![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
4 Attachment(s)
Buna ash vrea si eu daca se poate cateva mici modificari.
Jentile BBS, Capota incepand de la grila pana peste plafon sa fie neagra, stalpii la fel negrii... bad boy si nishte angel eyes, si spoilerul in culoarea masinii sau negru. Si daca se poate geamurile fumurii. Multumesc |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ma puteti ajuta,va rog?? faceti cum va trece prin cap...multumesc!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
putin ajutor vreau dar ca sa fie mai usor de explicat una din poze am desenato eu in paint sa se inteleaga ce vreau. si in loc de albul de pe spite sa fie gri-ul normal (la janta din fata este desenat)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1336015818 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1336015818 |
1 Attachment(s)
Quote:
Sa imi spui daca ai vrut altceva. |
Am nevoie de un baiat bun-foarte bun in photoshop, care sa ma ajute sa pun la punct un proiect pentru Mustang. Am 70% din planuri, vreau sa ma ajute sa le aplic la masina mea. Nu degeaba! ;) Astept contact pe privat!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
URGENT!!!
Va rog daca se poate masina de la dunga de jumate in sus neagra ca la manga(semnatura)! Attachment 2422060 Attachment 2422061 |
2 Attachment(s)
Baieti,am o rugaminte mare la voi. Sunt intr-o dilema nu stiu ce culoare sa vopsesc jantele. Veniti voi cu ideii.
|
Va rog frumos sa imi faceti si mie plasa din spoiler neagra...si gaurelele din grila unde era semnul vw...va multumesc...
|
1 Attachment(s)
Am uitat de poza...scz...:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Se poate sa imi vopsiti si mie Mazda cea albastra in portocaliul de pe Ford Focus RS ? Multumesc anticipat !
|
plm............
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning