![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
da, anaconda; si te uiti la el, ca aplicatii .. ciuciu. Care e cel mai grafic joc pe android? Asphalt? care e o porcarie. Incearca infinity blade pe "ifail 4" cum ii zici tu.
|
Quote:
Oricum, nu vad cum ai putea sa te joci mai bine pe un i4 decat pe un XPERIA Play. Ce ma distreaza la Apple e ca desi au scos o noua versiune de i4, si anume cel CDMA, tot n-au rezolvat problema cu antena (care nu prea tine de cum tii telefonul in mana, ci de acoperirea cu degetul a gap-ului din stanga jos, unde eu, de regula tin degetul). Sincer, un produs atat de scump n-ar trebui sa aiba defecte de genul asta, si tu, care-l vinzi, sa mai si spui ca daca nu-ti convine, cumpara-ti un bumpercase. |
1 Attachment(s)
Amphetamine esti total pe langa :) Ce telefon ai tu de zici ca iphone e un rahat??
Cred ca aia cu semnalul e deja fumata, eu zic sa pui mana pe un iphone 4 si apoi sa vorbesti. Ca scade o liniuta cand faci contact nu inseamna ca "trebuie bumpercase". Sa imi arati si mie niste jocuri facute pt android cu tegra 2 si iti arat eu pt iphone dupa aia aplicatii. La Android degeaba e pe hartie cat timp in realitate nu are nicio utilitate. Dual-core pentru ce? Ca sa scoateti scor mare in quadrant? Ca de fragmentat tot fragmenteaza si aplicatii sa foloseasca oha. Multitasking adevarat, adica daca minimizez un joc ca sa scriu un mesaj ar trebui ca jocul sa ruleze in continuare, nu sa stea pe pauza pana intru iar in el. La muzica, youtube, internet, mail la care ai nevoie raman active stai linistit. Si totusi, cu asta ai spus tot "Si cand o sa se hotarasca Apple sa puna niste preturi corecte." Doar pentru ca nu ti-l permiti nu inseamna ca e de rahat. P.S. Uite si dovada cu semnalul ca sa nu ma trimiti pe cine stie ce linkuri, poza luata de la un utilizator de pe alt forum. |
Daca tin 3G-ul activat consuma din baterie?
|
Quote:
|
Quote:
Sunt probleme de semnal daca atingi iphone 4. :lol: Eu am 3gs, am incercat sa il acopar total cu palma, hop nu mai am semnal, apoi am incercat la P500 aceeasi faza, hop nu mai am semnal! Uluitor colegul meu de munca are un Blackberry 8520, l-am acoperit si pe ala cu palma mea ( cea mica ), si ce sa vezi.. nu mai avea semnal. La multitasking iti dau dreptate, la apple multitaskingul este asa cum ar trebui! ( nu ca la symbian , de trebuie sa iti inchizi aplicatiile ca sa nu iti rupa memoria ). La iOS, si daca am uitat de ele ( chiar daca "ruleaza" sau stau pe pauza), nu imi pasa, pt. ca telefonul merge brici si nu trebuie mereu sa stau cu teama " aolo sa imi inchid din aplicatii " Referitor la cpu si gpu, celelalte telefoane DEGEABA LE AU ! Alea's doar "de marketing" ; oricum nu ruleaza la vitezele alea, cum nici iphone 4 nu ruleaza la 1ghz, dar diferenta e ca eu pe Appstore am aplicatii care merg brici cu hardware-ul ala, in schimb pe a_market ai aplicatii 2d si cateva 3d care folosesc hardware de "tehnologie de 2005". Pretul ramane la alegerea fiecaruia, dar stii vorba aia "dai un ban dar face ". De-aia cand cumperi un iMac sau un Macbook ai "piece-of-mind" si stii ca o sa iti mearga ca si nou si peste un an si peste doi. |
Sa inteleg ca nu te-ai uitat la poza aia...
|
sa intelegi ca am pus si eu mana pe telefoane la viata mea :) ( inclusiv un iphone 4 care mi-a stat 2 zile in mana - si caruia i-am incercat death gripul ).
Nu stiu cum l-ai tinut tu in poza aia, sau daca este trucaj, dar death grip exista , si nu numai la iphone 4; ci la majoritatea smartphone-urilor, indiferent ca's LG, RIM, NOKIA, SAMSUNG |
Daca zici ca l-ai tinut 2 zile si ca te pricepi, death-grip-ul ala e in stanga jos, si in poza tocmai acolo este acoperit cel mai mult. Poza nu este facuta de mine, dar daca voi gasi o camera foto o sa pozez/filmez sa te convingi ca mai mult de o liniuta, doua nu scade, nicidecum sa fie dropped calls sau sa nu pot sa il folosesc fara cauciuc. Pierdere de semnal exista, ca la orice telefon, dar nu incat sa afecteze utilizarea lui cum zicea amphetamine.
|
Quote:
Nu cred ca ma cunosti ca sa-ti dai cu parerea ce-mi permit si ce nu, dar de fix 10 ani incoace am avut atatea modele de telefoane, de la aproape toti marii producatori incat stiu clar ca un telefon nu merita 2500 ron daca nu este vreun model special. Singurul lucru special la un i4 e acel retina display in locul caruia as alege oricand un amoled cu rezolutie buna. Si da, e bine inchegat ca si constructie (mi se pare si logic din moment ce au facut carcasa de asa natura incat nu poti sa schimbi bateria folosind doar mainile), dar nu e singurul de pe piata. Singurele lucruri de la apple pe care am dat banii au fost niste ipoduri (si nu shuffle) pe care le-am lasat balta si acum folosesc un samsung u2 care are o baterie mai decenta si un sunet mai placut. Idioteniile alea de ipoduri trebuiau sincronizate la acelasi pc multumita dependentei stupide de itunes pe care o are si iphone. Si da, recent au aparut aplicatii pentru tegra. |
despre ce dependenta vb tu?
|
Quote:
Solutii cu cine stie ce programe nu ma intereseaza, eu vorbesc de telefoane "stock". Si ce ziceti voi ca "multitasking-ul" de pe iPhone e bun nu-i corect. De fapt ala nici nu-i multitasking, e un quick switch intre app-uri. Multitasking inseamna a executa mai multe lucruri in acelasi timp. Ori eu nu pot sa las un program sa-si faca treaba in timp ce eu fac altceva (gen transfer fisiere etc.), pentru ca doar cateva aplicatii sunt multitasking-enabled. Un Andoid trece in idle un program care nu are nevoie sa ruleze in continuare in fundal si programele care isi continua activitatea le lasa sa ruleze. Plus ca nu stiu ca pe iPhone sa primesti notificari de la rssfeed, facebook, twitter, foursquare in timp real, fara sa sincronizezi tu manual si nici contactele nu se pot sincroniza cu facebook pentru poze, adrese mail si alte informatii. M-a distrat cand Steve Jobs a prezentat FaceTime ca ceva inovator, never-seen-before, dar FaceTime e o aiureala care poate fi folosita numai prin WiFi, apelurile video 3G inventate acum ceva ani sunt mult mai utile. Si la peste 2500roni sa n-ai nici program adevarat pentru navigatie, ci doar GoogleMaps... Dupa cum am mai spus intr-un post anterior: Steve Jobs are un talent fantastic de a convinge oamenii ca ceea ce primesc e cel mai bun pentru ei si ca tot ce au altii in plus e ceva inutil/mai prost. De-aia nu e bine sa te contrazici cu fanii Apple; ei sunt convinsi ca orice are Android in plus e o porcarie inutila si orice au ei in plus e ceva nemaivazut, cel mai bun lucru. |
Quote:
|
Oameni buni, degeaba va luptati aici... Aveti actiuni careva la Apple sau la Google?
Eu am X1 si X10, deci sunt pe Android (si pe WM, din nefericire)... Am avut si iPhone in trecut. Pentru mine iPhone este baza, iPhone concentreaza tot ce ai nevoie si il aranjeaza asa in cat sa-ti fie cat mai usor sa-l accesezi si sa-l folosesti. Android la nivelul ergonomiei este inspirat de iPhone, cu ceva widgeturi si chestii aparent noi. Dar iPhone din punctul de vedere a simplitatii si a stabilitatii este si va ramane inca ceva timp referinta. Nu are nimeni nevoie de toate gadgeturile care se ofera cu ultimele smartphoneuri. Unele inovatii sunt de apreciat, altele chiar nu-si au rostul... Poate de asta iPhone nu progreseaza asa de mult, pentru ca nu are de ce sa o faca. PS. Eu am renuntat la iPhone din motive subiective, pentru ca [cel putin in Paris] toata lumea are iPhone si ma streseaza acest lucru. Nu mai poti sa mergi la restaurant, sa iei un tren fara sa vezi iPhone. Acuma, de ceva vreme defapt, e la moda sa ai Black Berry sau HTC... |
Quote:
Imi vorbesti de notificari, RSS , facebook, twitter, eu te intreb, ai auzit de push notifications? sa stii ca iphone-ul il are ! Imi vorbesti de dependenta de iTunes, pai iti zic si eu, poti sa faci ce vrei pe iphone-ul tau FARA ITUNES ! Eu daca vreau sa imi pun muzica, sa imi transfer fisiere, sa pun poze MERGE FARA ITUNES ! Imi vorbesti de mass storage, recunosc nu e incorporat, dar e un program mic, care se descarca dupa net foarte usor de folosit. NU MA LUA CA D'ALEA CA AR TREBUI INTEGRAT SI CA NU ACCEPTI THIRD PARTY. Aceste programele third party care te ajuta sa nu fii dependent de itunes, sa ai mass storage, sa ai bluetooth, sa faci sa dregi sunt foarte mici si usor de descarcat si folosit ! Iphone-ul este un telefon cat se poate de simplu, fara sa iti prinzi urechile in el ! Eu cand mi-am luat primul iphone, intr-o zi am invatat sa lucrez pe el, si in aceeasi zi , i-am facut primul jailbreak fara sa stiu macar cu ce se mananca. Si arata-mi si mie, un alt telefon mobil, la care sa ii rescrii softul cand vrei, sa ii faci upgrade / downgrade cand vrei, cum vrei, sa il decodezi la tine acasa. De-asta eu am ales iphone-ul si il folosesc si il cumpar, pt ca stiu ca nu o sa mi se strice niciodata. Am avut o gramada de 2g-uri, 3g-uri , 3gs si am pus mana si pe iphone 4 cateva zile , si iti zic sincer: nu as putea sa am un alt telefon. PS: facetime merge si prin 3g ( dar asa cum am zis, trebuie sa ai unul ca sa stii despre ce vorbesti ) - ca review-uri proaste pot citi si eu de pe gsmarena. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning