![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
marfa mersi mult la ceva de genu asta nu ma gindisem am sa pun poze dupa ce pun folia asa pe masina o sa imi fie destul de greu sa fac din folie treaba asta dar cred ca o sami iasa la desen tehnic ma pricep destul de bine (pe calculator nu prea) Inca o data Multumesc si succes in continoare is foarte multumit....
|
Quote:
incearca sa te duci la o firma de publicitate sa iti faca matricea cu fond transparent , iar apoi decupezi |
fac eu matrita dintro hirtie mai groasa si apoi o trasez pe spatele la folie nui o problema chear dac trebuie sa lucrez in "oglinda", la o firma de publicitate daca miar face matrita sau miar face direct modelu cam tot acolo as ajunge ca pret,mersi oricum
|
5 Attachment(s)
As dori ceva DUB..niste jante mai mari cromate...geamuri fumuri[ceva de genul celui negru din pozele atasate]...sau daca nu se poate atunci ceva Offroad..gen bull bar...rollbar..proiectoare. sau ce credeti ca ar arata bine
|
Quote:
|
Nu vreau sa supar pe nimeni da va rog frumos nu mai intrati pe YM postati aici si daca vrea cineva sa lucreze , lucreaza!
|
1 Attachment(s)
sablonu e gata KillerINC iar miine in vreo 3 ore cred ca fac si autocolantu in schimb nu o sa le pot pune pe masina ca pe aici ninge
|
2 Attachment(s)
data viitoare spala masina si va iesi mai bn :D ... sper sa iti placa.:rolleyes2
|
Quote:
frumos lucrat . felicitari , dar suntem offtopic aici . Creaza-ti si tu un thread la "Masina mea> Dacia" , in care sa prezinti masina , si toata evolutia ei , e mai bine asa |
Quote:
|
2 Attachment(s)
baieti puteti sa`mi puneti si mie un spoilar de M3 e36?
|
9 Attachment(s)
Masina este al unui prieten si nu are cont pe forum si va rog dak se poate face ceva finut, o janta, o folie , mai bine ce stiti voi mai bine ,mc
|
1 Attachment(s)
Salut, am si eu un Tico:lol:...si as vrea sa-i fac mici modificari:
1-sa-i fac jantele negru mat 2-folie(spate+luneta) Daca se poate sa ma ajutati si pe mine.Multumesc Scuze pentru poza...da' asta am gasit-o mai "buna" asa... Attachment 747410 |
1 Attachment(s)
Quote:
* folie spate si luneta 85% * folie geam fata 40% * jante negre * usi si portbagaj fara incuietori , manere sau insemne * stopuri si semnalizare laterala CLEAR |
1 Attachment(s)
Opel Vectra
- Jante - Grila - Bara - Badboylook - Suspensie Sport |
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai simpla asa...
|
1 Attachment(s)
Quote:
m-am jucat si eu un pic cu opelul |
2 Attachment(s)
si de la mine ceva
|
2 Attachment(s)
vreau si eu ceva pt dacia mea.ceva frumos si cu gust..niste jamte..angel etes..stiti voi cei mai bine.la 1 poza sa nu imi tunati gaina...
|
3 Attachment(s)
Quote:
PS:poate īmi poţi răspunde in seara asta la mesajul care ţi l-am trimis :rolleyes2 |
3 Attachment(s)
Quote:
la jante nu am avut nici o idee, si oricum era calitatea cam slaba, deci nu ar fi iesit mare lucru in schimb, sper sa nu te superi dar ti-am "tunat" si galeata si gaina ... mai exact, cel putin gainii , i-am dat 2-3 pavele in cap ... si am acoperit-o cu ea ... nu mi-a iesit cine stie ce, dar sper sa iti placa |
2 Attachment(s)
pentru canim gordini style
|
1 Attachment(s)
... :D cred ca-i asta
|
Quote:
decāt să pui o asemenea poză mai bine lăsai pe altcineva sa facă :???: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
mai puteti sa mai imi faceti ceva...ceva cu spoilere jante...gen NFS
|
5 Attachment(s)
Sal KillerINC asa arata acum capota si as vrea daca ai timp sa imi pui si priza asta de aer in locu la grila de pe capota sa vad cum o sa arate as fi puso eu direct pe masina da acum e in servis ca sa ii faca motoru (priza de aer e fotografiata cam din acelasi unghi si distanta din care a fost fotografiata si masina ) mersi
|
3 Attachment(s)
Quote:
au iesit frumos steagurile de pe capota , bravo pentru matrita uite si prizele de aer |
Mersi mult KillerINC succes in continoare cand o scot din servis ii pun si priza de aer da cred ca ii vopsesc si plasa de pe ia neagra :D
|
4 Attachment(s)
Daca nu merg nicio problema...in caz ca dimensiunea e prea mica sunt facute in graba cu telu' ! multumesc anticipat! As dori in mod special angel eyes...mai departe va las pe voi:)
|
chiar nimeni nu se mai baga la nimic?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
se baga cineva si la mine? :rolleyes2
|