![]() |
Re: Discutii despre orice!
http://new.fras.ro/index.php?option=...nel&Itemid=102
uitat-va la ordinea punctajelor proiectelor admise pentru anul competitional 2010...primele 8 proiecte conform punctajelor au sanse mari sa constituie etapa de campionat national la anul... la noi vin si organizeaza cei ce se ocupa si de raliul sibiului pe macadam...care la anu e etapa ce candideaza pt. irc. oricum ceva modificari vor mai fi pt ca de ex., raliul de la cj e pe locul 9 si nu e normal vom trai si vom vedea zi buna la toata lumea! |
Quote:
Quote:
pacat ca interesele au fost mai mari pt unii cand s-a mutat etapa europeana la brasov. |
ungurii au etapa comuna cu slovacii ( de fapt cred ca au 2 etape comune)
da sunt sanse ca la anu automobilele wrc sa nu puncteze decat la grupa h in ungaria, inca nu e sigur, insa de mers vor merge si wrc-uri la ei la cluj sut sanse mari ca anul acesta sa fie etapa comuna cu ungaria sau doar etapa de ungaria, asta in functie de includerea clujului in calendarul competitional roman 2010...intre noi fie vorba ar fi o aberatie sa nu intre clujul..insa la fras certurile sunt in toi... ..si ar fi frumoasa o bucla gutai-cavinic-rotunda insa nu cred ca va fia asa ceva... mai intai sa fie... in orice forma, cum zici tu... salutari |
Ceva drifter baimarean ..Otti ..Opel portocaliu ..Mi-o povestit unchiu-meu si vroiam sa verific ..Este sau nu este? ^^ ..
|
|
Quote:
|
Salut,
Aveti careva un card SD WI-FI? imi puteti imprumuta unu sa verific cum se misca un pocket PC? Ms, |
La multi ani celor cu numele de Andrei!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
cred ca razvy zicea ca are nevoie sa fie WI-FI compatibil.
ceva de genu asta: http://www.viewonline.com/pages/arti...SDWiFiCard.jpg |
Quote:
Ala e doar card nu? :P caut ce zicea adisoruc. Ms oricum :D |
Quote:
|
Sa ne traiesti! ..PS: Hit-mix,Tamangooooo! ..
La multi ani, romani! .. |
stie cineva daca gasesc la noi in oras PSP 3000 sau PSP.GO
|
PSP am vazut parca la REAL ....
|
Quote:
|
Nu se merita sa iti iei PSP !
|
ba se merita. daca iti plac jocurile si ai net wireless pe undeva e ok :)
|
|
Kimi Raikkonen face o pauza in f1 si se baga la wrc pe citroen:-)
http://sport.hotnews.ro/stiri-motor-...oncura-wrc.htm |
Quote:
|
Quote:
|
markko martin nu stiu daca va mai reveni in wrc cu program complet...
insa chiar din 2006 a mai participat la raliuri (campionate nationale in general) , a mai si cistigat raliuri si a fost si pilot de teste subaru (2008). acum cica e din nou in tabara ford, tot ca pilot de teste. |
Quote:
|
Am trecut de vreo 4 ori pe langa botdriver dimineata da' mii rusine sa il salut ..Cine stie poate mi-a da si 2 perechi de palme ..Vroiam sa va intreb: Ce s-a intamplat cu Markus Gronholm? ..
|
gronholm s-a retras. mai participa la show-uri sau alte competitii (vezi pikes peak) si chiar raliuri dar a anuntat incheierea carierei in wrc.
|
Quote:
|
Quote:
p.s. teen ager data viitoare sa ma saluti |
Quote:
|
Quote:
|
fratilor care stiti cat m'ar costa sa imi pun masina pe un tester sa verifice o eroare abs si sa o scoata daca se poate?:-?si unde ar fi cel mai recomandat??
|
Cele 7 minuni ale comunismului
1. Toata lumea avea de lucru. 2. Desi toata lumea avea de lucru, nimeni nu muncea. 3. Desi nimeni nu muncea, planul se realiza peste 100%. 4. Desi planul se realiza peste 100 %, nu puteai cumpara nimic. 5. Desi nu gaseai nimic de cumparat, toata lumea avea de toate. 6. Desi toata lumea avea de toate, toti furau. |
3 Attachment(s)
Fratilor la sfarsitul saptamanii trebuie sa ma duc sa imi iau adidasi ..Si vreau sa va intreb daca ati vazut pe undeva prin oras ceva adidasi din astia stil "urban" cum sunt in poze ..Maxim 250 lei ..Ca nu mai vreau Puma Ducati si Ferrari si dume din alea ..Daca a vazut cineva sa ma anunte va rog ..
|
Quote:
|
.. sau poti sa comanzi de pe internet.. :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
;)) daca ai cap sa judeci, normal ca vontezi anti Geoana ;))
Geoana e Presedintele Tuturor Statisticelor ;))))))))) |
no bun...hai sa ne oprim cu politica :))...asta e un subiect vesnic...si..oricum..tot la fel de prost o sa ne mearga..parerea mea :)
apropo scoateti C.M DIRT 2....e fain jocu..merita te dai cu subi si il umilesti pe ken block :P |
| All times are GMT +2. The time now is 15:51. |
- Copyright 2026 4Tuning