![]() |
Re: my tuning r5
mai bine te apuci de dezmembrari :) macar faci un ban ;)
|
a nu pentru piese am cumparat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu mai fiti rai ma, voi n-aveti viziunea domnului NFS :rolleyes2 Mie-mi place maxim o fraza de pe site-ul lui din semnatura : "Avand in spate doi ani de experienta in domeniul tuningului auto m-am decis sa fac acest site sa lamuresc si pe alti ca cu putin fatenzie orce se poate face fara a da multi bani pentru a modifica masina iubita." |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ia d'aci ca e fri (free):twisted:
http://tunninghome.webs.com -buna ziua si se prezinta.... -sait e de fapt varianta in bihoreano-maghiara a lu' site(engl); -fatenzia o fi vreo pasare rara si probabil disparuta din fauna Romaniei, pardon, Transilvaniei si a tinutului Secuiesc precum Zaganul sau Dropia... -citim mai departe Fatenzie orce....Orce e o comuna din Granada, regiune a Spaniei, deci fatenzie orce e o pasare originara din peninsula Iberica; -sffaturi sau faturi SF:twisted: -pasionat pana peste cap....probabil ca ii undeva pana la etajul 4 pasionat de masini, dupa incepe sa fie cu avioanele si elicopterele; -Avand in spate doi ani de experienta- grei fiind, s-a gandit sa mai dea si pe la altii; si.... Pentru orce informatii legat de site sau avetii o masina modificata si vreti sa fie afisat pe siteul "Tuning-Home" va rugam sa ne contactati prin adressa de mai jos. Asta o fi in maghiaro-bihoreana, nu ca as avea cumva ceva cu el, dar prietene, pune mana pe un rahat de dictionar ca esti agramat si asta e putin spus....masina-afisat(a) site(-)ul adressa fara un s sau mai bine zis cu un singur s, in limba romana nu exista ss decat pe la masini....ce e drept avetii e tot cu un i, saracul o fi fost prezent la lectia cu i, ii si iii dar nu le-a priceput care unde se pun. In locul tau invatam 2 ani de zile si luam un amarat de permis, am mai vazut eu competenti de genul asta care sunt la a 5-a incercare la teorie si progreseaza in genul 18,17, 15,13 samd....iti spun eu ca la 2 ani de experienta in spate al codului rutier il visai zi de zi si tot luai permisul ala doar prin lipirea cuvintelor:lol: Cineva zicea mai sus de abonament la topicul asta ca e gratis si ca merita, avea dreptate, multi si pierd pe jos tinandu-se de burta... si sa-i credeti, au dreptate8) |
Quote:
nu el detine site-ul,asa ca degeaga spui... pe faza asta cu doi ani grei de experienta in nfs am ras si eu un timp. |
E totusi administratorul site-ului....daca ar sti greselile oare le-ar lasa asa?:lol:
|
1 Attachment(s)
elemente de gtt
|
3 Attachment(s)
cateva poza cu GTR
|
mai ai bara fata? pune o poza doua cu ea...
|
1 Attachment(s)
......
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning