![]() |
Re: Club TICO
Numaratoarea inversa a inceput.Ticozauri!!!! pregatitiva posesorii pentru marea ieseala... asta intalnire:D
|
Seamana 99% cu CIP'u, nu incape o pasta de pix intre guma si aripa :-) o sa-i fac maine o poza doua ...
ps: xenon H4 6000 pe scurta, bec normal pt lunga ... instalatie completa nou nouta in cutie 240ron daca e cineva interesat :D |
Dupa cum spune si Lucian mai sunt doua saptamani pana la intalnire
Propun inceperea listei pentru cei care ne onoreaza cu prezenta 1. STREET |
Quote:
2. AXXO - Eu doresc și un transfăgărășan :D N-am fost in viata mea si vreau să īmi iau pietre in gură :D |
1. STREET
2. AXXO - Eu doresc și un transfăgărășan :D N-am fost in viata mea si vreau să īmi iau pietre in gură :D 3. Coman Razvan (am fost duminica pe Transfagarasean si e rupt drumul la propriu! :() |
no... i-ai luat gazu':lol::lol::lol:
razvane ti-ai luat tico:-P fa lista la matiz nu la tico:twisted::lol::lol: |
Vin si eu daca fac rost de bani :D
https://img403.imageshack.us/img403/1248/06090921.th.jpg https://img42.imageshack.us/img42/9620/06090922.th.jpg |
Quote:
te treci pe lista daca vii sigur daca nu esti sigur nu te trece vii direct acolo;) |
Deci, fie nu-s citesc oamenii mail-ul, fie nu mai merg...
Concluzie: 3 mașini (daca sunt și alea) ? Mai avem puțină răbdare... altfel se duce tot de rāpă și vor rāde "colegii" de pe site-ul ăluia... :| |
Quote:
mai vine george deci daca vii sigur si tu suntem 3 tico si vreo 7 matizuri banuiesc ca o sa fie + ceva tico din constanta care o primit invitatia pe parbriz (multumim z4pp:D) |
Quote:
Quote:
Quote:
Unde-s restul ? :-s |
Quote:
STREET is aici pe post de moderator fara voie z4pp - vine poate cu echipa de la constanta topser - vine poate cu echipa de la constanta si mai ajuta cu date tehnice B-99-SAA - isi "tunareste" masina luciang - ii in vacanta dar vine la brasov cu echipa de foc Edy - vine la brasov ca ii in concediu cred dar are treburi pe acasa DonT - ia picat netu sau nu mai gaseste topicul TM32CIP - ii consuma mult tico quick_5hifter - nu mai are tico dar vine cu echipa de constanta daca vine SKR* - isi pregateste boxele pt brasov sa ne puna manele aXXo - vorbeste la telefon cu cristina NON STOP si nu vrea sa imi dea si mie nr ei de tel aikman - vine poate cu echipa de la constanta sa primeasca un stiker mai micut Bj - il asteapta pe tm23cip ca nu ii gata masina no baieti:D v-am gasit o scuza la toti:twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lo l::lol: |
aXXo are dreptate, multumim si lui STREET ca ne-a scuzat pe restu :-P eu nu vin pt ca nu e gata masina, au intervenit alte chestii financiare in context (nu legat de masina), si 'nah... asta e viata. Nu stiu cand va fi gata masina mea, cand o sa vina momentul o sa vedeti, dar la meeting nu ajung.
PS: Se poate macar sa-mi aduca cineva un sticker? Ca daca ar fi dupa mine as veni sa-l iau... dar n-am cu ce... si sunt prins si cu altele... |
Quote:
Eu as veni dar am probleme cu motoru asta, daca mi-l schimb si mi-l pun pe celalalt..chiar daca arata urat masina vin cu ea asa cum e :D |
bine baieti gluma ii gluma
dar totusi cati suntem? |
Gluma-i gluma, da n-o fost buna aia cu consumu.
Daca ai avea ocazia sa mai pui vreo 40-45 cai pe masina,hai si un intercooler, nu ai fi amanat asamblarea motorului si poate sa ratezi un meeting ? Uiti ca am si SPE'u cu care as putea veni ... ;) |
Quote:
|
daca pana in data de 10-12 nu se anunta 3-4 participanti se anuleaza intalnirea:!:
|
Quote:
Acu am vorbit cu cineva si luni incerc sa pun motoru sus si s-o pregatesc...poate nu ajung vineri si ajung sambata ..nu pot sa fiu sigur 100% |
Quote:
sau calendarul meu nu ii bun?:lol: nu ii vorba de tine sau de x sau de y ii vorba de TOTI anul trecut am avut scuza ca a fost prima si nu stiam cu ce se mananca dar acum daca nu participa 3-4 masini nu are rost. pe deasupra nici matiz club nu sta mai bine. P.S. tie trebuia sa iti trimis niste poze dar... batman:lol::oops: |
1. STREET
2. Axxo 3. luciang altcineva? |
Quote:
|
Quote:
E clar... Tind sa cred ca n-o sa mai fie nici un meeting.. :| |
Quote:
si suntem 5..am vazut ca mai sunt si niste baieti din Brasov care probabil o sa vina..mai sunt cei de la matiz club...plus invitatiile de pe masini... Macar ceva mic sa iasa...asta e la toate cluburile sa intamplat asa prima oara..au fost cativa si dupa tot mai mult ...tot mai mult |
Daca nu o sa fim mai multi asta arata seriozitatea "Clubulul" vreti numai autocolante si siteuri dar la intalniri nu participati... ***
ma duc eu cu luciang si cu axxo daca mai vrea :-) |
STREET Știi situația mea, fac transfăgărășnul și apoi mă īndrept spre voi.. :D
|
Quote:
ne vedem la BRASOV:!: |
PROBABLY THE BEST TUNING SITE IN THE WORLD
:peace:Ati zis ca voi aveti o experienta vasta si ca ati mai facut nu stiu cate intalniri...am zis ca nu ma mai bag dar am vazut ca tot face-ti referire la site-ul "ăluia" (adica al meu) ...si ca voi rade in cazul in care nu ve-ti fi decat 3 persoane...Sa stiti ca eu inca sunt de acord sa treceti pe site-ul meu si sa va inscrieti...;) |
Re: PROBABLY THE BEST TUNING SITE IN THE WORLD
Quote:
|
Quote:
Si in al doilea rand, nu vad unde si cine a facut referire la site-ul tau.... Te rog sa nu ne mai deranjezi, suntem deja un grup, ne cunoastem intre noi, iar faptul ca suntem prinsi cu diverse si nu putem ajunge toti la un meeting nu e un motiv relevant pt care sa faci afirmatii de tip flame, cu atat mai mult nu suntem vai capu noastru.... Asa ca, pana o sa te ridici la standardul nostru, cauta-ne in alta parte, vezi poate ne gasesti acolo... Deci, asa cum ti-am mai spus mai acum ceva vreme, nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala! |
Eu sunt "inculpatul", Liviu:
Quote:
|
Quote:
PS: Sa-mi zici ce-ai rezolvat cu ce-am vb noi dimineata. |
Quote:
|
Street este bine intentionat si il admir pentru tenacitate ,il sustin 100% imi pare rau ca nu pot sa vin ,eu sunt dupa concediu si sunt cu finantele la pamant in afara de asta sunt progamat in perioada 13-14 august la baietii de la DUB tuning pentru galeria de admisie (serpisori ) nu vreau sa mai aman ca-mi pierd randul !
Inca o data va rog sa ma scuzati baieti !:oops::oops: |
Quote:
daca vroia cineva de aici sa intre pe siteu tau ..se inscria deja. Nu te mai baga in seama cu japca aiurea |
Salut baieti! Dupa cat vad prezenta la intalnire... . Totusi daca ne adunam trei masini nu are rost.Astfel de intruniri putem sa facem si la un semafor :D.Propun sa amanam pentru sfarsitul lunii.Mai toti am fost in concedii si am cam ramas fara finante.Eu zic sa nu renuntam asa usor.Voi ce parere aveti?Sunteti deacord cu o amnare?sau alte propuneri?
|
Quote:
in concluzie: MEETINGUL CLUB TICO AMANAT nu stim pana cand si nu stim daca il anulam inca daca nu il facem pana pe la mijlocul lui septembrie se anuleaza automat |
Si oamenii care au primit invitatii ... (poate) o sa vina degeaba? :)
|
Baieti,
Inseamna ca va spun de acum: Meeting placut! Eu mi-am pastrat deja cuvantul si sambata, 14 august, tot va fii plecarea la mine cu destinatia transfagarasan (bineinteles, nu singur), ceea ce implica neparticiparea mea viitoare la meeting. :( Imi pare rau ca s-a ajuns la aceasta rasturnare de situatie... dar si e de inteles caci nu e totusi o vreme propice pentru nenumarate meeting-uri/excursii in tara... insa degeaba atatea planuri facute care acum sunt egale cu zero... pacat. Ar fi fost prea frumos poate, ramane pentru la anu' :) Acum, Coman, ai putea sa imi dai cateva sfaturi cu privire la Transfagarasan? (la ce sa ma astept, gen: exista vreun fel de taxa, exista pensiuni (cu plasare de cort), carosabilul este bun, sau orice altceva de mentionat?). O sa imi umplu gura cu pietre ca n-am fost in viata mea p-acolo :D Multumesc |
Quote:
n-ai ce face N-AI CU CINE MA, n-ai cu cine !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
- Copyright 2026 4Tuning