![]() |
Re: AG 88 PVA
Ca nu este nevoie.
|
Ai pus seriile de la cealalta ?
|
cauta materialul care iti place si-ti fac pavilion sa ma tii minte, dai si tu acolo de-o ciorba, si poate te intereseaza 2 scaune de urs imitatie ,model superb,poate ne combinam ,sunt din pitesti
|
20 Attachment(s)
Quote:
Quote:
....Si cazanu spoit!:) |
foarte frumos;) apucate de treaba si echipeaz-o
|
Quote:
|
foarte faina lucrarea,sa o stapanesti sanatos....iti urmaresc thread-ul de la liniile din Brasov...sa te bucuri de ea...:lol:
|
1 Attachment(s)
Vazusem astea si am intrebat ;)
|
este izolier peste ele sa nu le vopsesc.
|
In sfarsit ai vopsit-o!.... :-) Arata bine-bine(cel putin in poze :-) )!
|
de ce doar pe spate pasaje de golf?
|
In ce loc ai vopsito?
|
Foarte frumos a iesit. felicitari! si spor la echipat!
|
frumos lucrat!spor la treaba in continuare;) asteptam finalul care cred ca o sa fie ,,wow,,!!!:)
|
Superba vopseaua! :D
|
ce lucrare calumea ti-a iesit :D bafta in continuare.
|
Quote:
Quote:
|
Felicitari pt nou nascut:lol: abia astept sa o vad gata :)
|
lasa ma gargara...sa veniti sa puneti geamurile electrice asa cum ati promis. am vb cu cioc sa faca rost de 2 geamuri de papuc diesel si dati o fuga de catel la mine.
|
foarta faina culoarea ... hai cu ea echipata ...
|
incet , incet...ce a fost mai greu a trecut!:)
|
Quote:
Finalul o sa fie un mare fas. Pentru ca au s-apara-n peisaj jantele alea oribile de tuner cocalar de duzina (fara referire directa, pun situatia pe seama unei rataciri de moment). Jantele dinainte, tablele alea de Golf sau ce erau, erau excelente. Ah, si mare pacat de caseta de directie. Chiar nu te-am inteles deloc la faza aia. :cry: |
Sa lucrat foarte bine la masina ;) a iesit super
|
noi asteptam mai ceva ca la maternitate si TOATA LUMEA SE IA DE CASETA !!! promit ca o dau eu jos inainte de montare si o fac boboc :D LA ASTA MA PRICEP :D
|
Cu toate că e din "vechiul" DRT, şi lumea interpretează, credeţi că o să se incadreze la Dacii care se fac remarcate? :D :lol:
P.S.: Mă interesează doar trei păreri! Bogdan (NIG), Dani (BTL) şi Călin (VTM). Rog restul userilor să nu comenteze postul meu. |
Frumoasa culoare Alex, a iesit bine.In leg. cu priza de aer ce te-ai gandit sa pui acolo?sa o lasi asa.
|
Quote:
De fapt, ar fi meritat sa fie acolo mai demult:-) |
Quote:
Quote:
Caseta de directie nu a dat-o jos in primul rand ca masina a trebuit mutata aproape zilnic, nu a stat numai intr-un loc si in al doilea rand stii ca in partea de jos are acele reglaje la care nu vreau sa umblu. Pt ce?! Quote:
Quote:
|
O masina frumoasa, facuta cu gust, in care s-a investit munca, pasiune, sa nu vorbim de bani... si in care zic eu, se va continua investitia. Bravo Alex, baga-i mare, nu lasam noi Daciile astea vechi sa dispara :x. Brava inca o data si grija la montat, caci detaliile fac diferenta :-)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Arata foarte bine , imi place ca dai atentie la detali, tine-o tot asa :shock:
|
Quote:
|
eeee... stai linistit :-) cu toti stim ca Alex si masina lui isi merita cu siguranta locul acolo :tenisclap, poate merita lucrul asta acum ceva vreme!
|
Daca am doua pozitive, asta inseamna ca a treia parere nu prea mai conteaza :) bineinteles asta in cazul in care Alex trece peste capitolul "detalii"... dar nu`mi fac probleme de genu`8)
|
1 Attachment(s)
Mi-a soptit mie o pasarica ca o face de 280 cp :shock:
|
Ce ma asta face colectie de motorare 16v :))
|
ce au mai special geamurile de papuc disel...ca precizasei cu o pagina in urma..??la capitolul geamuri electrice
|
13 Attachment(s)
Nu au nimic special, doar ca sunt mai subtiri ca ale mele si sper ca nu au zgarieturi, fiind ceva mai noi.:)
|
spor la treaba !
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning