![]() |
Re: borduri modificate cu lumina albastra, alba etc
Pai ... stock e cu verde. As vrea o combinatie de alb/albastru f. deschis (bleu). (acele le am colorate din fabrica rosii). Daca nu se poate cu bleu, ... alb/rosu.
Thanks. Vlad. |
se poate doar cu albastru intens, doar tabloul de bord ajunge pe la 250-280 lei
|
1 Attachment(s)
ce poti face la golf3 cu 3lei si putina munca...
|
asa... nu inteleg care-i ideea. Vrei sa te felicitam? Felicitari, a iesit bine.
Acum, mai pune inca vreo 30 lei peste aceia 3 ai tai, mai munceste un pic si o sa-ti iasa si mai bine Succese :) |
NU vreau felicitari, asta e rezultatul muncii mele +3ron, mie unu mi se pare destul de reusit pt aceasta uriasa investitie si vreau sa aflu si parerile altora.
P.S. arata si tu ce poti face cu un bord de Golf 3 (daca se poate tot albastru) |
sal.......pentru un opel astra h ?.....bordul albastru acele rosii plus climatizare plus cass original mp70navi plus bloc lumini plus plafoniera plus comenzi geamuri si oglinzi de pe usi........cam ce preturi??ms
|
@alex, golf 3 am facut inclusiv cu iluminarea cadranelor din spate. Cadrane taiate cu laser, benzi flexibile cu leduri smd, dimmer digital, etc.
Ti-a iesit bine bordul, insa sectiunea pentru Golf nu este aici. Eu incerc sa-mi prezint serviciile aici, tu iti vei prezenta masina la sectiunea pentru VW. @dipsy, momentan logistica nu ne permite sa lucram o asemenea masina. Informativ, in trecut, o lucrare completa la H a fost 250e pentru o masina full echipata. Pe site-ul nostru o sa apara un anunt cind putem da drumul lucrarilor la Astra H si G |
Pentru un Logan Doar ceasurile din bord cu albastru si rosu cam la ce pret ma duce?ms frumos si spor la lucru
|
110 lei, bordul de logan, il poti trimite prin curier
|
ok ms frumos de raspuns.pai o sa vin direct cu masina,o sa dau un telefon cand am bani si timp.
|
sa suni dinainte, sa fim siguri ca nu am alte treburi, sa rezolvam treaba bine
|
Pune te rog niste poze cu acel golf 3 de ziceai ca ai facut cadranele iluminate din spate.
|
asteptam poze design
|
Daca aveam, le puneam demult... Ceva asemanator a iesit la Dacia B69TAU, pozele sunt aici pe topic, pe undeva.
@alexbadea, te-as ruga sa te abtii, am inteles ca esti un dur si ca faci din 3 lei o lucrare de exceptie si vai ce fraieri sunt ceilalti ca vin la zeXstar. Te afli pe un forum pe care trebuie sa respectam anumite reguli. Ai dreptul sa-ti deschizi si tu o taraba pe acest site, asa cum am facut-o noi. Nu trebuie sa-ti demonstrez tie nimic... Oricum, recoltand leduri de prin brichete nu faci mare chestie, decit poate sa-ti faci de lucru saptamanal, sa schimbi ledurile arse |
Imi zici si mie cat costa la Octavia 2?
In principiu vreau alb si cateva chestii cu rosu. Mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning