Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Masini Abandonate! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/186594-masini-abandonate.html)

bodyn 28-11-12 20:29

Re: Masini Abandonate!

La cum arata cred ca nu prea i-a pasat proprietarului de masina.:rolleyes2

Reme 29-11-12 09:40

:( pacat de unele masini ca se duc pe apa sambetii si multora nu le pasa de ele.

Andrei RS13 29-11-12 11:32

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5266648)
:( pacat de unele masini ca se duc pe apa sambetii si multora nu le pasa de ele.

Proprietarilor nu le pasa,mie imi pasa,le'as aduna pe toate da asta inseamna furt!

Andrey-Stefan 29-11-12 17:06

7 Attachment(s)
vazute azi

Andrey-Stefan 29-11-12 17:14

7 Attachment(s)
vazute azi

Andrey-Stefan 29-11-12 17:26

8 Attachment(s)
vazute azi

AxYJamaicanu 29-11-12 17:32

bmw-ul e21 nu este abandonat, e al unui prieten

Andrey-Stefan 29-11-12 17:37

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 5267161)
bmw-ul e21 nu este abandonat, e al unui prieten

ma bucur sa aud ca nu este abandonata...erau mai multe acolo,sper ca toate sa fie ale lui si sa fie salvate

Andrey-Stefan 29-11-12 17:57

6 Attachment(s)
vazute azi

AxYJamaicanu 29-11-12 18:15

nup ... doar aia e a lui ... iar in curtea aia *aia cu broasca albastra* inainte erau multe masini vechi, neingrijite

Andrey-Stefan 29-11-12 19:55

Quote:

Originally Posted by AxYJamaicanu (Post 5267227)
nup ... doar aia e a lui ... iar in curtea aia *aia cu broasca albastra* inainte erau multe masini vechi, neingrijite

nu stiam de curtea asta,din intamplare am dat de ea(sper ca vorbim de aceeasi curte)...imi pare rau ca nu erau si celelalte masini vechi de care spuneai,mi-ar fii facut placere sa le vad...prefer mai mult sa vad si sa fotografiez masini vechi decat dastea noi,mullte sunt ascunse prin garaje,curti...dar pana la urma nu fac mofturi,fotografiez ce gasesc

opelastra16 30-11-12 11:33

daca iei una sa ai grija de ea sa o re'aduci la viata te baga la furt .....
in loc sa le lase asa mai bine le da pe 50 lei numai sa nu se aleaga prafu si pulberea de ele.... si 2 sa nu mai ocupe locurile de parcare asa de rar de gasit

parerea mea...niste nenorociti...macar ...in cel mai rau caz... le duceau la fiare vechi daca chiar nu le mai pasa dar vor si Nshpe mii de euro pe ele

mai cunosc o masina care sta de 3 ani in acelas loc , nu a mai fost miscata niciodata de atunci , e vb de un pajero ....frumoasa masina...s'a ingropat in asfalt....nimanui nu ai pasa de ea..... si cate si mai cate masini nu sunt in centru capitalei....ca pe la margini ...nu mai vorbesc....dar ce sa le faci cum sa faci sa salvezi macar o parte din ele???

Andrey-Stefan 30-11-12 11:40

Quote:

Originally Posted by opelastra16 (Post 5268022)
daca iei una sa ai grija de ea sa o re'aduci la viata te baga la furt .....
in loc sa le lase asa mai bine le da pe 50 lei numai sa nu se aleaga prafu si pulberea de ele.... si 2 sa nu mai ocupe locurile de parcare asa de rar de gasit

parerea mea...niste nenorociti...macar ...in cel mai rau caz... le duceau la fiare vechi daca chiar nu le mai pasa dar vor si Nshpe mii de euro pe ele

mai cunosc o masina care sta de 3 ani in acelas loc , nu a mai fost miscata niciodata de atunci , e vb de un pajero ....frumoasa masina...s'a ingropat in asfalt....nimanui nu ai pasa de ea..... si cate si mai cate masini nu sunt in centru capitalei....ca pe la margini ...nu mai vorbesc....dar ce sa le faci cum sa faci sa salvezi macar o parte din ele???

nici nu vreau sa aud de fier vechi sau remat...

opelastra16 30-11-12 11:42

crede-ma ca sunt de acord cu tine , dar raman la ideea mea , decat sa ajunga ultimul harb si nimeni sa nu poata face nimic decat sa arunce gunoi in ea...mai bine refolosite materialele.....decat deloc.....la asta ma refer

Mitza93 30-11-12 19:22

10 Attachment(s)
....... :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 05:35.

- Copyright 2026 4Tuning