![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
Quote:
|
Quote:
|
Avem un nou clip, cu o cursa in care este condus Nissan-ul Skyline Proto :arrow: http://www.gamersyde.com/stream_4272_en.html ... nu prea imi place ce vad, parca damage-ul ala e ca pe masinile de politie din Most Wanted ...
Si mai avem unul :arrow: http://www.gametrailers.com/player/23885.html ... iar zboara RX-7-ele !!! :???: |
controlu masini ii varza
|
Quote:
|
Oxide... stai calm... nu tre sa ill joci... ca sa iti dai seama din film ca o sa fie o mare bazaconie.... si cu asta basta...
EA cred ca vor face controlul mai realistic... din ce se vede in film... controlul/fizica e la fel.. ba din contra e facuta mai mult sa ne amageasca.... Ce pot sa zic... probabil ca tuning-ul/costumizarea jocului va fi un punct forte... probabil ca Drag racing o sa fie ceva interesant... dar in rest same old same old. |
Quote:
|
Asta e . Fac shi cei de la EA ce pot
|
Am curaj sa fac pariu.. ca daca ar scoate (oricare firma) un joc... care sa includa fizica LFS, costumizare/modificare a NFS, modificare/tuning SLRR(la motor) si metode de showcase a masinilor...... cred ca ar fi best seller.... ahh si varietate mare de masini (gt4)
Eu zic ca ar fi best seller... chiar as cumpara jocu original. |
Stii ca asta nu prea se poate (decat toate firmele "s-ar unii' Si ar face un joc cu ce e mai bun de la fiecare)
|
Quote:
trebuie doar mai multa seriozitate shi ambitzie din partea producatorilor...detaliile sunt cele care pun jocul in top...NFS a dat impresia oricarui copil ca poate conduce la fel in realitate ca shi in joc :| invit NFS-ishtii sa joace LFS ca sa intzeleaga ca NFS e incredibil de ireal la capitolul handling/simulare...kinderii sunt atrashi de fantezie shi grafica 'bling-bling' , acesta fiind motivul pt care NFS va face victime intotdeauna...;) bafta ! :D |
macar de ar face controlul masinii ca in TDU.. dar neah..
|
Quote:
Quote:
|
Ea games nu cred ca va face niciodata un simulator..de cand au vazut ca au succes si se vand jocurile de genul arcade nu cred ca o sa mai incerce altceva...nu toata lumea poate sa joace un simulator , dar toata lumea poate un arcade.. si pentru asta este NFS, pentru a da efectul de viteza , tuning etc
|
din pacate,drag-ul o sa fie putin ciudat...Ganditi-va un Scion duba,pe doua roti...Dar tot astept jocul cu nerabdare
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning