![]() |
ashteptam confirmare din partea unui oficial x - team ... ce ciudat suna :))
|
....daca se va organiza o cursa duminica aceasta este si bine si rau :) ...este bine deoarece X-Team abia s-au inregistrat si au si inceput sa organizeze (ceea ce este ffff bine, bravo lor) ...ri rau este ca duminica mai este una la buc. :( ...daca este sa aleg intre cele 2 curse, am sa o aleg pe cea de la Bucuresti, asta nu pentru ca cei de la X-Team nu or sa organizeze ceva frumos, ci doar ca la buc. vor fi masini mult mai \"periculoase\" ...parerea mea.
Bafta all. |
io unu raman la constantza la mashinile mai putin periculaose .. si din lipsa de fonduri :P
|
Re:
Quote:
|
ce aiurea a picat faza cu vinurile alea daca am inteles io bine........
najpa rau |
mda.... abia acuma am vazut ca s-a amanat pana pe 18 si nici atuncia nu se stie sigur ....asa ca gooo X-Team :D ....asteptam un raspuns ceva.
|
:)
e bine ca mai iese ceva si la constanta ,eu zic ca o sa iasa ceva calumea..........asteptam sa vedem unde sa va tine cursa...
|
toate infotmatiile referitoare la cursa : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=14117
|
Re:
Quote:
speram ca o sa avem acelasi succes care l`am avut si data trecuta ... la baza TRIUNGHI. acum a zis si 79BYG .. am creat un topic nou . sanatate all . |
ati vazut k s`au confirmat barfele :P ... ashteptam locatzia ... cu asfalt bun pe jos speram :) si fara gropi :))
|
1 Attachment(s)
bah ... ati auzit de cei mai faimoshi flautishti ???
hahahahaha iata`i ... zamfir era mic copil p langa ei :)) nu m`am putut abtne sa nu o pun :)) |
...hai lasa k sunt draguti si se pricep.... :twisted:
|
Ha ha :)
Cum adica se pricep? |
Ofer spre inchiriere spatiu comercial de reclama !Preturi accesibile !
ID:EnacheBiz , tel 0724 476 716 mesajul tau poate fi vazut de peste 3000 oameni / zi!! Pentru mai multe detalii datzi`mi un PM sau vorbim pe messenger! |
:lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning