![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
pentru cei putin mai noi- ati evoluat in mare parte in ceea ce priveste tuningul si gustul dar nu uitati ca poza pune ff mult masina in valoare. Incercati sa pozati masina mai de aproape si mai pe colturi pt a se vedea cat mai mult:D
dms-fa ceva te rog cu grafi ce placa ai? kryp- frmoasa bv imi place ideea cu oglinzile dar mai ridica motorul ala sau ceva ca parca se vede urat baia de ulei plus ca mai ai spatiu pana la capota din cate vad eu de ridicare Bft la toti! |
Radu- nu mai stiu cum se numea script-u ala de modific pozitia la motor ... nu e lisanty ala..
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Volkswagen Golf 3 !!! O parere va rog ! |
5 Attachment(s)
mini cooper pareri
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceva la repezeala:oops:
|
Quote:
-nu are toba(finala) -bandourile de pe usi vad ca le-ai scos , dar de pe aripi nu -bara spate , buza aia neagra de dedesubt lipseste(nu imi spune ca asa ai vrut tu sa fie) -prima poza ai taiat si din bara fata si din plafon, incearca sa incadrezi masina sa intre toata in cadru , sau daca vrei o bucata doar atunci fa sa para ca intentionat ai vrut asa nu din greseala Ce sa mai zic, ideea in sine e buna arata bine ;) |
3 Attachment(s)
ai dato-n bara dary
|
3 Attachment(s)
danny125-El are un "tic"..NU pune tobe la masini..sa se auda mai tare:lol:
KrYpToN-Jantele face toti banii Nu a mai postat de mult o masina.. :arrow::arrow: Astept pareri:oops: |
7 Attachment(s)
My devil before and after race
|
5 Attachment(s)
nyckmen cei cu porcaria asta frate ai stricat saraca masina pacat de ea priveste si invata
mercedes w 140 pareri va rog |
Quote:
Dar invata sa faci poze calumea...;) |
Quote:
dc lasi rotile strambe pe spate? nu are nici un farmec masina e cool |
4 Attachment(s)
Bmw e30
Nu Puneti Intrebare Despre partea aia gri de la grila....nu se vopseste cred ca e cea mai reusita masina a mea |
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning