Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   discutii Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/14363-discutii-satu.html)

2 fast 4 U 31-01-07 00:10

Re: discutii Satu Mare

Arata fain jantele ...........asteptam sa le vedem laiv pe masina:D

raul_rebelul2005 31-01-07 17:30

la sfarsit de saptamana o sa le vedeti.....:)

Cheetos 31-01-07 18:16

Raul cat ai dat pe genti???

holdo 31-01-07 18:20

raul, is faine gentile astept sa le vad pe masina, eu inca nu is gata mai am de lucru la ea. Am cumparat aproape tot printre ele cauciucurile Yokohama putin uzate dar is bune :). Abia astept sa fie gata sa ii dau coxu :)

raul_rebelul2005 31-01-07 22:19

cheetos le-am dat pe ale mele,se vad un pic in coltu de sus din poza a doua si am mai primit 3mil.......holdo lasa mai bine mai tarziu ca niciodata,numa sa fie bine facuta si dupa aia poti sa-i dai iara.....:)

Cheetos 02-02-07 08:21

Intinlnire sau ceva cred,am drum p acolo?!?.Si mas' duce si i'o sa ne vedem:)

danny19_sm 02-02-07 09:44

Salut baietii ce mai faceti?...............Raul is faine jantele da ar arata mai bine cu niste cauciucuri mai subtiri ;) oricum eu cred ca arata mai bine pe masina decat alea ce le-ai avut..Buna achizitie ai facut:)

raul_rebelul2005 02-02-07 17:46

pai da ar arata mai bine numa ca la noi in SM nu gasesti cauciucuri asa subtiri pe 30,40 sa zic numa poate pe comanda stiu eu la ceva firme,habar nu am si is cam scumpe si daca faci o pana(cum a facut szambi) ai fwtwt cauciucu si dupa aia esti cel mai bun.....bune is si astea...

danny19_sm 02-02-07 18:47

La faza cu pana ai dreptate.....In plus daca ma gandesc mai bine la drumurile noastre nu prea are rost un cauciuc subtire ca dai bani degeaba.

szambi77 07-02-07 08:47

cred ca de nu dau Polo-ul pana se incalzeste vremea, se umfla orezul in mine si ii schimb axul cu came, supapele, evacuarea etc. .... ca daca-i vorba de muzica apoi sa sune !!!:lol: si cine cunoaste masina mai din trecut va avea niste surprize cand va vrea sa se tina dupa mine :lol: ........si daca iese ceva fain, cum m-am gandit eu, apoi nici nu o mai dau.......ca sa nu mai zica Raul ca va avea doar sustinatori :lol:

raul_rebelul2005 07-02-07 13:40

:):)....asa mai merge szambi tata.....daca tot ii cunoscuta masina prin tara de ce sa nu faci sa fie o surpriza pt.cei care o cunosc,daca umbli sub capota si dupa aia te prezinti la o liniuta prin tara atunci sa stie lumea ca nu te-ai plimbat doar cu ea,ci ai facut si niste modificari,mai ales ca se stie ca doar pt.design a fost facuta si sub capota cam zero....da-le clasa:)

marcelcrisan 08-02-07 16:49

SALUT...juana-man vreau sa te intreb daca m-ai ajuta daca as incepe un proiect la capota?am vazut ce-ai facut cu polo-ul tau ,de demult am in cap ideea dar n-am trecut la fapte ca n-am avut curaj oricum daca n-oi avea client la ea ma pregatesc s-o desfac si sa fac ce vreau din ea

marcelcrisan 08-02-07 16:49

daca aveti si voi idei referitoare la fiatul meu astept si va multumesc anticipat

juana_man 09-02-07 08:31

Quote:

Originally Posted by marcelcrisan (Post 738595)
SALUT...juana-man vreau sa te intreb daca m-ai ajuta daca as incepe un proiect la capota?am vazut ce-ai facut cu polo-ul tau ,de demult am in cap ideea dar n-am trecut la fapte ca n-am avut curaj oricum daca n-oi avea client la ea ma pregatesc s-o desfac si sa fac ce vreau din ea

cand te hotaresti....t ajut cu placere,imi place sa tau cu flexu :twisted: :twisted: :twisted:

lasand gluma la o parte...sigur t ajut,vreau doar sati spun k u tre sa ai o ideie despre cum ai vrea sati arate capota si restu il facem noi cumva

marcelcrisan 09-02-07 09:48

salut o sa vin la o intalnire de wekend si om mai sta de vorba acolo multumesc pana atunci

All times are GMT +2. The time now is 08:29.

- Copyright 2026 4Tuning