![]() |
Re: E30 - taxiul meu
1 Attachment(s)
a mai ramas partea de sub masca de vopsit......
vizibilitatea e mai buna...... |
S-a terminat aventura "angel eyes"?
|
momentan da....daca ma razgandesc pun si in astea .....
inca mai am farurile vechi, le montez inapoi daca e ceva... aa.....si turbina e pregatita pt Tulcea........:lol::lol: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1268336942 |
Quote:
|
Bafta bosss cu turbina! :) :) :)
|
Baga caldura?:)))
|
Quote:
in seara asta l-am scos din parcare.....la insistentele ursarilor.... m-am racorit cu o serie de cerce ca si asa nu mai am gume pe spate.... si a mers si o paralela cu un 2,7...cu nu stiu ce modificari....... ma declar multumit....taxiu e inca in forma........:-P |
a venit caldura.........:)......poate o comitem in week....
am vb cu fane..2,7.....mai ne tavalim o data.....sa ii acord revansa... mai astept 2,7 lui alex daca poate sa iasa....sa vad daca il pacalesc pe comisaru sa aduca bestia.... domnu ady_viteza este invitat special sa ii acord si lui revansa... mai e un 24v prin campina parca.....poate ne onoreaza cu prezenta.. sper sa ii pun gumele pe spate ca o ard grav pe sarme si nu mai tine....:) |
Prezent la joaca binenteles;)
Sper sa ne strangem mai multi de data asta sa fie distractia mai mare:lol: |
Quote:
Nenea frumos Getax-ul :P ... un urs mai aparte si numele de cod...se ascunde bine sub forma de taxiu ... Are potential si culoarea si kit-ul cade de minune pe el... De motor ce sa mai zic ... felicitari si la mai mare :P ... pt ca merita |
Si zici ca are potential culoarea si kitul si mai si cade de minune amandoua?
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Luciane am formulat doar pentru kit cum cade...de minune adica nu si pentru culoare....ca a fost un si intre ele dar greseala mea ca nu despartit cum trebuie . Deh sunt si cu o tastatura intortocheata si m-am grabit sa scriu mai rpd. Sa ma scuze Jakal :)) Ne referim strict la thread-ul omului, scrie-mi mie in particular chestii din astea . Numai bine ... |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:59. |
- Copyright 2026 4Tuning