![]() |
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Mi-am terminat de desfacut azi masina......dupa ce a stat la atelier 2 saptamani degeaba (nu am avut timp) si se pare ca desi are rugina mai multa decat ma asteptam totusi nu e dezastru si merita facuta si partea cea mai buna e ca nici nu ma costa asa de mult . Pragurile au fost vreo 80 lei bucata,aripile fata vreo 120 lei bucata si de acuma incolo mai am nevoie de tabla si de izolant cel putin in prima faza . Bineinteles in toata nebunia de azi de la atelier am uitat sa fac poze ...........oricum nu arata bine asa ca..............
|
Quote:
Si Eu Am Tot Surubarit La Masina,azi Am Schimbat Contactul Cu Cheie,al Treilea Cardan,pe Asta Se Pare Ca L-am Nimerit Mai Bine ,am Reechilibrat Rotile Din Fata,,chiar Am Si Spalat Masina,maine Sper Sa Ies Si Eu Un Pic ,la O Balta ,sa Ma Relaxez. La Oradea Cum A Fi Evenimentul ..?ai Ceva Vesti? Asa, Si Spor La Treaba, In Continuare,sa Iti Faci Masina Cat Mai Bine! |
salut.din pacate bmw-ul nu mai este de vanzare :sad: . poate gasesc altul
|
vezi ca sunt rechine la vanzare ogramada....si eu vand rechinu :)) ...mai e pe aici inca un baiat care si-l vinde ;) ...mai sunt si pe autovit anunturi ;)
|
la ce pret il dai?in ce stare e?
|
ai mai sus un rechin negru de vinzare...plus o gramada de piese
|
l-am vazut dar nu prea ma atrage.ala pe care vroiam sa il iau eu era intr-o stare mult mai buna decat cel negru.
|
cu 1100 negociabil ! masina are motor app nou , are inchidere, alarma , muzica , filtru sport,baterie noua, am toate actele in regula si totul platit la zi , am foarte multe piese la ea ( cum ar fi cutie in 5 vit, 4 usi , geamuri , piese motor etc ) defecte e ca ar cam trebui vopsita ca sa fie ea tipla...ca am fost la spalatorie si mi-a sarit vopsea dp porbagaj :( ...
|
Quote:
Si Un Pret Pentru Ea . Cu Simpatie Liviu. Ar Fi Interesant Sa Pui Si Niste Poze...cu Macsina |
Avea pe undeva poze dar s-au facut multe pagini la sectiunea asta a noastra si nu am rabdare acuma sa vad la care pagina:lol:.
|
salut Liviu ! sincer nu stiu asa multe despre cutie , nu stiu daka e de rechin dar stiu ca se potriveste , nush daka e ptr cablu km-traj nu stiu mai nimik....o sa intreb pe viitor si o sa te anunt...pentru ca toate piesele le tin la niste prieten de ai mei care sunt mecanici si ei stiu mai multe ....si poze trebuie sa mai fac si imi e rusine sa pun pentru ca rechinu meu fata de al tau e nimica :)). o sa revin maine cu niste poze daca e ca mi-am pierdut pozele de pe calculator si pe un joi sau vineri o sa-ti zic si despre cutie ;) ! salut si numai bine
|
am pe la pagina 23 si mai sunt pe la pagina 30 si ceva ....mama de cat timp va sunt alaturi :D o sa fac maine niste poze si o sa le bag seara ;)
|
Quote:
Inca O Intrebare ,de Ce Vrei Sa-l Dai? Asta Al Meu ,a Inceput Sa Isi Dea Drumul Adica Sa Mearga,dar Mai Apar Mici Probleme ,cam Ceva De Genul,s-a Rupt Din Nou Cablul De Km ,in Aceasi Zi S-a Rupt Si Cvablul De Acc.mai Am De Reglat Un Far ,si Ce Ma Nervozeaza Cel Mai Mult Nu Reusesc Sa Echilibrez Rotile Astea Ca Lumea,deja E A Doua Oara Cand Le Duc La Echilibtat Si Tot Nu A Iesit Bine,rotile Nu Sunt Lovite, Strambe,sau Mai Stiu Eu Ce, Ele Sunt Aproape Noi,pe La 120 Tremura Volanul La Greu Dupa 140 E Ok |
pana la urma o sa imi iau e 36.
|
Quote:
Revin cu detalii. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning