![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Quote:
|
1 Attachment(s)
M-a rog fiecare cu gusturile sale....pozitiile in semnale a fost un moft de al meu..proiectoarele le folosesc mai mult inafara de localitati cam indiferent de anotimp, pentru ca dupa modificarile suferite(lupe) bat foarte mult in lateral si m-a ajuta s-a vad daca nu se pregateste vre-o gaina/caine/om turmentat ceva s-a se lanseze:))
La bord am folosit, multe leduri si plastic colorat tot la fel de mult:-) |
Imi place pustiule...dar sincer sa fiu dadeau si mai bine cu semnalele alea negre stii cat imi plac alea mie. De cand le-am vazut ti-am zis sa le pui...apropo le-ai vandut? Daca nu baga mare si monteaza-le ca o sa arate bine rau
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ar da bne cu semnalele negre ;)
|
hai pustiule ... sa te vedem in continuoare cu ideei bune si cu chef de munca
|
Nu trebuia ma sa le vinzi... dadea prea marfa la tine! :cry: Hai baga mare si pune folie pe astea ca sa-ti speli pacatele :D Apropo, daca vii vineri la Sun Plaza sa o speli si tu :lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Pun folia zilele astea..timp s-a imi fac:lol: |
Asa :D si sa vedem si deschiderea aia 8)
|
1 Attachment(s)
Ar venii bine si asa bordul nu crezi...?!:twisted:
|
Quote:
Quote:
|
Cine are de vanzare plasa de bara de logan MCV? rog s-a imi spuna aici sau intr-un p.m. multumesc:D
|
Cam gata, montat si deschidere portbagaj electric azi dupa 6-7 ore :))) de munca:lol:, deci butucul v-a disparea in favoarea...ramane surpriza:lol:
Next:O alarmuta performanta sper ca vineri s-a o si montez Jante sper tot saptamana asta Fetele de usi s-a le termin tot saptamana asta :)) Cam atat pentru saptamana aceasta:lol: si intrebarea pentru plasa ramane valabila:sad: |
Quote:
|
Butucul v-a disparea( oricum numai este functional, l-am deconectat :)), in locul lui v-a aparea altceva:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning