![]() |
Re: E36 - Coupe - Low is a lifestyle -
Vad ca sunt la moda hartge-urile http://stanceworks.com/forums/showth...=7919....pacat ca le-ai dat. bafta
|
2 Attachment(s)
da... asta e, o sa vina altele.. (ca la femei.."am avut'o si pe asta.. next..")
ce-mi place la brock-urii.. daca m-a prins ploaia.. toata masina ii vraiste... |
asa e si normal sa arate ma o masina de raliuri =))
|
4 Attachment(s)
daca tot zici ca vrei sa-ti iei jante...ti le dau p-ale mele:D ca ai mai avut d-astea si stii sa ai grija de ele!
|
Ceau Caius ! Te-am vazut in seara asta la sinaia ;) eu te-am salutat din Ford-ul ala ;) am stiut ca esti tu dupa numar-ul de la masina :P
Foarte tare suna !!! Superba masina sincer !!!!!! Bafta mai departe :P |
da... o sa ma gandesc...
acuma am fost 4 in masina.. si spre surprinderea mea, nu mi-a frecat in aripii, niciunde, la nici o denivelare.. :D deci.. asta inseamna ca e loc de mai jos... 8) |
N-ai dat si tu un semn :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
ms frumos! turb0... a fost ceva spontan ... :rolleyes2 mutzu... nu stiu ce sa zic ... sunt acceptabile si astea.. |
super tare masina...!!!!!....bafta in continuare!!!! :-):-):-)
|
sa-ti dea Dumnezeu santate.... :lol:
|
Quote:
|
am vazuto si eu prin oras... nu e a mea...
daca te uiti atent la ea.. sunt multe piese care difera si se vede diferenta cu ochiu liber ;) te referi la asta : http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...i-9460620.html n-are bandourii.. are farurii china, n-are masca facelift... ma rog, multe altele... trecem peste... sunt cam diferite daca le punem una langa alta... :rolleyes2 |
n-are bandourii.. are farurii china, n-are masca facelift... ma rog, multe altele...
trecem peste... sunt cam diferite daca le punem una langa alta... si si si nici n'o conduce Caius! asa ca sa sti si tu!! eehee!!:lol: |
Ce tare e stiker-ul de pe motor !!:shock::shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:53. |
- Copyright 2026 4Tuning