![]() |
Re: Recomandari filme si videoclipuri
Vi le recomand:
- Oblivion - S.F. - Tom Cruise - Star Trek - Into Darkness - S.F. - The Evil Dead - Horror - Fast & Furious 6 - Foarte frumos (cāteva faze exagerate dar na, aşa-s filmele) - The Call II - Thriller - Halle Berry - Jack the Giant Slayer - Fantasy |
"The Great Gatsby" - Genial, nu am mai vazut un film atat de bun de mult timp.
"Hangover 3" - decent, mai bun decat 2. |
Quote:
|
Quote:
|
World War Z - 2D/3D - Horror - Bun de tot filmul.
|
Recomand Tinker Tailor Soldier Spy si Flight.
Si, bineinteles, pentru cine n-a vazut: Argo si Zero Dark Thirty Mie FF6 si Hangover 3 mi s-au parut de cacat. A, si Drive mi s-a parut foarte misto. |
Ca tot veni vorba de The Great Gatsby: https://vimeo.com/68451324
|
Olympus has fallen
Dead men down |
Django - foarte frumos dar cam "siropos" - mult sirop roşu (sānge).
Burried - (cum să faci un film doar cu un actor şi cātiva telefonişti) nu este rău. Despicable Me - animaţie - frumos (īl aştept pe 2) I give it a year - comedie romantică - este ok |
Django e chiar tare.
Dead man down nu mi se pare cine stie ce... Si Olympus e cam... |
Man of steel - aka Superman (a nu ştiu cāt-a parte :lol:) - este bun
The Sweeney - acţiune - bun Sinister - horror - scoate un pic dracii din tine :lol: The watch - am crezut că este comedie dar s-a dovedit a fi thriller/horror? - oricum, o combinaţie ciudată rău... este ok Cast away - foarte foarte bun - l-am văzut cānd eram mai mic dar nu prea mai ţineam minte anumite detalii. Odd Thomas - un pic de horror cu nişte thrill-uri :) Evidence - thriller/horror |
Man of steel e cam plictisitor si nu ar reprezenta o mare pierdere daca ar ramane nevazut. In schimb, Now you see me nu trebuie ratat.
|
Quote:
Man of steel, īl putem compara cu Thor. Nu cred că greşesc, nu? |
Intr-adevar, Man of Steel are multe elemente si momente care ne-aduc aminte de Thor, in timp ce abordarea regizorala ne duce cu gandul, oarecum, la The Dark Knight Rises - lucru care nu reprezinta chiar o surpriza, Christopher Nolan fiind implicat, mai mult sau mai putin, in productia ambelor filme.
|
Trespass (2011)
The Hangover Part III (2013) |
A apărut ep.1 din sezonul 3 la Suits. :-)
|
Deadfall - acţiune/thriller - destul de drăguţ, numa' bun cānd n-ai ce face.
Killing Season - acţiune/thriller - actori buni dar scenariul este cam slăbuţ. Oricum, este ok. The Crown and the Dragon - film independent cu un buget pe măsură. Genul de film la care te poţi uita doar după ce ai epuizat absolut toate filmele de pe planetă. :lol: Vehicle 19 - acţiune/thriller - bunicel - este cu Paul Walker şi o maşină anostă. :lol: |
Pacific Rim.
|
Quote:
|
Lonely Ranger - western destul de light, pentru fanii Johnny Depp chiar spre directia 'usor amuzant' ;-) Coloana sonora interesanta, in schimb.
|
RED2.
|
A apărut episodul 1 din sezonul 3 - Hell on Wheels.
|
Pain and Gain neaparat si The Incredible Burt Wonderstone - macar pentru distributie, fiind unul dintre ultimele filme in care avem onoarea sa-l urmarim pe James Gandolfini.
|
2 Guns.
|
Nu stiu daca e topic`ul ideal pt asa ceva,da` incerc.caut si eu sa descarc filmul : Days of Wine and Roses , e destul de vechi si nu`l gasesc pe nicaieri.
Multumesc anticipat. |
http://www.sockshare.com/file/9D034E3E4FCE3402#
Dacă nu te deranjează prea tare calitatea. Este online. |
Multumesc mult ;)
|
Recomand filmul Non-Stop, 2014
https://www.youtube.com/watch?v=jiHDJ19A3dk |
Dacă tot am intrat pe aici, hai să mai facem nişte recomandări, colegilor cinefili:
1. Insidious 1 şi 2 (Horror autentic) 2. 13 Sins (Thriller cu influenţe horror) 3. Colombiana (acţiune frumoasă, īnceput un pic kitchos) 4. Flight (dramă) 5. Walk of shame (Comedie - foarte drăguţ) 6. Oculus (Horror) 7. The Grand Budapest Hotel (Comedie şi filmul este parcă, altceva. Merită!) 8. This is the end (Comedie şi foarte multă fantezie) 9. Godzilla 2 (Foarte bun) 10. Friends with benefits (comedie romantică) 11. Pompeii (dramă) 12. Broken City (dramă) 13. The Monuments men (dramă) 14. Taken 2 (la fel de bun ca primul - acţiune) 15. Labor Day (dramă) 16. Children of men (dramă - SF) 17. 3 Days to kill (dramă, acţiune) 18. Sleepaway Camp (Horror pentru anul 1983) |
Jack.Ryan.Shadow.Recruit.2014
Identity.Thief.2013 |
Recomand şi eu filmul amintit de colegul trafy şi anume "Non Stop".
Este un fel de Taken, jucānd tot Liam Neeson. Vis-a-vis de "Identity Thief", vă pot recomanda un serial īn care apare "Melissa McCarthy, care se cam pricepe pe treaba asta legată de comedii. Serialul se numeşte "Mike & Molly". Vi-l recomand! |
Joe (2013)
Lucky Number Slevin (2006) Seeking Justice (2011) The Next Three Days (2010) ATM (2012) |
Oldboy
Mea Culpa ( frantuzesc ) Chiar merita vazute |
eu am vazut mai multe, dar am sa scriu doar despre citeva care m-au impresionat
The Painted Veil - drama, romance The English Patient - drama, romance, war Unfaithful - thriller, drama, romance Limitless - Fantasy, Thriller, Mystery The Curious Case of Benjamin Button - Drama, Fantasy, Romance (te invata sa pretuiesti viata in fiecare clipa) |
Recomand toate filmele lui Park Chan-wook, sunt dementiale. Au schimbari de situatie, replici bune, te tin in priza. Sunt in general thrillere. Cateva dintre ele:
- Handmaiden - Stoker - Lady Vengeance - Sympathy for Mr. Vengeance |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning