![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
prea tare ideea ..si realizarea ..imi place mult :-P . numai lucrari traznite ai :lol:
|
eee nah...a schimbat si el o janta... :) :) :)
prea tare,felicitari :) |
1 Attachment(s)
si zafira mea. .. originalu e mai sus pe undeva ...
|
Quote:
Selectii patratzoase In stanga ambelor roti se vede poza originala si vopseaua originala. La grila nu inteleg ce-ai vrut sa faci, sa mai pui o roata?!? :D |
Quote:
jenti prea luminate si strambe ...grila la fel... + fara reflexii si umbre in ambele cazuri puteai sa decupezi si tu numarul ..elementele cromate si restul obiectelor ce nu trebuiau vopsite... presupun k mai mult de 15 min nu ai lucrat la ce greseli ai ;) mai ai de lucrat ;) bafta |
2 Attachment(s)
am ceva nou sa va arat..........
|
2 Attachment(s)
...........nu inteleg ceva........am mai postat masina asta de 2 ori si mia disparut.........dece?
|
2 Attachment(s)
+10 caractere
|
Quote:
1.tren.............da 2.duba............da 3.excavator.....da 4.avion...........nu 5.elicopter.......nu 3.militie...........da idei beton superbe lucrari! felicitari dilio!!! |
Lilu: ..vezi ca e ceva in stanga la farul stang (stanga mea si a ta :lol:) si oglinda tot din stanga e putin stramba, incearca sa o rotesti un pic tot spre stanga :lol:..goog work ;)
|
Quote:
ex mini, actualmente un porche de clasa mica ... good job bafta |
2 Attachment(s)
Miniul meu :lol:
|
super tare wlady... are faruri de porsche ?:D aaa si la janta fatsa ... ai raschetato asa .. zici k e sparta.... bafta dude!
|
lilu si wlady...unde-i mini-ul???;)
|
Yackone vezi ca se mai intampla sa nu vezi pozele cu toate k ele sunt uploadate
wlady@ - cauciucu fata e taiat cu ciobu partea care atinge asfaltu e f.subtire si partea care intra sub aripa e mult mai gros... farurile alea nuj zici ca plange masina roata fata intra prea mult sub masina si spoileru nu urmareste linia rotunda a masini |
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
|
- Copyright 2026 4Tuning