Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Propuneri/Challenges (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/17755-propuneri-challenges.html)

Naitzu 12-10-08 18:41

Re: Propuneri/Challenges

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 1804783)
haide ti mah....ma vedeti pe mine cu PS???.....aici e freehand nu vt...ce e asta?:oops::oops::sad::sad::cry::cry::evil::evil:: ?::?::!::!:

fiule.. nu mai fa spume ca nu esti bere..uneori la scanat nu iti ies hasurile ca pe original..si pentru asta folosim PS'ul (ma rog, o semnatura, un tag pe desen eventual) dar nu ne apucam sa dam renderuri .. etc..
PS: nu te'a vazut nimeni cu lucrari modificate in Photoshop ,dar poti incerca.Nu iti va da nimeni in cap :anger:

Darius DMS 12-10-08 18:43

Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 1805016)
fiule.. nu mai fa spume ca nu esti bere..uneori la scanat nu iti ies hasurile ca pe original..si pentru asta folosim PS'ul (ma rog, o semnatura, un tag pe desen eventual) dar nu ne apucam sa dam renderuri .. etc..
PS: nu te'a vazut nimeni cu lucrari modificate in Photoshop ,dar poti incerca.Nu iti va da nimeni in cap :anger:

ok....voi lucra...da mi photoshop si terminam......astept poll ul....hai:3...2...1....GO...da tii bice fratilor...

blue macca 13-10-08 13:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 1804783)
haide ti mah....ma vedeti pe mine cu PS???.....aici e freehand nu vt...ce e asta?:oops::oops::sad::sad::cry::cry::evil::evil:: ?::?::!::!:

mai draga darius, stii, nu toti au scannere sa le iasa poza ca si desenul... ok?
mai ales cand vrei sa prezinti unei comunitati o lucrare abia terminata, faci poza seara si vezi ca nu se intelege nimic. nu ajustezi poza? :-w

si dupa cum v.am promis, poza pe timp de zi:

mba 13-10-08 18:27

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mba (Post 1804281)
am o treaba cu raducu... il provoc ... pe poza asta...:D ...sa vedem :shock: ... termen??... cand terminam :lol:

eu sunt gata.... cand pui facem pollu :lol:

radu.3 13-10-08 22:09

1 Attachment(s)
Pun si eu desenul...nu a fost scanat de mine si nush, nu a iesit exact...ma refer pe la usi era hasurat de mine, in poza nu se vede...infine, nu mai zic nimic ca o sa zica mba ca vreau sa ma scot :lol:

blue macca 15-10-08 17:12

:( revin in legatura cu bmw.ul...
-pheerya nu se baga
-mba nu se baga
-raducu nu se baga
-darius a postat
-naitzu a postat
-eu am postat...
facem pool x3 ?...daca nu dati semne o sa fac eu :-" ca se pare ca stam degeaba

Darius DMS 15-10-08 18:23

da i batai...facem cu 3...care i prblema....:?????....da ti i bice fratilor....

Naitzu 25-10-08 11:06

2 Attachment(s)
Mazda RX-8
Doar o plansa, tuning la greu (dar sa nu dam in chici). Termen..Sa zicem pana pe 2 noiembrie. Deci ascutiti creioanele si.. sa-i dam bice fratilor cum zice Darius

radu.3 25-10-08 11:41

Faina alegere Naitzu ;) sper sa apuc si eu sa fac ceva, nu ca la ultimele :|

Darius DMS 25-10-08 11:53

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Naitzu (Post 1825916)
Mazda RX-8
Doar o plansa, tuning la greu (dar sa nu dam in chici). Termen..Sa zicem pana pe 2 noiembrie. Deci ascutiti creioanele si.. sa-i dam bice fratilor cum zice Darius

ma bag....sper si eu sa nu imi iasa un kitch:sad::sad:ca si asa numa din astea fac....mult noroc tuturor....:!::arrow:

2;;raducu,daca ai timp te provoc eu....ca vad ca s a terminat provocarea cu mba....hyundai tiburon....accepti?ca am mai vorbit noi despre masina asta8)vreau doar fata....si tuning...:-P

radu.3 25-10-08 14:47

Pff darius stiu ca am mai vorbit...nush ce sa zic, in principiu as accepta, dar am in plan 2 masini (Golf 4 si RX8-ul) si abia apoi sper sa am timp si de aia...oricum, mai discutam pe messenger;)

Naitzu 26-10-08 12:34

1 Attachment(s)
m-a costat mult desenul asta... :chainsaw:
dar.. sunt pacifist.. se putea si mai bine.. :rolleyes2

blue macca 26-10-08 15:06

interesant, cam repede ai postat :P
se vede ca ai un singur stil, incearca sa mai adaugi, sa vii cu ceva nou? ;;)
ai si intins creionul, nu?
bafta si pe viitor :D numa' bine

mba 27-10-08 20:42

vine si a mea maine...:D sper
si sper sa iasa mai bien decat corrado...

Naitzu 27-10-08 21:47

Quote:

Originally Posted by mba (Post 1830268)
vine si a mea maine...:D sper
si sper sa iasa mai bien decat corrado...

bien .. buena.. hai sa ti vidim mon seur.. a si succes de pe acum ! te astept fierbinte :oops:..!

All times are GMT +2. The time now is 10:26.

- Copyright 2026 4Tuning