![]() |
Re: Focsani
turbaciune tare de tot..cat tea ajuns?
|
apropo..pe unde este atelierul lui ben?
|
nu m-a ajuns nimic ca mai aveam niste resturi de folie :D si manopera imi apartine....si gata ...nika...moka.....lacky me:-P
|
Tek_TM3 azi am vazut-o in oras e super misto masina :x
Johnson ben nu are atelier . Are un graj in curtea casei lui si acolo mai vin baietii si le mai dau batai de cap masinilor . Daca vrei ne intalnim si iti arat unde sta ben :) . |
Quote:
|
2 Attachment(s)
multam fain pt laude...:oops:...si acum fac o propunere.....mai trebe lucrat un pic da' ca idee....
|
tare :)) ...
|
pai daca e "tare"...hai sa le scoatem in serie sa dam la fiecare....bineinteles cu acordu "sefului"......
|
ti-am vazut si eu masina azi, felicitari a iesit foarte PROFESIONAL! bravo! cum te impaci cu motorul de 1.8?? sau e de 2.0 cati cai are ?
|
Quote:
|
Quote:
App ca tot e de masini , caut o macheta scala 1/24 vw bora ( preferabil argintiu ) stie cineva unde as putea gasi ? In afara de peco librarii unde nu am vazut pana acum ... Stiu ca e un model de serie si se gaseste greu :( ... dar poate am sanse ... multumesc . Liviu ramane pe maine la 6 sa ne vedem daca nu esti te sun sambata si vedem . Ms ptr tot :) |
mersi mersi.....am motoras de 1.8 IS(foarte important IS)...trage foarte bine...140cp ...zice lumea, eu cred ca are mai putin...dar deocamdata sunt multumit pt cat ma dau eu
|
Duminica mergem la Bucuresti ?
|
chiar hai sa facem o lista cu cei care mergem la Bucuresti SI MASINILE LOR
1) VN 23 TDR - BMW 320 2) VN 88 FLY - BMW 318i 3) VN 05 YTG - BMW 318IS |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning