![]() |
Re: B 83 Dac
Quote:
|
Quote:
|
ce gume ai tu pe jantele alea ? (scuze daca ai scris pe undeva ..dar nu am stat sa citesc)
|
interesant proiect....cat despre RAR! good luck
|
roberte stiu prea bine ce zici acolo,deocamdata ramane stock motorul ala :))...LKS 175/65 fata 205/60 spate :)...sa fie
|
Dac-ule da ce a patzit mashina ta,ca zilele trecute am trecut pe langa ea si zacea acolo pe langa linia lu 41.Am oprit si ti-am admirat-o,da parea sa fi zacut ceva timp.Oricum prea tare masina.Succes!!!!
|
nu a patit nimic...se odihneste pentru mai tarziu :))...nu stiu care din ei esti ca vecinii mi-au tot zis ca imi da lumea tarcoale la masina...acum e spalata mutata si aranjata
|
dc ai mutat-o ma ca am vrut sa iti las si eu azi de dimineata un autograf si nu am reusit ca nu am gasit-o :D :P
|
cauto in spatele blocului:lol:
|
asa e acum este in saptele blocului pe locul unde se mestereste la ea mai mereu :) ala e un fel de garaj la mine :))
|
am observat :lol:
|
Nici eu nu stiu sa iti zic care dintre toti cei care s-au uitat la masina ta sunt,treaba e k eu am pus frana cand am vazut-o,am bagat avariile si m-am dat jos,eram cu un prieten si ne chioram amandoi la masina ta.Foarte bine k ai spalat-o k era pacat de ea saraca.Ce mai mesteresti acuma la ea????
|
Robert_SGM. Acesta este proiectul R8 despre care vorbeai?
|
Ce?? unde R8...
|
:)) lasa-l ma sa vb si el ce dumnezeu...oameni buni calmati-va...cum va da robert apa la moara sau un mic semn cum incepeti...calmi...
robert raspunsul meu va veni altfel si mai tarziu vei vedea :) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:58. |
- Copyright 2026 4Tuning