Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

mertan 14-06-06 10:44

Re: Cum sa agati o fata..

nu e vb de curaj... nu am facut rost de nr de tel. pot face rost de el. dar acuma am putina treaba... cand voi fi mai liber... doar va zic ce o iesit...

aleks 15-06-06 12:23

vreti sa va zic eu cea mai buna metoda?
functioneaza intotdeauna...
dak vrei sa t bagi p o tipa cunoscuta, in special dak e f frumoasa, sau arata bine d tot la corp, si roiesc pretendentii in jurul ei, nu faceti parte din turma sa le spuneti cat sunt ele de frumoase si de aratoase, k l apuca somnul, e k o placa p kre o aud to timpul
eu o dau in glume si l amintesc diverse kestii cum ar fi... k au cam facut fundul mare, k deviatzia aia d sept se cam observa, k noua ei coafura o cam dezavantajeaza...
atentie, nu violent ( fa vaco ce cur mare ai, cum dracu incapi pe scaun? ) ci finutz ( ai cam pus pe tine, iti merge bine, uite ce solduri ai facut, se cam cotureaza in relief :) )
si in timpul asta pastrati-le aproape, ajutati-le cu kestii minore sau vorbiti cu ele subiecte care le intereseaza ( aflati-le, dar nu d la prietene, pt k ele le vor spune din prima ).
secretul e sa pareti indiferent la farmecele ei, k si cum ar fi ... vecinul de la 3 cu care mergeti la fotbal, baiat bun, dar fara conotatii sexuale ( se aude moxxule? :twisted::twisted::twisted: )
si pariu k in minim trei sferturi din incercari functioneaza ....
completari, contraziceri ceva?
accept idei argumentate ;)

BlueEyes 15-06-06 12:36

alex acum daca iti zic sincer.... uite ...
si mie mi s int lafel ..
intra astia pe mine pe mess intr-o veselie .... k vai ce frumusica esti ... ca vai sunt un admirator de-al tau ....
n-am treaba nu-i bag in seama ... le dau add si atat !
cand vine unu cu vreo cearta sau vreun motiv de contrazicere ..... treabaaaa ...gata mi-a captat interesu
bine acum nu zic k sunt mare certareatza ... orice subiect crezi tu k i-ar capta interesu... go for it .... !!! dar fara complimente ... si incearca si fara jigniri ..... doar kterink !!!!! incearca ... cred k ar fi o o metoda buna !

Leutzu_ 15-06-06 12:44

Ba sa mor eu sa stii ca ai dreptate. Acum mi-am dat seama dupa ce am citit ce ai scris tu aici ca asa m-am purtat eu cu actuala acum 8 luni...imi placea de ea, dar m-am purtat cu ea ca si cu un prieten si nu am dat nici un semn de intentie de a o cucerii. Damn..we're good :D

BlueEyes 15-06-06 12:53

ideea este s stii cat sa tii jocul si atunci cand simti o schimbare s schimbi si u strategia .. ptr k dk o tii numai in kterink si numai in mistouri ... fata o s creada deja altceva ... .
mai presara si u cate un mic apropo subtil ..din cand in cand ... ot asa in mijlocul unei glume sau ....in mijlocul unei kterinci

aleks 15-06-06 14:23

blue eyes, eu nu fac nici o miscare sa-i arat k am vreun interes fatza d ea pana nu simt eu k e intrigata/curioasa/interesata de mine...
dar in principiu u'r right :)

A.m.v.t. 15-06-06 16:39

8)
Quote:

Originally Posted by aleks
dak vrei sa t bagi p o tipa cunoscuta, in special dak e f frumoasa, sau arata bine d tot la corp, si roiesc pretendentii in jurul ei, nu faceti parte din turma sa le spuneti cat sunt ele de frumoase si de aratoase, k l apuca somnul, e k o placa p kre o aud to timpul
eu o dau in glume si l amintesc diverse kestii cum ar fi... k au cam facut fundul mare, k deviatzia aia d sept se cam observa, k noua ei coafura o cam dezavantajeaza...
atentie, nu violent ( fa vaco ce cur mare ai, cum dracu incapi pe scaun? ) ci finutz ( ai cam pus pe tine, iti merge bine, uite ce solduri ai facut, se cam cotureaza in relief :) )
si in timpul asta pastrati-le aproape, ajutati-le cu kestii minore sau vorbiti cu ele subiecte care le intereseaza ( aflati-le, dar nu d la prietene, pt k ele le vor spune din prima ).
secretul e sa pareti indiferent la farmecele ei, k si cum ar fi ... vecinul de la 3 cu care mergeti la fotbal, baiat bun, dar fara conotatii sexuale ( se aude moxxule? :twisted::twisted::twisted: )

mmmm....uite k eu sunt fata si al mine nu a tinut asta ....si nicinu ar tine...am si eu un prieten ff bun kre imi vine cu d astea si totusi nu m-a agatat...d c nu zici mai bine k ai u altfel d vrajeala in tine aaa?:P
:-P
p.s.:imi place remarca"( fa vaco ce cur mare ai, cum dracu incapi pe scaun? )"...dar ce te faci dk unele kiar au fundul mare si o iau personal????dai in extrema cealalta...

BlueEyes 15-06-06 17:12

tocmai de asta am avut si eu un pic de schimbat la tehnica asta de a agata ....mitoruile la adresa ei .... ori tre s fie f finute si nu rautacioase ori s nu exste de loc ... mai intai tre s vezi cat accepta .... si apoi stii cum sta treaba :)

aleks 15-06-06 17:53

he heee
stiu asta miky, stiu kt sa intind coarda...
ana maria, nu e nici un mijto, e o kestie care functioneaza... iar aia cu curu' mare era un exemplu de cum sa NU spui nicio data... get it? ;)

A.m.v.t. 15-06-06 19:07

Quote:

he heee
iar aia cu curu' mare era un exemplu de cum sa NU spui nicio data... get it? ;)

i get it all right..dar nu se ofera nimeni sa give it...:-P btw...este cineva d aici adeptul zicalei ..."niciodata sa nu zici niciodata"...:twisted:

Trixi 15-06-06 21:53

Quote:

...ideea e,scurt p 2,k disperarea nu ajuta in nici un caz...intr-adevar,daca stii sa fii destul d subtil,k sa nu sperii "pasarica",ai sanse s-o tii atat d aproape,k sa obtii destule informatii dsp ea,k s-o prinzi...dar ptr asta tre sa fii destul d hotarit,k uneori tine muuult sa duci treaba la capat :D :D :D
...gluma,in mod cert te ajuta oricind,ptr ca,daca ai reusit s-o faci sa rida sa se simta in largul ei...esti f aproape sa fii tu cistigatorul...
..nu uita in schimb k p linga toate "tehnicile", sa ramaii tu insati,k altfel te alegi tu cu o femeie agatata...dar cu una care e agatata d o persoana imaginara,nu d tine...;)

Leutzu_ 16-06-06 10:19

Dar ce te faci cand te agata femeia? Mai sunt si cazuri...sau in cazul inca re face e a primul pas.

Mustang 16-06-06 14:18

multi dintre noi stam si ne punem intrebarea daca gagica nu are chef de misto...
(bineinteles ca sunt si d-astea) ...

trecut prin ele ... n-aveti idee ce a patit respectiva ... culmea .. .a fost dupa ce ne-a povestit taticu' santos peripetia lui cu excursia :)
ganditi-va ca a fost oarecum asemanator :)

Trixi 16-06-06 14:33

Quote:

Originally Posted by Leutzu_
Dar ce te faci cand te agata femeia? Mai sunt si cazuri...sau in cazul inca re face e a primul pas.

Uite,fa bine si gindeste-te dc a facut-o...k poate a facut-o k e disperata,si din 10 incercari tot ii iese o data,k mai sint si de-astea...dar daca era acolo ceva,numai tu ,din oarecare motiv,nu ai profitat d posibilitate,atunci nu o condamna din prima..da-i o sansa!!!Atat d rau nu poate fi...;)

RA_2fast4u 16-06-06 17:40

Quote:

muhahahaaa merge frate merge :)) da parerea mea e ca din cand in cand asa in momente mai speciale mai trebuie si cate un complimentzel pe acolo pe dincolo... si indiferent ce ar fi NU LE SUFOCATZI DUDEZ!!! lasa-le libere, mai mergi si pe la altele asa putin (de ochii ei) sa nu zica "eh pe prostu asta il am la degetu mic, ma doare" ... mai bine dupa ce o vrajesti bine, hopa dispari de acolo sa vezi ce ciuda o sa ii fie si cum vine ea dupa tine :lol:

All times are GMT +2. The time now is 07:55.

- Copyright 2026 4Tuning