![]() |
1 Attachment(s)
ma refeream la motor, cutie..mecanica macar sa nu coste o avere..k restul trebuie..n-ai ce face cu vopseaua, tablaria...piesele..marunte, tapiteria...
dar mecanica, oricum o inlocuim cam toti..asa k macar sa fie ieftina..pe gratis dk se poate, k la mine :oops: :lol: :lol: tema de gandire :arrow: .....V8 1936 Ford FlatHead, de care va spuneam eu mai demult...s-a inceput cu chiulasele, motorul...e in lucru. Chiulasa e toata curatata, shlefuita...nice, nu :twisted: |
wow
|
Re:
Quote:
|
las ca te vad io maine!!!!
|
ce e azi..lumeeee..
ce faci codrine??? OFF TOPIC: auzi nene codrin...mi-ai papat centii :( :( cu tilifonu tau :evil: ai mai aflat ceva de actele necesare, demersurile..ce trebuie sa le intreprind ? merg Luni dupa capra..si inka 2 Forduri Sierra..o s atyranspoirt..3 Forduri in 24 ore..trebuie..k atata am platit remorca :twisted: sper sa reusesc..sa fac 650km.. :oops: |
drum bun florine
io plec in 45min...wish me luck |
unde pleci???
la codrin?? faceti bairam..party :!: :?: :twisted: :twisted: :lol: |
acum suntem la \"bairam\" :D :D
|
grrrrrrrrrrrrrr :evil:
mie nu mi-ati zis..las k eu ma distrez transportand 3 Forduri...cu platforma ..LUNI :twisted: :twisted: :twisted: totusi codrine..nu mi-ai zis nimic de acte..plsss, k se apropie termenul limita... :( :? |
Re:
Quote:
sper ca nu o sa te impiedici de o asa mica problema ca actele......good luck. |
Re:
Quote:
si pe acolo nu am ajuns,dar am sa trec luni... |
io-s la radautzi unde e frig si bine (afara e frig) si m-am dat cu sania....ciresele s-au terminat...dar o sa mananc o ciorba radautzeana si dupa aia up we go......
|
Florine si cam cat ai investit? cele 3 forduri, platforma, benzina...
te apuci de reconditionat machinete? bagi un business? :lol: |
capri
simbata e ziua cea mare!dau jos motoru de 2000 si sper sa am puterea necesara sa ridic cossu (cu palacu bineinteles)
urmatoarea prioritate ar fi sa confectionez suportii motor.cutie de viteze e ,disc de ambreiaj e,suportul pt ridicat animalu e ,schema electrica e ,deci incepe nebunia! am sa pun foto cu evolutia trebii ! |
.
stie careva dintre voi de la ce masina se potriveste filtru de aer (elementul filtrant) ?
carcasa e de pe un Taunus (carb weber 32/36) motor de 2000 4 linie |
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning