![]() |
Re: Club CIELO
asa ....fiecare sa mai puna c eprobleme a avut sa dam iar viata aici :)
|
Re: Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
hai sa mai improspatam putin atmosfera pe thread`ul asta...cred ca este cel mai "sarac"!
subiecte noi,ganduri,realizari...etc care sare primu? |
io cu motoru:)))
|
io cu cea mai tare cursa din viata mea pe potop:))))
|
Quote:
|
pot sa spun ca sunt mandru de masinutza...mersai asta seara prin oras cu apa deasupra de roata si mearsa super..aveam emotii ca se opreste in mijlocul drumului dar ma surprinsa....
|
am folia pusa p luneta si pe geamurile din spate ... p geamuri in fata nu am pus dar daca vrei se poate pune pe raspunderea ta ...de exemplu p colentina sta militia cu r.a.r-ul si zboara folia de pe geamuri la greu , ca si taloanele ... eu mi-am dat jos becurile albastre de la pozitii si am pus albe cu 4 leduri ...in curand o sa pun si poze ...
|
Quote:
am facut asta seara ceva drifturi cu frana de mana pe asfalt ud :X:X: e vis..dar trebe sa ma duc maine sa pun toba la loc,si sa strnag frana de mana:))) |
2 Attachment(s)
un tunning de ultima ora :)))
|
aha nu eu credeam ca ti-ai pus si pe fata dar autorizata r.a.r..oricum ca sa pui pe fata autorizata am vazut ca nici nu se observa doar schimba putzin culoarea geamului
|
cine ma ajuta cu ceva...pls need help
opel astra clasic ce becuri are f lunga f scurta si ford focus sedan model 2002 tot asa f lunga faza scurta aaa...si renault clio model 2006 tot asa f lunga f scurta pls pls pls vreau sa dau comanda de inst xenon |
modelul exact (focus1, focus2, clio1, clio2...) si anul fabricatiei.
|
1 Attachment(s)
Attachment 556839 cam asa arata cu folie ... nu am avut rabdare sa fac mai multe poze
|
Arata bine , ai autorizatie ?!?
Cred ca te-am vazut asta seara , sau cel putin era un cielo tot cu numarul VYO, zona piata muncii / calea calarasi pe stradute. :) |
misto folia...s`ar putea sa pun si eu peste 2 sapt :) la mien da mai misto ca e pe alb :P
|
Quote:
posibil sa-l fii confundat... PS: sper sa nu fie cu deranj remarca mea! ;) |
rd_woo....astept cam de mult poza aia .....:P
|
Sunt poze postate in album la mine in profil!
|
a ok scuze :))
|
frumos cu folia sper ca vara asta sa fac rost de bani sa pun si eu..vorba lu donn la ale noastre albe o sa se vada super..
|
pe mine ma costa 1.5 milioane folia cu omologare...si ma mai costa 70 ron de pus la cineva :D
|
Prea ieftin , nu e originala.
|
ba da :) dar am io treburile mele :) imi da garantie si e antizgarieturi
|
folia nu e lumar dar merge. nu e pusa perfect se vad cateva mici defectiuni dar eu sunt multumit si am si autorizatie ... cand am pus-o am sters putin geamurile si am dezlipit-o dar tipul care a montat-o mi-a schimbat folia ... se mai intampla ... prima data era pusa mai bine ... dar asta e nimeni nu e perfect... mi-am comandat pleoape dar nu o sa le montez deocamdata ... vreau sa dau un polish si dupa aia ... modelul este ca al lui dun3 de pe masina si cred ca o sa comand si eleronul pt luneta
|
4 Attachment(s)
mi-am pus si eu folie si pe geamurile din fatza....ce e drept e daia by targu vitan....dar sunt multumit de ea....cu mici defecte de montaj...avand in vedere k m-a dus 30 ron(toate geamurile in afara de luneta unde am perdelutza) toata treaba si am montat-o eu....o sa pun omologata e undeva la 150 de euro 3M garantata 5ani....dar asta peste cateva luni...si am mai reusit o chestie marfa....sa imi pun boxe de 17cm in usile din spate
|
petrika...ia da`mi u mie niste detalii..sper ca ai facut poze in timpul montajului cum am facut eu :))
|
petrica ai si pe usa din fata ???daca da pune o poza pls si m-ar interesa daca se pot monta p usa din fata si daca trebuie modificat ceva ... multumesc
|
morbimind...pe usa din fata am io..uitete la mine pe topic si vezi k e la antepenultima sau penultima pagina :)
|
eu vreau sa pun p spate boxe ovale si boxele din spate in usile din fata m-ar interesa daca are cineva boxele montate si daca a modificat ceva ... daca se deschide geamul de tot ... astept poze si detalii ...
|
geamul se deschide....totul bine...am pus eu dar in buzunarele de la usi...ale tale daca is mai mari poate nu o sa aibe loc acolo dar oricum in alta parte nu ai unde ca e scheletul usii
|
Quote:
Eu i-am trimis un pm baiatului acum cateva luni ca sa-l intreb cum a pus difuzoarele si ce anume trebuie facut pas cu pas....Nici pana azi nu mi-a raspuns :| |
multam pt ajutor ... o sa opresc maine daca am timp si intreb la un service si va anunt in caz ca mai vrea cineva
|
4 Attachment(s)
Ma gandeam sa vopsesc etrierii , dar habar n-am ce culoare ...
Eu imi doresc foarte mult turcoaz , toti carora le-am cerut sfatul in privinta culorii au spus ca e varza turcoaz si m-au indrumat spre negru ,galben , rosu. Voi ce credeti e naspa turcoaz?! |
3 Attachment(s)
Am mai revinit cu cateva poze.
Eh ... sugestii ceva ?! |
mai oameni buni...o merge sa pun semnalizari de opel astra clasic 2 pe cielo? am observat ca sunt la fel ca cele de cielo doar culoarea difera...astea de opel sunt albe nu portocalii...lamuriti-ma si pe mine va rog....sau sa imi spuneti daca a incercat cineva chestia asta....
|
nucu_as am eu si nu numai , citeste aici . https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo/page-160.html
Le lipesti ori cu dublu adeziv ori cu silicon. |
Quote:
|
pacat...te sun eu si imi dai detalii....apropo cea mai penibila intamplare...aseara mergeam pe un camp spre slatina...si mergeam cu 100-110...si in sparte 2 tipe cu un peugeot albastru...eu eram cu un prieten...si am vazut ca se baga in spatele meu...i`am dat a 4a..si demaraj...totul bine s-au bagat pe stanga sa mergem paralel si se uitau cam frumos la mine..m-am indragostit...am dus-o in 5000 cu a 4a...apoi cand sa o dau pe a5a...surpriza....nu mai aveam benzina si a prins aer...si gata.,..adio....:))) m`am bagat la un peco unde lucreaza mama si am stat acolo si dadeam picioare la masina:)))
imi venea sa o duc la olt si sa o rastorn |
DA DA DA DA DA !!! Imi raspundeti si mie ?! Ce culoare din cele de mai sus sa fac etrierii ?
|
Quote:
Difuzoare pe usi se pot pune fara probleme, daca puneti si inele de distantare... in functie de adancimea de montaj a difuzoarelor, si a dimensiunii lor, le faceti mai mari sau mai mici. peste ele se poate trage o fibra sau direct tapitat, ca sa nu se vada chiar asa urat. se pot face din pal, mfl sau alte materiale de mobila. problema e cu taiatul rotund, nu toti au masina pt taiat rotund. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning