![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Quote:
|
Poti sa imi spui te rog cat a costat FXX?
|
Da da da. Nice ultimele tale prezentari.
|
Multe plusuri pentru acesta macheta-imi place foarte mult compartimentul motor, volanul si bordul, jantele si culorile folosite:!::!::!:
Felicitari pentru aceasta frumusete:!::!::!: |
Quote:
Quote:
Superb FXX! |
2 Attachment(s)
Am lenevit la prezentari, dar nu si la achizitii :))
Panamera S - Norev High Quality Audi Q7 - Kyosho Urmeaza maine un porsche 901 cmc, dupa care trec la prezentari. |
Superbe achizitii, Panamera e mortal, interesanta culoarea la Q7, astept prezentarea tuturor machetelor:!::!::!:
|
Prea frumoase! Astept prezentari:D
|
Wow, n-am mai vazut Q7 pe rosu, foarte tare si Panamera S.
De fapt ce sa mai zic... doar achizitii super tari cum de fapt ne-ai obisnuit. Felicitari!!! |
Quote:
Da-mi un pm, te rog, cu cat te-a costat si de unde ai luat-o ca vreau si eu, dar nu acum ca stii care e treaba:sad: Felicitari pt achizitii:!: Si Q7-le e superb pe culoarea asta:-P |
bune achizitii, am vazut undeva acest Panamera prezentat si pot spune ca este excelent executat.
Interesanta culoarea la Q7. negru si alb am tot vazut. Asta este mai deosebita. Astept prezentarea. |
q7 rosu arata bine de tot....un singur impediment, pragurile care sunt in contrast..gri.... :x ; l-as schimba si eu pe al meu cu unu rosu.... 8)
|
1 Attachment(s)
Pragurile gri sunt mai putin deranjante in realitate. Daca cei de la kyosho faceau si varianta s line ... iesea si mai bine.
O noua achizitie - Porsche 901 CMC de pe machetediecast.com |
Felicitari pentru achizitii. Chiar interesanta culoarea Q7-lui. Hai cu prezentarile ! :mad:
|
Doamne fereste ce achizitii pe aici, superbe toate. BMW`urile mi-au placut, detalii foarte frumoase, FXX dupa cum ma asteptam, e de vis ... si uite ca in sfarsit a aparut prima macheta high-end in adevaratul sens al cuvantul (H1 e Exoto, dar chiar tu ai spus ca e high-end doar prin numele producatorului) . Astept prezentarea la 901, imi place mult culoarea, dar cred ca o sa imi placa mai multe cand o s-o vad prezentata :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning