![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
ia doua seturi de jante de Golf II de la unul dintre ele taie inelele si sudeaza`le pe celalalt set,echilibrate,rolluite,vopsite frumos,cauciucuri intinse la limita nesimtzirii,si ai terminat cu problema jantelor...
|
Mai trebuie alte pasaje pe spate dupa linia usii si dupa forma rotii, discuri ventilate pe fata,amortizoare intarite, un motor mai puternic, si o cutie de renault fuego sau 21 si e aproape completa masina.
|
2 Attachment(s)
sau ai putea face ceva de genu asta...
|
sau mai bine nu :)
|
mosu e mai smecher ... are 3 bucati ... rs-uri :)
|
smoor roadster is the best pt dacie.BBS-urile is super dar parca nu arata la fel de bine pe dacie.RM-urile merg cel mai bine pe golf si e30.Parerea mea
|
http://www.daciaclub.ro/index.php?ac...e=post&id=9679
http://www.daciaclub.ro/index.php?ac...e=post&id=9678 ceva in gen nu iti place ? |
Quote:
Ideea e ca nu am gasit inca nimic SH care sa-mi placa. Iar ca jante am mai spus-o de cateva ori ca, caut sa aiba capac care sa acopere prezoanele(ganditi-va de ce) si nu pot lua orice tip de jante,pot lua ce mi se poate comanda la mine la Service;) Eu zic ca acele Ronal vor da f bine, sunt cu buza polisata si au ET-ul mic iar desenul lor imi place f mult..asta ca sa nu se mai faca multe discutii pe tema asta:-) Razak, ne auzim la telefon:-) |
Ai facut un pas discutabil renuntand la 3 prezoane si implicit la Gotti. Kta ti-a dat solutia perfecta, mai mult decat perfecta in linkul de mai jos. Dar daca iar dai cu mucii-n fasole...
Quote:
|
Vorba ceea : "Nu-i frumos ce-i frumos, ii frumos ce-mi place mie !"
:) Si mie imi plac cele prezentate de kta si sunt de parere ca ar pica "la fix" pe Dacie, dar... E cineva sa faca un Virtual Tuning ? |
inteleg ca n-ati vazut vt-urile cu rm-uri? /:)
|
Ba da, dar ma refeream la un VT cu jantele prezentate de kta .
|
Hai Bogdane mai zi-ne ceva,masina asta nu merita sa stea pe Pag.2 :D
|
Quote:
Am facut cateva modificari de aspect, in sensul ca i-am montat barele, pe fata am montat bara achizitionata de la Constanta si la care trebuie sa repozitionez proiectoarele(gaurile care erau deja date in bara sunt prea apropiate)..si am mai facut cateva chestii pe la interior. Nici vremea si nici timpul liber nu prea m-au ajutat sa fac tot ce imi mai propusesem pe la ea,dar am rabdare:-) Am sa fac o sedinta foto completa la sfarsitul saptamanii sau poate si mai repede,sa vad cum am timp:rolleyes2 P.S: Azi am comandat pneuri pentru spate, Yokohama 195/45 R15..putin peste 5 mil amandoua..dar arata trasnet8) |
bun asa bogdane :D:D keep up the good work
|
Nu o mai lasi fara bari ?
|
io am vazut-o azi in curte la tine la service...
parca e mai frumoasa cu bari...8) |
respect frate pentru tine! esti cu adevarat un cunoscator si dacia ta e cea mai tare din tara este clean oldschool dar cu noi rims asa ca sa rupa si sa le amintesti celorlalti ca in provincie sa fac dacii ca lumea
|
Quote:
Multumesc Cosmin,dar sa nu exageram..in momentul de fata mie nu prea imi place cum arata,dar e o chestiune de timp..MOR cand o vad cu rotile alea interiorizate pe spate:sad: |
Quote:
sa inteleg ca ai luat deja vre-o amenda ? |
nu exageram bogdane pentru cei care stiu ce e arta dacia ta e perfecta si nut-ul a zis asta si da-mi voie sa il citez DACIA LUI BOGDAN E PERFECTA! oricum deabia astept sa o vad pe 4 prezoane and riding on 15:D:D
|
9 Attachment(s)
Quote:
Azi mi-au sosit noile incaltari8):D..si cateva poze cu spatele masinii(deocamdata).. |
frumoase cauciucuri
|
De curiozitate, janta pe 13 iti intra pe spate?
SI da-mi un PM cu pretul total la gume, sunt si eu in cautare dar pentru cand voi avea si cu ce... :D Crezi ca ajungi la CT pe 2 Mai? |
splendid vine cu bara pe spate!:D....ma bucur ca te-ai gandit si la sfatul meu.de cauciucuri nici nu mai e cazul sa discut...:)
vopseste si tu unde a fost toba ca rugina aia nu da frumos si nu e nici sanatos pt babuta. |
Jante de 13 nu intra sigur,pentru ca discurile sunt de Logan..cu jantele astea pe 15 ramane distanta de 1 deget intre etrier si diametrul interior al jantei;)
La CT nu stiu daca ajung ca pe 9 Mai e intalnire la Brasov,cu Dacii batrane si nu pot veni in ambele locatii la interval asa scurt:rolleyes2 Bolidu' am de mult in vedere locul acela, dar cum a tot fost vreme rea si eu merg in fiecare zi cu masina nu am apucat sa remediez..acolo am batut si am indreptat eu acum mai trebuie curatat si vopsit:-) Va multumesc pt aprecieri:-) |
niste amortizoare scurte pe spate nu ar strica la cum sta arcu ala
|
Quote:
Ce am mai coborat din balonul cauciucurilor am compensat cu arcurile. |
Ce latime au jantele alea de tabla ?
|
bogdane inca odata nu te dezminti se vede ca stii ce faci si nig-ul va fi din nou number one
|
Daca zici ca va fi nr.1 cine e nr.1 acum ?
|
pt moment nu am vazut nici una dar nig-ul este intr-o cosmetizare in spre mai bine :D:D
|
Quote:
|
bogdane, am un amic care si-a luat dintr-un targ din brasov BBS RM cu 800 ron si incaltate, complete ... nu renunta la ele ... reconditionate sunt printre cele mai tari jante ever created
|
Quote:
Timp este suficient,pentru ca va mai dura pana imi iau jantele pe care mi le-am propus,asa ca astept vreo veste de la tine daca ai placerea sa ma ajuti:-) Multumesc. |
la noi in comunitatea VW cine le are le stie si valoarea :) si fara 350-400 euro nu le da indiferent de stare ... cauta in dezmembrari ... chiar si la remat ca cine stie ce ajunge pe acolo ... si poate ai noroc, eu daca aud, te anunt :)
|
Foarte frumoasa masina, am citit topicul, succes! La dacie daca vrei s-o aduci cat mai mult de starea initiala e misto ca ai avantajul pieselor din dezmembrari pe care le gasesti peste tot zilele astea (referitor la primele poze cand masina era crem), alte marci nu prea permit asta, sau daca o permit trebuie rabdare multa si un buget mai mare. M-am abonat la topicul asta, nu credeam ca o sa-mi placa atat de mult o dacie (no offense).
|
Quote:
Crede-ma ca desi pare ca piesele vechi,originale stau in discretie la dispozitie prin Rematuri nu e deloc asa..e chiar al naibii de greu sa gasesti repere(nichelate in special) in stare buna sau f buna si la aceste centre de dezmembrari valoarea lor este nula, oamenii de acolo le ard,distrug,arunca fara sa se uite..plus ca f putine sunt intr-o stare care merita sa le iei acasa;) Daca ai urmarit Topicul trebuie sa fi vazut cat mi-a trebuit mie sa strang tot ce am acum pe masina si prin ce metode..:-) Stai conectat in continuare,masina va devenii si mai spectaculoasa8) |
ai fost la craiova?:D are cineva poze?
|
foarte frumoasa dacia bodanule deabia astept s o vad ridding o 15
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:52. |
- Copyright 2026 4Tuning