![]() |
Re: Taxa de prima inmatriculare
Si cat o sa se plateasca la un 1.6 benzina?Ca daca nu imi vine masina pana la sfarsitul anului ii dau in cap cu ea dealer-ului :evil:
|
|
da pai asta ar fi singura solutie cred...sa inmatriculezi in alta tara masina ta, sau sa dai in judecata statul pentru taxa, dar ca sa poti da statul in judecata trebuie mai intai sa platesti taxa...deci ai nevoie oricum de bani de taxa si de avocat si timp cacalau.Si eu sincer aveam de gand sa imi iau o masina din afara anu de fabr '95 '96 bine bazat ca in 2010 ne scoate taxa dar acum p*la, nici nu vreau sa ma gandesc ce taxa imi ia pe o masina din 95 96 cu euro II. Ca sa nu mai zic ca acum mai vor si taxa pt Euro IV
Vechea poveste in an electoral promit marea cu sarea si apoi se dau loviti. |
Se inmatriculeaza masina si fara sa platesti taxa, iei numere provizorii 3 luni din Germania 3 aici iar un proces dureaza 3 4 luni, in loc sa va vaicariti pe aici mai bine ati pune mana si ati studia problema, va lasati toti fututi in cur de statul roman dar cand vine momentul sa va luptati pentru drepturile voastra preferati sa lasati capu' jos si sa va vaicariti in loc sa faceti ceva.
La protestul ala pentru triplarea taxei auto au venit cateva zeci de oameni din tot bucurestiul ala, rusinos si penibil. Restul ati stat acasa si ati inghiti-o, asa e romanu frate, de aia suntem ultimii oameni din EU pentru ca meritam. |
da' tu unde ai fost frate la protestul ala?ca te vad foarte revoltat..
|
Eu frate nu sunt din Bucuresti.
|
Nu am inteles pt ce am platit aproape 900 de euro la o masina tdi din 2005, asta se intampla in 2007. La 5500 de ture nu scoate gram de fum. Acum daca ar fi sa o inmatriculez ma intreb cat ar mai costa....astia sunt niste cretini
|
tari in gura suntem toti,de...asa-i romanu da pana la fapte cale lunga asa ca pana o sa va treziti o sa murim ingrlopati de taxe si datorii facand p....mare la politicieni
|
am adus si eu ca tot romanul o masina din UE si anume un BMW o bijuterie nu alceva si astept de un an de zile sa se scoata taxa ,acu vad ca astia nu au de gand so scoata nici in 2010...e ma rog asta e ...o sa circul fara numere ca doar al mai stiu pe un vecin care asta face numai numere false si dosare penale cred ca are vro 5 dar inca nu la leget nimeni asa ca o sa merg si eu pe varianta asta .
Poate asa daca vor intra catziva in puscarie pt nr expirate sau etc va sesiza cineva din tara asta si poate lumea va iesi in strada altfel vom ramine tot niste haiduci ca / vremea lui PINTEA A-ti mai auzit pe careva sa fie inchis ca a fost prins cu nr expirate sau si mai si sa faca puscarie ca a lovit un om cu masina pe trecere de pietoni??? Io sincer nem auzit..in fine poate ma ansel in ceea ce priveste al doilea exemplu ..dar primul sigur functioneaza .O sa circul fara numere sa-mi bag pixu-n ei de guvernentzi si militzieni si in plus poate ca ami pun si preferentziale SM-01-FLORIN..............continuuu Personal va spun in ultimii 8 ani am acumulat amenzi din circulatzie si contrabanda cu tigari in valoare de peste 800 milioane si nu au ce sa-mi faca eventual sa ma pupe undeva, nu am nimic / nume asa ca nau ce sa-mi ia ,toate sant amenzi contraventionale si nici una nui achitata si nici n-am de gand / lumea asta sa le achit asa ca ce ar fi sa mai adaug si niste dosare penale pentru nr expirate........ |
Re: Totul despre taxa auto pentru maşinile rulate
hai sa ne laudam! :rolleyes2 plina tara de destepti care cred ei c-au inventat mersul pe jos! :bored:
|
intrebare: taxa auto se calculeaza la ce curs?
al zilei la bnr sau la cel care a fost in data cand s-a emis legea lu` peste ? |
anul asta se calculeaza la 3,7 , la anul se va calcula la 4,2
|
cea mai buna veste pe ziua de azi! mersi.
|
|
Felicitari. Din ce scrie in acel act inteleg ca ai castigat procesul inainte sa platesti taxa?
|
de curiozitate....cat a durat procesul?
|
taxa veche mai se accepta? deci taxa inainte de 15 dec. si daca se mai accepta sub ce conditii?deci de ce acte am nevoie?
|
nu se mai accepta.
|
esti sigur? pai si ce fac cei care nu avut bani pt taxa inmatriculare si adus masina inainte de 15dec si au facut si cartea identitate romaneasca etc.???
problema ca la mine akm taxa ma costa in jur de 7000€ |
e foarte sigur .....asa am adus si eu masina inainte de 15 dec ....si am imatriculato in mai anu asta si am platit taxa noua ....
|
pai eu am depus dosar inainte de 15dec
|
chiar daca ai depus dosarul inainte de 15 dec termenul de finalizare a inmatricularii era luna mai
|
deci nici numai are sensul sa ma agit pe la financiar?
si alte variante ce mai exista sa imi inmatriculez masina? am un nissan 200SX, 166cp, din 91, 1.8 turbo (dupa cartei ei originala din germania are euro1 iar dupa cartea de identitate romaneasca are non euro) |
mai poti scade din valoarea taxei cum ca masina nu are A/C ,abs , etc unele optiuni . oricum din 7000 oricat ai scade tot mult o sa dea .
|
da mai putin de 3000€ cu tot cu reducere nu o sa iasa taxa noua! pai si ce fac dau 1000€ pe masina si 3000€ pe inmatriculare???:shock:
|
la bulgari cu ea......
|
hmmm .. mie cam friga treaba cu bulgarii...
|
Quote:
|
Eu stiu ca practic se face o cerere in care se cere sa se refaca testul care spune ce Euro ai. Nu pot da detalii, oricum se cam injumatateste taxa. Interesati-va si voi pe la RAR si astea ;).
|
care ma ajuta si pe mine cu un raspla urmatoarea intrebare:care este cea mai viabila solutie sa incriu un bmw 635csi,an 88,optiuni dela piele,clima manuala,computer,geamuri electrice(ori mai fii dar nu mai stiu)+motorul de 628i
astep orice fel de propunere,si cat mai repede |
eu in cartea din germania imi scrie EURO1 si in romania am primit non-euro, pot face ceva contra?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
poze ai cu masina? |
Quote:
|
Quote:
poze cu masina nu stiu la ce m-ar ajuta daca le postez(oricum masina am cautat-o mult,si e masina exact cum ar trebui sa arate,nu tipla dar cred ca daca ar supunea astia de la rar la toate testele ar trece cu brio,dar astia cum o vad si aud din ce an e imi pun imediat verdictu) asa ca pls help me cu alte idei:D |
Te ajut cu mare placere da pune macar o poza ca mor de curiozitate sa o vad !:D Nu cred ca se supara nimeni
|
Taxa de depreciere: te duci la rar in ziua inc are faci cartea de identitate pt inscriere si itp si tot identificare,daca vor domnii de la rar...dai o taxa de 280~ lei,si iti face o constatare la masina care trebe sa ndeplineasca urmatoarele cerinte : lipsa airbag,lipsa servodirectie,lipsa clima/ac ,lipsa abs...si in acest fel puteti ajunge si la o treime din taxa,,insa maisna sa nu depaseasca cel mult 95-96 !sper ca v-am lamurit !
|
Stie cineva cat o sa fie taxa pt o masina noua cu motor de 1.6 benzina,ca tare mi-e ca nu imi vine masina pana pe 15 decembrie :(
|
da ce e pe 15 decembrie?...mai sus era vorba cu 15 decembrie 2008.......asa ca ...anul asta se plateste taxa noua ..cursul la euro fiind la 37 parca.....de la anul cica s-ar putea sa scoata taxa definitiv.....DAAAARRRRR sa o bage in impozit ....cum ar venii sa platim in rate ...nu e o idee rea....sa vedem ce ne rezerva viitorul (statul ..pardon)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:02. |
- Copyright 2026 4Tuning