![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
Foarte frumoasa colectie ai.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
AUTOart 1/43 Lotus Esprit type 79 (S1) Esprit S1 a fost lansat in 1875 la Salonul de la Paris, inlocuind modelul Europa. Motorul de 2.0l dezvolta 160hp si era montat central. S1 este considerat ca avand cea mai buna directie, dintre toate generatiile ulterioare de Esprit. Macheta este realizata in stilul celor de la AUTOart, adica foarte bine. Culoarea este putin ciudata, nu e chiar un galben cum afirma producatorul, ci bate putin intr-un verde deschis. |
6 Attachment(s)
... si impreuna cu Esprit-ul Turbo:
|
Quote:
|
interesanta locatie, cred ca se uita juma' de parc la tine si la machetele tale frumoase. :lol: Inclusiv sahisti :lol:
Frumoase machete! |
Macheta ca macheta (superba de altfel), dar pozele sunt foarte foarte tari, super faina locatia. Felicitari pentru idee in primul rand si si pentru macheta.
|
Pozele facute afara si calitative + machete foarte frumoase + loc care sa se asorteze cu machetele = super tare photsession ! :D
|
Superbe machetele, ambele dau foarte bine impreuna, mai ales in acel loc superb.Deosebit, felicitari.Turbo-ul arata magnific dar nici celalalt nu e mai prejos:bunch:
|
1 Attachment(s)
Achizitii 1/43 de la Mercedes-Benz Museum din Stuttgart. Recomand oricui sa viziteze muzeul, merita! o experienta extraordinara ;)
MINICHAMPS Mercedes-Benz 280 CE AUTOart Maybach 57 S Schuco Mercedes-Benz LP 608 Prezentari pe larg, cand ajung acasa. |
Felicitarile mele. Ai ajuns sa ai o colectie de invidiat. Maybach, identic dar unpic mai mare ajunge si la mine in curand :evil_laug
Camionul acela e tot 1:43 ? Ca pare cam mic raportat la 280SE. Oricum te astept cu prezentari si poze frumoase :P |
3 Attachment(s)
Quote:
Maybach-ul era unul dintre Aa-urile 1/43 care mi le doream mult. Da, camionul(daca ii pot spune asa :)) este 1/43. Am facut niste poze azi dimineata sa poti vedea diferenta intre el si 280 CE. |
Super, abia astept sa vad camionul in poze detaliate.Spor.
|
Superb camionul! Abia astept sa pui poze. App il vei inebuni pe Ovidiu(am vorbit cu el) cu macheta asta.
|
Eu sunt nerabdator sa vad 280-ul CE :evil: mi se pare foarte frumos, si pe o culoare care merge bine pe el...acum stau si mi-l imaginez la 1/18:rolleyes: oricum felicitari pentru achizitii si pentru expreienta:lol::rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning