![]() |
Re: Masini Abandonate!
La cum arata cred ca nu prea i-a pasat proprietarului de masina.:rolleyes2
|
:( pacat de unele masini ca se duc pe apa sambetii si multora nu le pasa de ele.
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
vazute azi
|
7 Attachment(s)
vazute azi
|
8 Attachment(s)
vazute azi
|
bmw-ul e21 nu este abandonat, e al unui prieten
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
vazute azi
|
nup ... doar aia e a lui ... iar in curtea aia *aia cu broasca albastra* inainte erau multe masini vechi, neingrijite
|
Quote:
|
daca iei una sa ai grija de ea sa o re'aduci la viata te baga la furt .....
in loc sa le lase asa mai bine le da pe 50 lei numai sa nu se aleaga prafu si pulberea de ele.... si 2 sa nu mai ocupe locurile de parcare asa de rar de gasit parerea mea...niste nenorociti...macar ...in cel mai rau caz... le duceau la fiare vechi daca chiar nu le mai pasa dar vor si Nshpe mii de euro pe ele mai cunosc o masina care sta de 3 ani in acelas loc , nu a mai fost miscata niciodata de atunci , e vb de un pajero ....frumoasa masina...s'a ingropat in asfalt....nimanui nu ai pasa de ea..... si cate si mai cate masini nu sunt in centru capitalei....ca pe la margini ...nu mai vorbesc....dar ce sa le faci cum sa faci sa salvezi macar o parte din ele??? |
Quote:
|
crede-ma ca sunt de acord cu tine , dar raman la ideea mea , decat sa ajunga ultimul harb si nimeni sa nu poata face nimic decat sa arunce gunoi in ea...mai bine refolosite materialele.....decat deloc.....la asta ma refer
|
10 Attachment(s)
....... :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning