Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

John_Doe_cj 28-06-08 22:36

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Mi-am terminat de desfacut azi masina......dupa ce a stat la atelier 2 saptamani degeaba (nu am avut timp) si se pare ca desi are rugina mai multa decat ma asteptam totusi nu e dezastru si merita facuta si partea cea mai buna e ca nici nu ma costa asa de mult . Pragurile au fost vreo 80 lei bucata,aripile fata vreo 120 lei bucata si de acuma incolo mai am nevoie de tabla si de izolant cel putin in prima faza . Bineinteles in toata nebunia de azi de la atelier am uitat sa fac poze ...........oricum nu arata bine asa ca..............

LIVIUMARIN 28-06-08 23:04

Quote:

Originally Posted by john_doe_cj (Post 1618696)
mi-am Terminat De Desfacut Azi Masina......dupa Ce A Stat La Atelier 2 Saptamani Degeaba (nu Am Avut Timp) Si Se Pare Ca Desi Are Rugina Mai Multa Decat Ma Asteptam Totusi Nu E Dezastru Si Merita Facuta Si Partea Cea Mai Buna E Ca Nici Nu Ma Costa Asa De Mult . Pragurile Au Fost Vreo 80 Lei Bucata,aripile Fata Vreo 120 Lei Bucata Si De Acuma Incolo Mai Am Nevoie De Tabla Si De Izolant Cel Putin In Prima Faza . Bineinteles In Toata Nebunia De Azi De La Atelier Am Uitat Sa Fac Poze ...........oricum Nu Arata Bine Asa Ca..............

Salutare ,clujanule,sa Stii Ca Daca Nu Ai Luat Pragurile,in Bm Sunt La Pretul De 55 Lei Buc.despre Aripi Nu Am Informatii Cu Pretul.
Si Eu Am Tot Surubarit La Masina,azi Am Schimbat Contactul Cu Cheie,al Treilea Cardan,pe Asta Se Pare Ca L-am Nimerit Mai Bine ,am Reechilibrat Rotile Din Fata,,chiar Am Si Spalat Masina,maine Sper Sa Ies Si Eu Un Pic ,la O Balta ,sa Ma Relaxez.
La Oradea Cum A Fi Evenimentul ..?ai Ceva Vesti?
Asa, Si Spor La Treaba, In Continuare,sa Iti Faci Masina Cat Mai Bine!

daman 30-06-08 10:02

salut.din pacate bmw-ul nu mai este de vanzare :sad: . poate gasesc altul

blondu316 30-06-08 12:15

vezi ca sunt rechine la vanzare ogramada....si eu vand rechinu :)) ...mai e pe aici inca un baiat care si-l vinde ;) ...mai sunt si pe autovit anunturi ;)

daman 30-06-08 12:45

la ce pret il dai?in ce stare e?

c00lzer0 30-06-08 14:28

ai mai sus un rechin negru de vinzare...plus o gramada de piese

daman 30-06-08 15:12

l-am vazut dar nu prea ma atrage.ala pe care vroiam sa il iau eu era intr-o stare mult mai buna decat cel negru.

blondu316 30-06-08 22:30

cu 1100 negociabil ! masina are motor app nou , are inchidere, alarma , muzica , filtru sport,baterie noua, am toate actele in regula si totul platit la zi , am foarte multe piese la ea ( cum ar fi cutie in 5 vit, 4 usi , geamuri , piese motor etc ) defecte e ca ar cam trebui vopsita ca sa fie ea tipla...ca am fost la spalatorie si mi-a sarit vopsea dp porbagaj :( ...

LIVIUMARIN 30-06-08 23:36

Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 1622053)
cu 1100 Negociabil ! Masina Are Motor App Nou , Are Inchidere, Alarma , Muzica , Filtru Sport,baterie Noua, Am Toate Actele In Regula Si Totul Platit La Zi , Am Foarte Multe Piese La Ea ( Cum Ar Fi Cutie In 5 Vit, 4 Usi , Geamuri , Piese Motor Etc ) Defecte E Ca Ar Cam Trebui Vopsita Ca Sa Fie Ea Tipla...ca Am Fost La Spalatorie Si Mi-a Sarit Vopsea Dp Porbagaj :( ...

Salutare,am Vazut Ca Ai Ceva Piese,disponibile,sincer As Fi Interesat De Cv,daca E In 5 Trepte ,daca E De Rechin,adica Cu Antrenor Unghiular Pentru Cablu Km-traj,pentru Motor Cu 6 Cilindri,cutia De Vit De Pe 323-ul Meu E Cam Obo.
Si Un Pret Pentru Ea .
Cu Simpatie Liviu.
Ar Fi Interesant Sa Pui Si Niste Poze...cu Macsina

piratu_volvo 30-06-08 23:40

Avea pe undeva poze dar s-au facut multe pagini la sectiunea asta a noastra si nu am rabdare acuma sa vad la care pagina:lol:.

blondu316 30-06-08 23:44

salut Liviu ! sincer nu stiu asa multe despre cutie , nu stiu daka e de rechin dar stiu ca se potriveste , nush daka e ptr cablu km-traj nu stiu mai nimik....o sa intreb pe viitor si o sa te anunt...pentru ca toate piesele le tin la niste prieten de ai mei care sunt mecanici si ei stiu mai multe ....si poze trebuie sa mai fac si imi e rusine sa pun pentru ca rechinu meu fata de al tau e nimica :)). o sa revin maine cu niste poze daca e ca mi-am pierdut pozele de pe calculator si pe un joi sau vineri o sa-ti zic si despre cutie ;) ! salut si numai bine

blondu316 30-06-08 23:49

am pe la pagina 23 si mai sunt pe la pagina 30 si ceva ....mama de cat timp va sunt alaturi :D o sa fac maine niste poze si o sa le bag seara ;)

LIVIUMARIN 30-06-08 23:57

Quote:

Originally Posted by blondu316 (Post 1622260)
am Pe La Pagina 23 Si Mai Sunt Pe La Pagina 30 Si Ceva ....mama De Cat Timp Va Sunt Alaturi :d O Sa Fac Maine Niste Poze Si O Sa Le Bag Seara ;)

Salut Din Nou,hi Hi ...ma Bucur Ca V-am Prins In Direct Ca Sa Zic Asa,eu Am Vazut Mai Demult Poze Cu Masinuta Ta,pai Cand Ai Un Pic De Timp,cu Tablaria Cum Stai?
Inca O Intrebare ,de Ce Vrei Sa-l Dai?
Asta Al Meu ,a Inceput Sa Isi Dea Drumul Adica Sa Mearga,dar Mai Apar Mici Probleme ,cam Ceva De Genul,s-a Rupt Din Nou Cablul De Km ,in Aceasi Zi S-a Rupt Si Cvablul De Acc.mai Am De Reglat Un Far ,si Ce Ma Nervozeaza Cel Mai Mult Nu Reusesc Sa Echilibrez Rotile Astea Ca Lumea,deja E A Doua Oara Cand Le Duc La Echilibtat Si Tot Nu A Iesit Bine,rotile Nu Sunt Lovite, Strambe,sau Mai Stiu Eu Ce, Ele Sunt Aproape Noi,pe La 120 Tremura Volanul La Greu Dupa 140 E Ok

daman 01-07-08 12:26

pana la urma o sa imi iau e 36.

John_Doe_cj 01-07-08 22:20

Quote:

Originally Posted by LIVIUMARIN (Post 1622284)
Salut Din Nou,hi Hi ...ma Bucur Ca V-am Prins In Direct Ca Sa Zic Asa,eu Am Vazut Mai Demult Poze Cu Masinuta Ta,pai Cand Ai Un Pic De Timp,cu Tablaria Cum Stai?
Inca O Intrebare ,de Ce Vrei Sa-l Dai?
Asta Al Meu ,a Inceput Sa Isi Dea Drumul Adica Sa Mearga,dar Mai Apar Mici Probleme ,cam Ceva De Genul,s-a Rupt Din Nou Cablul De Km ,in Aceasi Zi S-a Rupt Si Cvablul De Acc.mai Am De Reglat Un Far ,si Ce Ma Nervozeaza Cel Mai Mult Nu Reusesc Sa Echilibrez Rotile Astea Ca Lumea,deja E A Doua Oara Cand Le Duc La Echilibtat Si Tot Nu A Iesit Bine,rotile Nu Sunt Lovite, Strambe,sau Mai Stiu Eu Ce, Ele Sunt Aproape Noi,pe La 120 Tremura Volanul La Greu Dupa 140 E Ok

aici in cj este o firma care indreapta jenti de aliaj in jur de 50 ron bucata nu am inca detalii dar urmeaza sa am in curand pt ca si eu trebe sa-mi duc una dintre cele care le-am cumparat (pe 16") la indreptat
Revin cu detalii.

All times are GMT +2. The time now is 00:18.

- Copyright 2026 4Tuning