![]() |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Nu am vorbit inca cu nimeni de vopsit, ca pana acolo mai este cale foarte lunga, vopsitul exterior fiind ultima etapa;) si care nu mai depinde de mine.
|
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
|
daca era doar d protectie temporara, era destul sa dai cu pistolul ulei+vasilina
|
ca sa se murdareasca cand se atinge de ea...tot cea mai practica idee este asta cu grundul...
|
Bafta cu sportiva arata foarte bine si succes in continuare cu proiectu,bara stabilizatoare de pe spate de pe ce masina ii?
|
Quote:
Quote:
|
la VTM la sinaia m-am tot uitat de tine jos in parc am crezut ca estii pe langa gordinii oricum o masina exceptionala bafta era bine dk dadeai un semn pe tel:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
Nu am mai apucat sa dau telefon ca eram grabiti, mno asta este.... fara frica ca am studiat gordina sa ma asigur ce dedesubturi are:lol:, iar Dani a vazut si motorul timp de 1,5 secunde :lol:
|
3 Attachment(s)
"Rasturnarea", maine va urma spalarea si "ciocanirea":-)
|
Quote:
Bravo tie;) |
Quote:
De mult ma uit pe topicul tau! Bafta man.;) |
Mersi, trebuie facuta acum cat mai se gaseste o piesa, doua, ca pe urma daciile vor devenii niste raritati, cu atat mai mult modele astea facute in serie limitata, cu ceva bani stricati cu cap, mult timp si rabdare va iesi treaba buna la final, zic eu:-P
|
Acum o sablezi cu cu apa, metoda noua:lol:.Usor,usor se face masina numai rabdare, banuti si vointa.Gata cu cu vb ca avem de lucru':lol::lol:
|
Deloc nu stai:P
Harnic mai esti. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning