Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

dolb 30-04-07 15:50

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

da..da. asa imi zicea si mie ca nu vrea ca are bac.. k nu se va cupla cu nimeni ca il asteapta pe unu sa se cupleze acu in octombrie cu el.. si pana acu s-a mai cuplat cu 4 .. ( desi a durat max 3 zile ).. si nu mai vrea sa fie cu ala .. vrea cu altu.. dar nici ala nu vrea si uite asa raman eu sa ma combin cu ea;) si nu vreau pt ca o sa fiu luat de fraier :D

PYT 30-04-07 15:54

ce de cuplaje p-aici..*****ieti un scenariu si trimiteti-l la pro tv, poate va scot telenovela ;-)

dolb 30-04-07 15:56

voi astia de la 4ss mereu pusi pe shotii :lol: hai sa ne traiesti ! :D

Acer 30-04-07 15:59

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 877699)
da..da. asa imi zicea si mie ca nu vrea ca are bac.. k nu se va cupla cu nimeni ca il asteapta pe unu sa se cupleze acu in octombrie cu el.. si pana acu s-a mai cuplat cu 4 .. ( desi a durat max 3 zile ).. si nu mai vrea sa fie cu ala .. vrea cu altu.. dar nici ala nu vrea si uite asa raman eu sa ma combin cu ea;) si nu vreau pt ca o sa fiu luat de fraier :D

Diferenta e ca a mea Flori o cheama chiar a stat in casa si nu sa combinat cu nimeni. A avut pretendenti chiar vroiam sa il bat pe unu insa m-am abtinut si le-a dat ea cu flit foarte rpd. Aici e confuzia inca sta si plange dupa mine

dolb 30-04-07 16:03

la mine eram intr-o discoteca de tarani ( nuj dc drq ne-am dus acolo ) si a pus unu mana pe fundu ei, noroc ca eram cu frate-su care e jandarm si l-a pus la punct p'ala! iar alta patanie . . . eu sunt cu 3 cm mai mic de inaltime decat ea si au facut misto unii de noi si la fel am chemat baietii mei de data asta si i-am rezolvat ;) si alinushu meu sta acu si plange dar are un orgoliu mare si nu vrea sa mai se impace

Acer 30-04-07 16:05

Eu sunt ceva mai mare ca ea am 1.87 ai ea are 1.75 cred ceva de genu si toata lumea ne zicea ca ne potrivim perfect ca ne completam unu pe altu. Si inca mai sunt unii care imi tot zic asa.Daici apare si stresu

dolb 30-04-07 16:08

ala cu care voia ea sa se combine in octombrie mi-a zis clar ca ne potrivim si sa ne impacam ca e pacat.. si adevarul e ca fata era aproape de perfectiune! exact cum mi-o doream si nu era f frumoasa dar nici urata ;) pacat majoritatea inca ne mai vrea impreuna :(

Acer 30-04-07 16:19

Stiu cum e si din partea prietenilor mei si ai ei numa asta auzim.
Va impacati si voi odata ca sunteti stresanti si etc. Da intelegete cu scorpia

Acer 30-04-07 16:22

Oricum daca citeste o fata ce am scris si are cea mai vaga idee ce este in capu fostei mele, o rog din suflet sa lase ceva aici sa imi explice si mie pentru ca eu sunt foarte bulversat

dolb 30-04-07 16:41

mah..iti zic eu.. ii e rusine / frica sau e orgolioasa si d'aia nu se impaca ;) asa e si la a mea :D

Acer 30-04-07 18:06

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 877802)
mah..iti zic eu.. ii e rusine / frica sau e orgolioasa si d'aia nu se impaca ;) asa e si la a mea :D

So ia draq femeile sunt mult prea complicate la anumite faze.
De ce draq nu o merge sa ies si cu ea la o bere sa ne rezolvam problemele?
Am vb cu ea ne intalnim sapt asta ca sa imi dea ceva nush ce draq vrea ca nu vrea sa spuna.
O sa incerc sa o sarut din prima sa vad ce reactzie are

dolb 30-04-07 18:59

nu! nu din prima!! stai un tip..apropie-te incearca sa o pupacesti mult pe obraz;) si apoi o sa cedeze la sarutul pasional :D cel putin mie asa mi-a mers ( am incercat sarut din prima si mereu a refuzat.. dar cu pupaceala pe obraz a mers ! ) .. intr-un timp am stabilit ceva : sa fim amici sa ramanem amici dar daca avem nevoie sa ne sarutam si suntem singuri sa nu ezitam ;) tare nu? si vreau sa iti zic ca am facut sex cu ea in calitate de amic :D mai tare :D

Acer 30-04-07 19:01

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 877960)
nu! nu din prima!! stai un tip..apropie-te incearca sa o pupacesti mult pe obraz;) si apoi o sa cedeze la sarutul pasional :D cel putin mie asa mi-a mers ( am incercat sarut din prima si mereu a refuzat.. dar cu pupaceala pe obraz a mers ! ) .. intr-un timp am stabilit ceva : sa fim amici sa ramanem amici dar daca avem nevoie sa ne sarutam si suntem singuri sa nu ezitam ;) tare nu? si vreau sa iti zic ca am facut sex cu ea in calitate de amic :D mai tare :D

Am 2 fete care imi sunt amice la pat nu prea vreau sa o transform intr-o mica curva :) insa bun sfatu cu papaceala oricat ma streseaza pe mine chestia asta cu pupaceala

dolb 30-04-07 19:17

pai daca te streseaza pupaceala.. din cate am citit fata nu-i de tine ;) vezi k ii place sa fie alintata, pupacita, apreciata si vad ca tu nu sti ( sau tie nu iti place ) sa faci din astea ;) oricat te-ar enerva, daca o iubesti cu adev FA-O !!! crezi k pe mine nu ma enerva? ca trebuia sa recunosc ceva ce nu am facut?! doar ca sa o recastig pt ca o iubeam? si am recastigat-o dar din pacate prietenele ei au avut grija sa o desparta definitiv :(

dexter_20 30-04-07 19:37

cand cineva nu te vrea...NU TE VREA! si va trebui sa te obisnuiesti cu ideea! "Daca ai vointa,poti muta muntii din loc! Daca ai CREIER,ii lasi acolo pt ca nu te incurca cu nimic!" cineva zicea...

All times are GMT +2. The time now is 22:50.

- Copyright 2026 4Tuning