Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

florin_cars 19-02-06 22:02

1 Attachment(s)
ma refeream la motor, cutie..mecanica macar sa nu coste o avere..k restul trebuie..n-ai ce face cu vopseaua, tablaria...piesele..marunte, tapiteria...

dar mecanica, oricum o inlocuim cam toti..asa k macar sa fie ieftina..pe gratis dk se poate, k la mine :oops: :lol: :lol:

tema de gandire :arrow: .....V8 1936 Ford FlatHead, de care va spuneam eu mai demult...s-a inceput cu chiulasele, motorul...e in lucru. Chiulasa e toata curatata, shlefuita...nice, nu :twisted:

cosmineloo 21-02-06 12:54

wow

codrin44 21-02-06 22:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cosmineloo\"
cat de natarau potzi fi,
sa refaci acelasi capri.....

chiar!

cosmineloo 22-02-06 19:41

las ca te vad io maine!!!!

florin_cars 23-02-06 00:27

ce e azi..lumeeee..
ce faci codrine???

OFF TOPIC: auzi nene codrin...mi-ai papat centii :( :( cu tilifonu tau :evil:
ai mai aflat ceva de actele necesare, demersurile..ce trebuie sa le intreprind ?
merg Luni dupa capra..si inka 2 Forduri Sierra..o s atyranspoirt..3 Forduri in 24 ore..trebuie..k atata am platit remorca :twisted: sper sa reusesc..sa fac 650km.. :oops:

cosmineloo 23-02-06 13:20

drum bun florine

io plec in 45min...wish me luck

florin_cars 23-02-06 14:23

unde pleci???
la codrin??
faceti bairam..party :!: :?: :twisted: :twisted: :lol:

codrin44 23-02-06 21:30

acum suntem la \"bairam\" :D :D

florin_cars 23-02-06 22:13

grrrrrrrrrrrrrr :evil:
mie nu mi-ati zis..las k eu ma distrez transportand 3 Forduri...cu platforma ..LUNI :twisted: :twisted: :twisted:

totusi codrine..nu mi-ai zis nimic de acte..plsss, k se apropie termenul limita... :( :?

cosmineloo 24-02-06 07:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
grrrrrrrrrrrrrr :evil:
mie nu mi-ati zis..las k eu ma distrez transportand 3 Forduri...cu platforma ..LUNI :twisted: :twisted: :twisted:

totusi codrine..nu mi-ai zis nimic de acte..plsss, k se apropie termenul limita... :( :?

pai si daca itzi ziceam veneai?
sper ca nu o sa te impiedici de o asa mica problema ca actele......good luck.

codrin44 26-02-06 05:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"florin_cars\"
nu mi-ai zis nimic de acte..plsss,

la RAR Bacau am primit raspunsuri contradictorii,legate tocmai de motivul radierii,dar RAR nu face decat identificarea...la Politie e problema......
si pe acolo nu am ajuns,dar am sa trec luni...

cosmineloo 26-02-06 10:34

io-s la radautzi unde e frig si bine (afara e frig) si m-am dat cu sania....ciresele s-au terminat...dar o sa mananc o ciorba radautzeana si dupa aia up we go......

viviesp 26-02-06 17:59

Florine si cam cat ai investit? cele 3 forduri, platforma, benzina...
te apuci de reconditionat machinete? bagi un business? :lol:

DASCALUGABRIEL 27-02-06 16:18

capri

simbata e ziua cea mare!dau jos motoru de 2000 si sper sa am puterea necesara sa ridic cossu (cu palacu bineinteles)
urmatoarea prioritate ar fi sa confectionez suportii motor.cutie de viteze e ,disc de ambreiaj e,suportul pt ridicat animalu e ,schema electrica e ,deci incepe nebunia!
am sa pun foto cu evolutia trebii !

mef 03-03-06 09:43

.

stie careva dintre voi de la ce masina se potriveste filtru de aer (elementul filtrant) ?
carcasa e de pe un Taunus (carb weber 32/36) motor de 2000 4 linie

All times are GMT +2. The time now is 14:33.

- Copyright 2026 4Tuning