![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
GOLF: Carbon ireal, in rest majoritatea greselilor de mai sus HONDA: Culoarea ireala, Kiturile puse de tn nu sunt aceasi culoare cu masina, iarasi selectiiii... RENAULT(cred:D): Se vede unde ai scos manerul de la usa, cand ai decupat jeanta ai decupat cu tot cu cauciuc si tziau iesit 2 tipuri de cauciuc pe aceasi roata IARASI selectii cu toporul... Parerea mea e ca mai bine faci una cu mai multa rabdare decat 4 proaste:sad: ;) |
2 Attachment(s)
Un golf 5 mai simplu:oops: :oops: ....Pana raman la begginer raman la chesti simple:oops: ..:arrow: :arrow:
|
Quote:
BFT in continuare la cat mai multe lucrarii :D:twisted: |
Salutare baieti!!! M-AM INTORS dupa un bann destul de lung:D
|
cred ca o sa ti-o iei din nou daca mai faci posturi de genul asta!:lol: ..(nu aveti voie sa faceti posturi care nu se leaga de titlul si regulile topicului) ...(valabil penru toti incepatorii acestui forum) ....ar fi bine sa stergeti posturile astea inutile...inclusiv acest post daca e nevoie! ..
|
2 Attachment(s)
Quote:
ps: e ink in project:D |
2 Attachment(s)
..ma mandresc cu lucrarea asta :P mi se parea asha frumoasa :D :-P
|
Quote:
e concept din cate imi dau io seama ...vad k p o parte e coupe ..si p cealalta parte e sedan.. interesant ...;) vezi k ai uitat ceva. bafta ! |
2 Attachment(s)
stiu k arata mai bine originalu dar am mai exersat si io oleac de brush...:???:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
am terminat si io audi'ul:D io zic k arata binisor:D ;) ast comentarii:D
|
Eleronul e blurry si nu se vede prin geam cum continua :???: plasa cam ireala..in special in stanga (mea) si acolo unde ai lungit tu capota peste grila, e un piculetz stramb! puteai sa acoperi si maneru. Bafta! ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning