![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
|
Quote:
|
colegu cu nick X RAYS EYES,si DMX,AM VAZUT K ATI POSTAT PE LA PG.46-49,k nu mi prea trage masina,si k va bagati si voi ,va astept cu cea mai mare placere,acum cand e masina gata
|
Quote:
Depinde daca sunt in forma sau nu ;)) Probabil in seara aia avea carerra 100 si eu benzina din port, ca de obicei :D |
Quote:
Quote:
Am impresia si sper sa ma insel ca iti place sa umblii cu cioara vopsita si sa zici ca e porumbel. Eu nu vad unde am zis ca ma dau cu tine in conditiile in care ai u masina stricata.Asta una la mana si 2 la mana masina ta este destul de serios umblata si vrei sa te dai cu un vr6 stock ....ca sa ce? Dar nu-i bai. De 1mai sunt la start cu tine |
atunci scz de neintelegere,dar macar sper k s a inteles k atunci aveam masina stricata,vin sapt viit in ct ,poate reusesc sa ma dau cu un vestit gti de cica 500cp si cu un s5,bafta
|
no prb.
Cu baiatu cu golfu o sa vrb daca te intereseaza |
Quote:
|
ai alta masina zeze de tot sar provocarile pe aici :???:
|
Quote:
Si apropo nu a spus nici unu` din nou ca`i "mai tare", etc ... Cu tine nu ma dau ca n`are rost :) |
Quote:
|
ce faci mah zeze te dai cu masini de ~70 ?
|
Quote:
M3-u pisicuta acela l-ai facut pt ca eu stiu kit-ul care il ai pe masina ... kit-ul de leon 400 CP asa ca nu inteleg rostul de a te da cu masini mai slabe si mai ales cu a lu baloo opel GSI cu care te-ai dat din cate am inteles si e cu 200 cp minim sub tine. Chiar mi-a zis baiatul cu GTI - u sa iti transmit ca masina aia se da doar la legale , daca vrei sa ai ocazia cu respectiva masina te invita la cursa de la Constanta din Mai . O zi buna. |
sal,atunci dak colegu cu gti se da doar la legale,poate vine la pitesti,sa se dea o data sa vedem si noi minunea
|
Quote:
Daca tot esti fermecat de cum iti trage masina te asteptam la Constanta pe 1 mai " sa vedem si noi minunea " . |
| All times are GMT +2. The time now is 21:46. |
- Copyright 2026 4Tuning