Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

cozo 10-02-10 17:26

Re: Diverse (topic de offtopic)

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3071975)
bai dar nu s-a saturat nimeni de frig?....gratarul e ok...sa vad ce fac pe ziua si te sun.....nu zic ca vin si pe urma ma dau lovit

eu m-am referit ziua. seara am putea sa mergem dar ziceam sa mai vina si altii cu idei. cum zicea si marius sa se implice toti nu numai 3-4 persoane si restul sa vina ca ''turma dupa cioban''....

@matrix: mergem sa ne uitam....este un eveniment care nu necesita prezentarea cu vreo masina....mai ales k nu avem 4wd in club. ce vrei sa zici....ca daca nu se prezinta nimeni de la noi la 4tuning, tu nu te duci sa te uiti la show?
asta inseamna k esti aplaudac?

Lucian_GXZ 10-02-10 17:27

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3071949)
atunci frate....stati in casa.....sunteti mai mari ca mine si nu incercati niciodata sa va descurcati cand e vorba de distractii.....imi pare rau sa ti'o zic....una peste alta, nu veniti pentru mine....io cum am facut rost de bani pentru petrecere? eu, unu care nu lucreaza si care freaca morcovu toata ziua...si voi care lucrati nu puteti sa veniti...

pe scurt....nu ma intereseaza...veniti , nu veniti...io am fost baiat bun si am anuntat.....m-am saturat sa fiu baiat bun si exact atunci cand sar si io cu o propunere ce crezi, nimeni nu poate sa vina...dar cand propun altii....haideti domne

numai conteaza....uitati ca am anuntat de petrecere ( ca cine stie cum se aude ca am organizat'o si pasta)

.. irecuperabil...
ai facut rost ca sa te duci in club..

cum ziceam si mai sus... decat iesiri.. mai bine pui ban pe ban si faci ceva si pentru permisu ala... imprumta-te cu cap.. ca pe la 30 de ani o sa observi ca ai numai seri in cluburi si tot in statie la tramvai stai... cum crezi.. e chiar treaba ta.. pe mine/noi nu ne intereseaza ce faci... atunci cand nu te vei mai putea conforma cerintelor clubului vei fi pus in tema... nu se poate fara permis la infinit.. gandeste mai mult.. si vorbeste mai putin si cu ceva mai mult cap... vrei sa te trezesc la realitate brusc? NU VEI CASTIGA LA 6/49.. trebuie sa faci ceva...

...macar ia-ti bilete... ;)

daffy duck™ 10-02-10 17:31

pai hai sa zicem ca pun ban la ban pt permis.....io dupaia ce fac?...numai am si io viata, numai ies la un suc la chestii de genu'???

pana in momentul in care voi gasii un job din care as putea sa imi achit si scoala de soferi...mai e putin

ti se pare ca vreau sa stau fara permis???

cozo 10-02-10 17:35

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3072003)
pai hai sa zicem ca pun ban la ban pt permis.....io dupaia ce fac?...numai am si io viata, numai ies la un suc la chestii de genu'???

pana in momentul in care voi gasii un job din care as putea sa imi achit si scoala de soferi...mai e putin

ti se pare ca vreau sa stau fara permis???

nu cred ca vrei....dar trebuie sa ti-l iei......si nu la 40 ani...:lol:

daffy duck™ 10-02-10 17:40

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 3072017)
nu cred ca vrei....dar trebuie sa ti-l iei......si nu la 40 ani...:lol:

frate astept...ce vrei sa fac....

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 3071986)
@matrix: mergem sa ne uitam....este un eveniment care nu necesita prezentarea cu vreo masina....mai ales k nu avem 4wd in club. ce vrei sa zici....ca daca nu se prezinta nimeni de la noi la 4tuning, tu nu te duci sa te uiti la show?
asta inseamna k esti aplaudac?

nu compara un event legal cu un expo....la expo daca nu ai stand....te arata putin cu degetul, atat de putin incat nimeni nu vede

dar la un event legal...fiecare club ( sa zicem) vine cu 1-2-3 masini si participa si tot clubul nostru sta pe dreapta .... atunci esti aratat cu degetul mult si bine, crede-ma ca asa se va intampla si la legale, nu doar aici....io unu prefer sa stau in casa.....nu vad rostul sincer

masini 4wd pe zapada am vazut garla la ikea cand a inceput zapada....

cozo 10-02-10 17:47

eu unul ma voi duce. daca vreti...ma gasiti acolo.

daffy duck™ 10-02-10 17:58

ne vedem vineri

o seara cat mai placuta in continuare!

P.S tataie, astept telefon sa imi zici ce si cum pt vineri, asta dupa ce vorbiti intre voi

87MTX 10-02-10 18:06

o seara splendida si dumneavoastra, domnilor
cu stima si respect

daffy duck™ 10-02-10 18:06

@ lucian, tataie si marius

https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...ele-jante.html

daffy duck™ 10-02-10 18:16

again @ lucian, tataie si marius

https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...tiale-e30.html

daffy duck™ 10-02-10 18:17

again.....

https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...tr-30-m20.html

bogdy.ghetto 10-02-10 19:19

ba numai va luati de el ....cand nu ai bani nu prea poti face nimic e aiurea nu te poti apuca de nimic o arzi toata ziua pe net asta daca ai asa ca daca vreti sa-l ajutati cautatii un loc de munca. Daffy vezi ca se deschide cora aici la mn in SUN plaza vezi poate reusesti orice venit e bun nu fi fatalau

daffy duck™ 10-02-10 21:47

ms bogdy...o sa vad ce si cum....ce se deschide pe acolo....am auzit de mall-ul ala

momentan am gasit un job destul de ok, sa ma plimb cu un scuter si iau niste bani fff frumos ( fetele de pe bagnote sunt barbierite :lol: )

ne povestim pe mess

87MTX 11-02-10 01:45

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3072904)
ms bogdy...o sa vad ce si cum....ce se deschide pe acolo....am auzit de mall-ul ala

momentan am gasit un job destul de ok, sa ma plimb cu un scuter si iau niste bani fff frumos ( fetele de pe bagnote sunt barbierite :lol: )

ne povestim pe mess

zici asta de o sapt...si pana te angajezi acolo o sa mai treaca cam 1 luna...ptr ca ploaua/ninge destul de mult....mai bine iti gasesti ceva intr-un loc anume...ca la cum esti u, pe scuter dupa juma de ora esti pe jos, ori cazi ori te ia unu pe capota...oricum ti-am zis ca daca te prind cu scuteru te iau pe sus

daffy duck™ 11-02-10 06:27

lasa ma ca am io grija....si oricum....cat crezi ca mai tine vremea asta?....o saptamana sa zicem...pe urma e free la plimbat :D

Lucian_GXZ 11-02-10 08:50

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3072159)

si ce ne-ar trebuii noua de-aici? :)) toti avem blocant....

Lucian_GXZ 11-02-10 08:50

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3072129)

i-am scris deja omului pe privat... sper ca pana in 2011 sa-mi raspunda...

daffy duck™ 11-02-10 10:03

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3073764)
si ce ne-ar trebuii noua de-aici? :)) toti avem blocant....

rezerve...i think

Lucian_GXZ 11-02-10 10:42

:)) da ma... ce-ai ma... se gasesc garla blocante acum.. ca baietii cu driftu nu le mai sparg.. au sudate acum...

Evo-Jr 12-02-10 10:49

ba care i sterg posturile lu goppolicious?sa se ia de urechi si sa vina la mn sa i dau un sut in fund :D

ps:nu creca vin in za club bicoz n am bani.
o sa i iau un breloc lu a mea de sf valentin si aia e...brici :D
diseara ce facem?eu nu vin cu idei ca sunt ca cave man...stau doar prin grote :D

Lucian_GXZ 12-02-10 11:01

eu am sters posturile. pentru ca am facut impreuna o tiganie curata din threadul asta...

daffy duck™ 12-02-10 11:31

cam cand o sa aflam de intalnire????

io astept mesaj sau telefon de la unu din voi

RoByNeT 12-02-10 11:43

Eu diseara nu ajung. Distractie placuta.

DRK*DeSiGn 12-02-10 14:32

Dc sare toata lumea in capul lui daffy?Poate omu nu are banii sa dea acuma de permis,toate taxele s-au scumpit,scoala de soferi s-a scumpit si este din ce in ce mai greu sa ajungi sa dai de permis.Pe dealta parte si Lucian are dreptate daca tot te imprumuti imprumutate cu cap,o sa mergi pe jos la 40 de ani.Dar si daca isi ia permisul nu ar fi putin inutil ca nu are cu ce sa mearga.

Acestea fiind spune ii dau un sfat lu daffy: Angajeazate si fa ceva util cu bani,ca de cateva lunii bune ai cam tot fost angajat :) .

Si nu te mai imprumuta de banii sa te duci in club ca nu rezolvi nimica,degeaba te distrezi o noapte daca te chinui sa dai banii inapoi,mai bine strangi o saptamana si te duci o noaptea sa sti ca nu ai de dat banii inapoi dupa.

Lucian_GXZ 12-02-10 16:07

eu nu am baterie la telefon asa ca va rog sa luati legatura cu marius sau cu sorin

daffy duck™ 12-02-10 20:24

Quote:

Originally Posted by DRK*DeSiGn (Post 3078338)
Dc sare toata lumea in capul lui daffy?Poate omu nu are banii sa dea acuma de permis,toate taxele s-au scumpit,scoala de soferi s-a scumpit si este din ce in ce mai greu sa ajungi sa dai de permis.Pe dealta parte si Lucian are dreptate daca tot te imprumuti imprumutate cu cap,o sa mergi pe jos la 40 de ani.Dar si daca isi ia permisul nu ar fi putin inutil ca nu are cu ce sa mearga.

Acestea fiind spune ii dau un sfat lu daffy: Angajeazate si fa ceva util cu bani,ca de cateva lunii bune ai cam tot fost angajat :) .

Si nu te mai imprumuta de banii sa te duci in club ca nu rezolvi nimica,degeaba te distrezi o noapte daca te chinui sa dai banii inapoi,mai bine strangi o saptamana si te duci o noaptea sa sti ca nu ai de dat banii inapoi dupa.

dar a pomenit cineva ceva de imprumutat????

cozo 15-02-10 12:37

nici o cearta nimic????? :lol:

daffy duck™ 15-02-10 12:42

ce cacao cearta.....haideti sa vedem ce facem luna viitoare....

uite subiect de discutie :
unu la radio zice acum ca s-a luat la cearta cu unu prin trafic si ala a scos pistolul la el :lol::lol::lol::lol::lol:

RoByNeT 15-02-10 12:43

poate vroia sa ii dea un foc ...

daffy duck™ 15-02-10 12:44

da...posibil:lol::lol::lol::lol::lol:

sau sa il scape de ratele de la banci...doar apasa pe tragaci:lol::lol::lol::lol:

RoByNeT 15-02-10 12:56

reamintim si aici ... care se mai simt cu musca pe caciula si nu au adus copia dupa C.I ( nu cred ca mai are cineva B.I ) ... sa o faca cat mai rpd personal sau @mail lui tataie.

daffy duck™ 15-02-10 12:57

stai sa dau si io un telefon la litoral sa aduc aminte

Lucian_GXZ 15-02-10 21:59

cine nu e gata, il luam cu lopata.. se va face act aditional cand vom avea toate c.i-urile de la toti membrii din ct...

daffy duck™ 16-02-10 12:21

deci astazi, am avut de trecut competenta la limba si literatura romana pentru bac
deci ce subiect am tras io de acolo , era perfect.....mass-media si Vacanta Mare :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bine-inteles ca am trecut :lol::lol::lol::lol:

vineri bem cu totii ( fiecare pe banii lui logic)!!!!!!!!!!!!!!!

va salut!

kimi 16-02-10 14:54

Bafta la BAC Daffy ??
Sa ne faci cinste pe banii nostrii daca iei BAC ul :lol:

RoByNeT 16-02-10 16:33

bv ma :) poate cand ne`am intalni peste 50 de ani o sa ne scoti si tu la o apa plata cu lamaie daia de 5 lei din diham

Lucian_GXZ 16-02-10 16:40

sau poate doar lamia, ca o taiem in mai multe felii si ajunge la toata lumea, mai luam o cola la 2.5L de-afara si le cerem 20 de paie... :))

cozo 17-02-10 00:04

Quote:

Originally Posted by daffy duck™ (Post 3091627)
deci astazi, am avut de trecut competenta la limba si literatura romana pentru bac
deci ce subiect am tras io de acolo , era perfect.....mass-media si Vacanta Mare :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bine-inteles ca am trecut :lol::lol::lol::lol:

vineri bem cu totii ( fiecare pe banii lui logic)!!!!!!!!!!!!!!!

va salut!

felicitari! bafta in continuare cu bac-ul si sa te tii de treaba cu scoala nu mai taia frunze la ciini ca nu le vor minca. eram mai tinar ca tine cind mi-am dat si eu seama! :lol:
incearca sa dai mai putin din gura si mai mult din miini.

kidu2006 17-02-10 00:54

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3092020)
Bafta la BAC Daffy ??
Sa ne faci cinste pe banii nostrii daca iei BAC ul :lol:

Ia o octava /: )
Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3090266)
cine nu e gata, il luam cu lopata.. se va face act aditional cand vom avea toate c.i-urile de la toti membrii din ct...

Ce pui manzule la cale?
Quote:

Originally Posted by cozo (Post 3093955)
felicitari! bafta in continuare cu bac-ul si sa te tii de treaba cu scoala nu mai taia frunze la ciini ca nu le vor minca. eram mai tinar ca tine cind mi-am dat si eu seama! :lol:
incearca sa dai mai putin din gura si mai mult din miini.

Buna asta :))

Lucian_GXZ 17-02-10 09:02

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 3094024)
Ce pui manzule la cale?

Inferno MotorSport a devenit Asociatie Club Sportiv - in perfecta legalitate :rolleyes2 ... altceva nimic :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning