![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
15 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Deci a venit inghetul si frigul...cand am coborat mai devreme la zuz era inghetat tot, usile nu se mai deschideau noroc ca am intrat prin dreapta :lol:. Am pus si niste poze |
:)) Tu ai doua randuri de geamuri ?
|
Pai daca nu il imbraci bne normal ca ingheata :))
U stai la caldurica in casa si pe el il tii ca nesimtitu n frig =)) Sa`ti fie rusine :)) ( glm ) :D |
ZUZ are geam anti-glontz:lol::lol:
|
Iar n`ai ma benzina? :))
Acum am vazut :)) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
imi trimiti si mie un PM cu un id cv de mess k vreau sa te intreb cate cv...dak vrei
|
Quote:
|
Ai transformat permisul in racleta pentru geamuri ?:))
|
@YePy91: Ai PM. Id-ul era si in semnatura
@opia: Pai uitasem racleta sus...si cum lenea era mare am dat cu ala. Era si buletinu bagat acolo si permisu :)). Sa nu mai zic ca ma plictisisem si am facut o gaura rotunda in gheata de pe parbriz doar la mine sa vad pe unde merg pana la benzinarie :lol: |
ma tu nu esti sanatos sau sunt eu blana?
foloseai permisu` pe post de racleta?:)) |
Ooooo al1ca ce onoare...pot sa spun ca esti blana dar nu esti :))). Ce are ma..macar la aia sa fie si el bun :lol:. Acum plec la munca..in 5 minute cobor la zuz sa vad cat de inghetat e...mi-am luat racleta acum :-P
|
Tu dai zapada cu permisu si alti plang dupa el:( :)))))
|
asa mult tuning acoperit de gheata... ntz ntz ntz :D
ps: treaba cu buletinu si curatatu zapezii = epic fail, va arata in final ca dupa razboi (sau daca il uiti prin haine cand le bagi la spalat) iar daca vei vrea sa iesi la un moment dat din tara pot aparea probleme cand il prezinti abuzat si violat. deci nu e c0mbyn47i3 |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:35. |
- Copyright 2026 4Tuning