![]() |
Re: Ford Focus ST Vs. VW Golf GTI
Trophy ala pe care l-am incercat ,avea alte scaune..stii
Scaunele la R26 sunt super,dar recunoaste ca levierul este acelasi:hug: Btw..nu poti sa-i faci ceva?...sa-l imbraci intr-un fel...nu stiu.. |
ST-ul in linie dreapta e peste RS:) Garantez:evil:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
p.s. Desi pare ca lucrezi la marketing la VW,tot ce ai reusit ar fi doar o frumoasa cacofonie (chestii ca chiar). |
Quote:
...si pt cosntiinta ta nu lucrez la marketing! |
Quote:
|
Quote:
Acum daca ti-e lene sa citesti pana si titlul, hai sa o dam in diverse si sa povestim de noul focus rs. Oricum... de prost ce e a detronat gti-ul de pe pozitia de best hot-hatch, parca numai baietii de la fifth gear au ales tot gti-u (nostalgii, focusul nu era destul de portocaliu si alte minunatii de genul asta) Cand zici ca e mai tare golf te referi la cel cu DSG? care ar avea performante mai bune (decat cel cu manuala), toate cu pretul unei capacitati limitate de tuning. Ma intreb sincer cate ST-uri raman stock, sau cate masini din clasa asta nu sunt pline de kit-uri sport la o luna maxim doua dupa achizitie. |
Quote:
Mulţumesc pentru lămuririle legate de faptul că pe drum e altă chestie decât la p.c., am să ies din spatele tastaturii, doar să-mi treacă şi mie coşurile şi să-mi iau permisul după majorat... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Eu zic ca cifrele vb de la sine. Asadar? Quote:
Daca citesti reviste auto iti recomand un articol mai vechi din Auto Motor si Sport in care este vb de R32 si ST. Stiai ca ST-ul ajunge mai repede pana la 120 km/h decat tancul ala de R32 (1510 kg) ? Asta, ca fapt divers. P.s. Ce varsta ai ? |
25 de ani are, îţi spun eu... n-are relevanţă în subiect, tot aşa cum nu are nici faptul că e singurul membru dat afară până acum din fostul lui club.
Probabil că nici acolo nu a înţeles faptul că nu scuipatul pe reguli şi pe toată lumea e soluţia corectă. Insist să aducem discuţia înapoi la ST vs GTI, prefer să îi rog chiar şi pe cei mai "bazaţi" dintre noi să citească şi să respecte regulile secţiunii, e simplu ca bună ziua. |
De o comparatie intre golf r32 si focus, eu zic sa vorbim atunci cand apare noul focus RS pe sosele. La st e echivalent cu gti respectiv edition 30. r32 e in alta liga. Parerea mea e ca nu exista golf sa faca fata la ce prezinta pe foaie cel putin noul Focus RS ;-)
|
[QUOTE=aleks;2209785]25 de ani are, îţi spun eu... n-are relevanţă în subiect, tot aşa cum nu are nici faptul că e singurul membru dat afară până acum din fostul lui club.
Probabil că nici acolo nu a înţeles faptul că nu scuipatul pe reguli şi pe toată lumea e soluţia corectă. Insist să aducem discuţia înapoi la ST vs GTI, prefer să îi rog chiar şi pe cei mai "bazaţi" dintre noi să citească şi să respecte regulile secţiunii, e simplu ca bună ziua.[/QUOT ...cine a zis ca am vrut sa mai vin in vreun club???...adica daca nu mai vii e dorinta ta,;)!....asa ca nu scoate texte de genul ca am fost dat afara din club...ca nu e adevarat!... ai ajuns sa te iei de oameni???!:))))....si cum ti-ai dat si tu seama,nu despre mine sau tine e topicul asta!... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:29. |
- Copyright 2026 4Tuning