![]() |
Re: Masini Americane in Romania?
sunt super masinile americane nota 10 pentru cine are una.
|
Caut om cu spatiu curte/garaj/hala/etc in Timisoara sau apropiere pentru a face un miniatelier de reconditionari masini americane/oldtimere. Eu am un Buick Electra partial reconditionat si un Cadillac De Ville V8 pentru piese. Mai multe detalii putem vorbi pe PM sau e-mail : [email protected] sau la telefon 0721291749 Florin.
|
Quote:
|
Va astept pe contul de facebook in grupul desckis de mine cu cate o foto si o parere de ce ati vazut sau stiti despre masinile americane. Mie imi plac foarte mult si apreciez mult pe cine are si isi permite o asa masinuta.Desi sunt fata ma pricep ceva la masini.... va astept .linkul nu merge aici cautati dvs chiar asa Masini Americane. http://www.*************/home.php?sk...617263417&ap=1
|
Quote:
de un pontiac rosu stii ceva tot in focsani in zona sud !! firebrid e modelul. |
pam pam ... un filmulet din weekendul trecut cand am facut un mic upgrade la un Pontiac Trans Am WS6 cu un motor L98, respectiv chiulase de aluminiu + evacuare completa Magnaflow + multe alte piese ... toate comandate de pe Summit Racing.
Un film cu testarea noului mini-starter : https://www.youtube.com/watch?v=MS5EJNEiiis |
1 Attachment(s)
sneak peak ...
|
Quote:
il cheama abbas....mai are si un camaro by hennessey si altele:))) |
1 Attachment(s)
Cam asta a fost standul nostru. Enjoy!
|
Quote:
unde a fost asta? |
A fost un eveniment organizat la Romexpo weekendul trecut. Am anuntat aici ca o sa fie masini americane prezente precum si locatia standului dar postul a fost sters de catre administratori.
|
Quote:
naspa rau bagama in lista ta de frends si anuntama cand e cate un eveniment plsss |
10 Attachment(s)
Am gasit un Buick Riviera prin Ploiesti. Frumos rau :)
Si un pic mai mare decat un Subaru Forester :D |
Masina frecventeaza des acel loc ?
|
Nu stiu. Eu eram doar in trecere pe acolo, dar din ce am putut sa observ ori e a proprietarului, ori vreun prieten de al lui.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning