![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Bai fratilor :lol: ... am pus doar faruri de porsche si interior
|
Quote:
pai ma wlady daca pui faruri de m3 pe nu clasa C tot mercedes ramane? eu nu prea cred farurile schimba f mult aspectu masini...pri niste simple ploape de ex masina o poti face sa arate ff suparata....nu e nevoie sa pui de la alta masina ceea ce mi se pare o prostie.bafta |
eh...fiecare pe gustul lui..si pot jura ca astea sunt facute la cum se cere pe psu...nu cred ca sunt in masura sa comentez, pentru ca la ultimele comentarii asupra unei masini a lui leeloo am fost facut si prost.....oricum, wlady, spoilerul ala fatza chiar strica toata masina. mult prea patratos. si farurile noi sunt tot foarte curbate, contrastand cu bara fata...
@ra3: dar stopuri de seria 3 pe dacie?:D:lol: |
ra3 era sa zic eu cine e....parca scria ceva la sts la tine stii tu
leeloo nu prea mai seama a mini roata fata e mai mare dekt masina aproape...selectii cam patratzoase in juru farurilor...curu masini e f. aiurea ... nuj l ai facut mai pronuntat...roata fata de ce e f.putin camber? si flapsurile alea pe spoiler dau urat pe bara alba |
2 Attachment(s)
my mini :rolleyes2 comm .. hai sa va aud :) trickz astept sa vad cum e lucrarea ta ;
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
al meu mini....
am incercat ceva mai simplu dar cat mai real... :oops: orig. cred k il stiti... |
dragutica culoare .nu ai pic de reflexii pe aripi si partea de sus a pragului e mult prea deschisa la culoare
jantele arata urat si vezi k nu a intrat toata masina in pagina |
Quote:
o sa incerc sa mai rectific din greseli. salut |
dak tot vrei sa le rectifici .. vezi k ai spoilerul descentrat si stramb! plus k jantele arata de park ar intra in aripi!
|
comm si la a mea :(.. plzz
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
unu mik si rau
|