Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - TXA M5 S38B36+Nitro Direct Port (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/198-e30-txa-m5-s38b36-nitro-direct-port.html)

cEaska 21-05-08 11:54

Re: E30 - Txa

stii cumva de unde as putea sa iau si eu o bara fatza ca a ta ?

GodfatherN 21-05-08 18:10

inca imi aduc aminte de placere cum era sa mergi in coloana incadrat de 2 bestii...un urs...o pisica...animale d'astea cu personalitate...
cat despre permise...or sa vina ele inapoi mai curand decat se asteapta "prietenii" nostri...asa ca...nu va rugini nimic, surprizele vor continua sa apara...

Alex23 21-05-08 23:15

eu nu inteleg ceva ................ aici e topic pt B 13 TXA sau pt permise supendate???????? ar trebui sa vb mai mult despre masina nu despre permise ;)

MariusTXA 22-05-08 00:03

Quote:

Originally Posted by Alex23 (Post 1546786)
eu nu inteleg ceva ................ aici e topic pt B 13 TXA sau pt permise supendate???????? ar trebui sa vb mai mult despre masina nu despre permise ;)

asa este frate ai perfecta dreptate.....pentru cei care vor sa vada masina live 22-25/05/2008 tuning show la prisma otopeni......va rog frumos sa nu mai discutati aici despre permise ca eu am si uitat de incident si ma gandesc la altceva.....

MariusTXA 22-05-08 00:08

Quote:

Originally Posted by cEaska (Post 1545306)
stii cumva de unde as putea sa iau si eu o bara fatza ca a ta ?

este din fibra si m-a costat 250 euro+vopsitoria 100 euro....

MariusTXA 23-05-08 17:06

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 1546902)
este din fibra si m-a costat 250 euro+vopsitoria 100 euro....

cateva poze de la prisma tuning......

tuner_cata_05 23-05-08 17:12

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 1549951)
cateva poze de la prisma tuning......

Ce frumoasa fete sunt pe acolo...:shock::shock::shock:
Sa mai faci poze Marius...:-P:lol::D;););)

Cataaa_ 23-05-08 17:23

;)) da , ce fete:X dar si bmw`urile merita toate privirile:P
cred ca multi ar fi vrut sa vada m3`ul la craiova :( cel putin eu n`am vazut vreunu live
eram cel putin curios , si creca ma suiam pe capota si nu plecai de acolo :)) sau plecai cu mine pe masina

claubmw92 23-05-08 17:49

Marius ursul cel galben ce are sub capota???

MariusTXA 23-05-08 17:50

Quote:

Originally Posted by MertzCobra (Post 1549988)
;)) da , ce fete:X dar si bmw`urile merita toate privirile:P
cred ca multi ar fi vrut sa vada m3`ul la craiova :( cel putin eu n`am vazut vreunu live
eram cel putin curios , si creca ma suiam pe capota si nu plecai de acolo :)) sau plecai cu mine pe masina

pe capota nu aveai cum sa te urci ca te aruncam jos in secunda 2,o sa il vezi daca vii la bucuresti la salon sau daca nu poate la viitorul eveniment de la craiova care sper sa fie organizat de cineva care se pricepe la asa ceva.....

MariusTXA 23-05-08 18:06

4 Attachment(s)
inca cateva poze......

Stiff 25-05-08 18:12

Quote:

Originally Posted by alex_bmw (Post 1544915)
dak ai mai fost la craiova nu inteleg de ce ai mai venit ! dak nu ai mai fost si de data asta ai fost dezamagit de ce spui ca pe viitor o sa mai vii ? stai in buc unde nu sunt "super greturi si basini sau fraieri basiti " !

Alex Bmw ...... daca Post-urile mele nu ar fi fost sterse ( de catre cineva demn de cei de la CNA si care probabil se simte si pt. care cei 50 de ani de comunism si-au lasat adinc amprenta ... si aici ma refer la modul in care intelege sa abordeze o problema facind Cenzura la Cenzura cu falsa Pudoare , dar asta numai unora pt. ca unele cuvinte pe care de altfel le-au mai folosit si altii carora nu li s-au sters Post-urile si asta pt. ca nu au spus nimic deranjant referitor la eveniment ) ai fi putut citi inca o data si observa ca nu m-am fererit la toata lumea ci doar la citiva .... si anume la aceia au abordat o maniera R***T si au inceput chiar sa ne ameninte in momentul cind se cauta un adversar pt. TXA . Si asta dupa in momentul cind am ajuns ne-au cerut sa tragem masinile in niste gropi nesimtite in conditiile in care baile de ulei sunt la doar citiva centimetri de sol . Am batut niste Km-tri pt. a onora cu prezenta si deabia am fost lasati sa intram. Vom mai veni cu siguranta pt. ca asa cum spuneam si le multumeam , acolo sunt Baieti super OK si de Isprava ( probabil ca asta ti-a scapat ) in speranta ca urmatorul eveniment va fi mai bun. Pt. cineva inteligent criticile nu trebuie sa fie deranjante ci constructive mai ales cind sunt reale si nu unele rau intentionate ! Te salut ! Marius scuze de Off Topic dar stiu ca esti in asentimentul meu !

squid 26-05-08 11:20

frumos bmw si faine fetele, nu le-a muscat TXA-ul de funduletz? :)

GodfatherN 26-05-08 11:25

lol...asta era problema ?

MariusTXA 26-05-08 11:29

Quote:

Originally Posted by squid (Post 1553950)
frumos bmw si faine fetele, nu le-a muscat TXA-ul de funduletz? :)

le-a mangaiat pe fundulete......a fost cuminte......

All times are GMT +2. The time now is 07:32.

- Copyright 2026 4Tuning