![]() |
Re: Propuneri/Challenges
Quote:
PS: nu te'a vazut nimeni cu lucrari modificate in Photoshop ,dar poti incerca.Nu iti va da nimeni in cap :anger: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
mai ales cand vrei sa prezinti unei comunitati o lucrare abia terminata, faci poza seara si vezi ca nu se intelege nimic. nu ajustezi poza? :-w si dupa cum v.am promis, poza pe timp de zi: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Pun si eu desenul...nu a fost scanat de mine si nush, nu a iesit exact...ma refer pe la usi era hasurat de mine, in poza nu se vede...infine, nu mai zic nimic ca o sa zica mba ca vreau sa ma scot :lol:
|
:( revin in legatura cu bmw.ul...
-pheerya nu se baga -mba nu se baga -raducu nu se baga -darius a postat -naitzu a postat -eu am postat... facem pool x3 ?...daca nu dati semne o sa fac eu :-" ca se pare ca stam degeaba |
da i batai...facem cu 3...care i prblema....:?????....da ti i bice fratilor....
|
2 Attachment(s)
Mazda RX-8
Doar o plansa, tuning la greu (dar sa nu dam in chici). Termen..Sa zicem pana pe 2 noiembrie. Deci ascutiti creioanele si.. sa-i dam bice fratilor cum zice Darius |
Faina alegere Naitzu ;) sper sa apuc si eu sa fac ceva, nu ca la ultimele :|
|
1 Attachment(s)
Quote:
2;;raducu,daca ai timp te provoc eu....ca vad ca s a terminat provocarea cu mba....hyundai tiburon....accepti?ca am mai vorbit noi despre masina asta8)vreau doar fata....si tuning...:-P |
Pff darius stiu ca am mai vorbit...nush ce sa zic, in principiu as accepta, dar am in plan 2 masini (Golf 4 si RX8-ul) si abia apoi sper sa am timp si de aia...oricum, mai discutam pe messenger;)
|
1 Attachment(s)
m-a costat mult desenul asta... :chainsaw:
dar.. sunt pacifist.. se putea si mai bine.. :rolleyes2 |
interesant, cam repede ai postat :P
se vede ca ai un singur stil, incearca sa mai adaugi, sa vii cu ceva nou? ;;) ai si intins creionul, nu? bafta si pe viitor :D numa' bine |
vine si a mea maine...:D sper
si sper sa iasa mai bien decat corrado... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning