocupa de ea mai bine in vara .Multumesc de urari

All times are GMT +2. The time now is 04:41.

- Copyright 2026 4Tuning