![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
rob3rt0 - am crezut ca ai cumparat-o .. eu vreau sa modific pegasu meu si vreau sa ii pun o sa daia mai lunga :)
|
2 Attachment(s)
Ca tot am intrat in discutii...:rolleyes2
Am ceva planuri pentru primavara si anume s-o fac o leaca mai low si nu-mi permite roata spate:x Ma gandeam sa tai portiunea asta din cadru:rolleyes2 Alte idei? Precizez: Cat mai low posibil:twisted: |
rob3rt0 - si eu ma uitam la portiunea aia si da ar trebui sa plece:)) pai daca o vrei mai low lungestei bascula nu cu mult dar o sa trebuiasca sa ii lungesti si lantul :)
|
Alte idei? Nu mai vreau sudură :D
|
incearca sa cauti alta bascula mai lunga daca nu vrei sa sudezi....
am abandonat proiectul vechi si am lut un pegas sa il restaurez |
mi-am luat teapa cu pegasu ca nu i-a comvenit celui care luase cadrul la care lucram si l-a adus inapoi........................... raman la ideea cea veche :(
|
5 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze cu bicicleta......
Si un clip cand faceam putin OFF - Road https://www.facebook.com/video/video...06434684&saved |
Sambata am fost sa imi cumpar un cauciuc si o camera pt roata spate a bicicletei si nu am gasit pe nicaieri camera cu valva subtire..toti vanzatorii magazinelor mi-au spus ca la noi nu se gaseste usor asa ceva si a trebuit sa maresc gaura la janta unde vine valva bagata ca sa pot baga o camera cu valva de masina pe ea... Va vine sa credeti asa ceva ? sa nu gasesc pe la nici un magazin o camera din aia.. :(
|
Se numeste presta
Nu strica sa cauti mai bine :) http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=6465 dar nu mai au momentan in stock http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=3945 http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=9346 http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=3500 http://www.playbike.ro/produs.php?id_produs=12435 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ieri am facut prima iesire pe anul asta si cu ocazia asta i-am tras o poza 8)
|
Doamneeee cum arata:X:X:X:X sa-mi gases si eu butuc flip-flop si ma apuc si eu sa o readuc pe a mea la viata:X
Sa o stapanesti sanatos!!!! |
mersi frumos! este exact pe placul meu:oops:
bafta cu reconditionarea! si eu sunt in cautare de o cursiera veche eventual tot de titan sa o fac frumoasa:D asa ca daca are cineva asa ceva rog sa imi dea un pm |
frumoasa bicicleta :) am reusit sa fac rost de roti complete fata/spate si un lant mai vaide el dar tot mai trebuie vopsita...... si trbuie sa astept pana in martie cand o sa am posibilitate sa tai si sa sudez la ea... pana atunci am dat-o cu ulei ars sa nu rugineasca si am lasat-o sa astepte :) o sa pun niste poze maine :)
|
da nu stati deloc.. nici nu a iesit bine soarele si gata :)) calare pe magareata :)) ... eu mai astept ca trebuie sa butuci spite si nipluri..
|
Quote:
|
Frumos ca incepeti sa scoateti bicicletele.. eu mai am nevoie de cateva piese la noul meu bike (dupa furt). Asadar daca are cineva 4sale ceva frane V, manete combo Deore, Alivio. pipa ghidon, sa dea un mesaj. Multumesc si spor la pedalat!
|
elnino - am eu niste frane dar nu pot sa le dau acum ca dupa nu mai am frana la bitza
|
o bicicleta de calitate, greutate relativ micuta, sh cam la ce $ se gaseste?
|
depinde ce vrei. mb sau de oras/cursiera? gasesti de pe la 15-20mil una cat de cat. poate sa ajunga si la 1000e+ in functie de echipare
|
Nutule.. am si eu o curiozitate...
Ce inaltime ai? De cat e cadru? Si cum te descurci cu pipa? Nu e prea lunga? De cat e? Si bine inteles... de unde tii ghidonul? de frane? ca atunci e si mai lunga:) |
Am 1.76. Cadrul e marime 53 top tube si 54 seat tube. Pipa e de 12cm
E ok ca si pozitie. Nu se compara cu mb unde stai mult mai drept dar e ok. Nu am dureri de spate sau alte probl. Nici la drumuri mai lungi. Deobicei tin mainile sus pe schimbatoare sau pe ghidon unde se termina pipa cand merg mai relaxat. |
baieti , cumpar si eu trusa de scule pt bicicleta ceva nuprea scump
|
Quote:
Si eu tot de 54 la seat tube o am.. dar am 1.82 cu pipa f scurta... ns sigur.. dat cred ca vreo 4-5cm dar m-am invatat cu ea:-?? o sa-i pun si una mai mare sa vad cum stau.. ca parca stau prea drept:P Logic ca difera de pozitia de Mtb... e alta mancare de peste:P Crazzy... dc nu ti-o faci pe bucati? mi se pare mai rentabil:D |
Hai lasa vrajeala si arata-ne si noua cateva poze cu ce ai in plan pe anul asta! :-)
|
5 Attachment(s)
acum am reusit sa fac ceva poze si sa ies o tura cu minunea ce a iesit + aparatorile care vreau sa i le pun :)
|
Quote:
First-ul... -modificat cadru.. lasat de cur putin... -ghidon de 800 -Cauciuce Kenda 2.35 -mansoane siliconice cu lock -schimbatoare shimano shimano 22.2 (st-ef29L & st-ef29-7) -tija sa 330mm -schimbat rulmenti bloc pedalier -schimbat bile/coroane (tot) -schimbat cabluri & camasi (cabluri anti-rugina +camasi simple la 5 lei bucata...sunt sfinte...) -refacuta toata suspesia (fata+spate desfacut curatat gresat) -vopsit...(urmeaza) Giant-ul...(cursiera) momentan are soarta incerta.... momentan e roata fata la centrat.. O sa se sablez cadrul si o sa-l cuprez/cromez (ns inca)... si polishat restu -cabluri, camasi, saboti, ghilotina, sa... problema e ca nu ma hotarasc intre a o restaura si a o transforma intr-un fixie/ssp.... si asta e si motivul pt care nu m-am apucat inca de ea:) DAR:D:D:D:D:D:D:D Ca proiect.. inca nu am renuntat la asta https://forum.4tuning.ro/654-hobby-ur...ml#post5201167 ... inca strang piese am facut rost si de al 2-lea amortizor.. etrier de frana spate... pompa de frana.. roata fatza cu tot cu cauciuc... singura problema e ca acum stau foarte prost cu spatiul si astept sa dea caldura sa ma apuc sa-mi fac atelier:X:X:X 7/4m:X numai al MEU:X:X:X ahhh abea astept:D BFT!!! |
Quote:
Sper ca n-ai stricat vreun Pegas Kent pentru el...:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Marea demolare :lol:
|
saua si ghidonul mi le-a dat un prieten la schimb pe un skateboard :) nu as fi facut o asemenea prostie... as fi reparat pegasul ;)
|
ce mai modifici la ea? am si eu aparatori dinalea doar ce le-am vopsit :)
|
2 Attachment(s)
Aparatorile nu sunt ca ale tale.Sunt de pe o bicicleta ruseasca, mai lungi decat cele de pe modelele chinezesti...
Pai in primul rand vreau s-o las mai jos, sa-i refac saua, ax pedalier cu rulmenti(l-am montat astazi), pinion nou, cauciuc pe spate mai lat, mici retusuri la vopsea+lustruit toate piesele din aluminiu 8) Care ai ax dinasta pe rulmeniti? Pe partea stanga nu trebuie sa aiba contrapiulita aia mare? Nu se desface in mers?:???: |
aha ... spor la treaba
|
Quote:
am si eu asemanator daca nu la fel:)) dar cea de pe stanga are palarie mai mare decat cota filetului si se strange bine... incearca cu o contrapiulita de pe celalalt ax... daca nu ... poate asa trebuie sa fie:)) Avea vreo `pata de culoare` pe filet? vezi ca se gaseste la magazin... e o solutie de se da pe suruburi antidesfacere... poti sa dai si cu vopsea (cum se facea pe vremuri)... dar mergi asa.. ca poate nu se desface.. poate avea solutie anti-desfacere data din fabrica:) |
rob3rt0 - e posibil sa iti dau eu prostia aia , ca sigur am rulmenti stricati la butucu pedalier! ca prea se zgaltaie axu (sus , jos) dai ceva la schimb si ti-l dau cu totul :)
(!8Y_M - ba da o fac pe piese m-am apucat de roti am jante si cauciucuri pana acum am dat 263 ron numai pe jante si cauciucuri , urmeaza 2 butuci novatech pe rulmenti :) dar trebuie sa mai astept ca nu am bani acum |
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
Quote:
263roni... nu e mult:D eu am bagat vreo 300 si inca nu am terminat-o.. mai am cam 150 vopseaua + 50 lantul +bile si acareturi... si in toata povestea asta NU am inclus ghidonul care e vreo 200lei si pedalele inca vreo 70, placutele fata 35-40 si v-brake-urile spate...inca vreo 50(le aveam deja de pe trial) si pe langa astea.. sunt in cautare de furca fatza:)) care probabil v-a fi pe undeva pe la 4-500roni:D si tot nu consider ca e mult...altii baga cu miile de euro si nu le para rau...:| asa ca... baga mare... si NU te uita la costuri... important e sa ti-o faci pe placul tau.. si sa te simti bine `calare` pe ea... Quote:
Quote:
e posibil ca distantierul ala sa le tina... si eu il am.. si n-am avut probleme... dar daca ai.. incearca cu niste pasta de blocat suruburi.. sau daca nu.. chiar si cu vopsea.. cum se facea pe vremuri... Quote:
presa (am si eu dar nu ai ce face cu ea daca ai surub in loc de piulita..) ciocan sau desfacut piulita si pedalat... oricum.. daca am zis ceva de tractor:P am zis-o in gluma.. nu trebuia sa o iei in serios:P:P:P |
1 Attachment(s)
Cine are de vanzare o maneta sau pereche de Shimano ST-EF20? Daca stiti pe cineva sunt interesat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning