Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

Alexik 14-02-09 01:34

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2065583)
Am terminat orice discutie si explicatie, lucrurile sunt terminate, discutiile la fel, jignirile la fel.....cu Alexik am clarificat, cu TIR la fel, cine esti tu sa'ti dau eu tie explicatii si lamuriri? :ihearu:

mai usor frati-mi-o, mai usor :)
si-a zis si omu' ofurile, nu cred ca e vreo lege care sa interzica asta...

SaproDVL 14-02-09 01:35

Io unu nu as sta sa dau explicatii pe forum si nici sa ma iau de cineva.

IONUT-GBP 14-02-09 01:36

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2065583)
Am terminat orice discutie si explicatie, lucrurile sunt terminate, discutiile la fel, jignirile la fel.....cu Alexik am clarificat, cu TIR la fel, cine esti tu sa'ti dau eu tie explicatii si lamuriri? :ihearu:

N-ai inteles ce vream sa zic....

nicu132003 14-02-09 01:43

m-am gandit putin la zona unde va avea loc acea cursa de la craiova si am urmarit putin si comment-urile oamenilor pe forum.
parerea mea este, sa mergem mai devreme " adica, sa ajungem acolo cu vreo 2 ore inainte de a incepe " ca sa avem loc, pt a parca masinile si apoi, pt spectatori. deaorece eu cred, ca se vor strange multi si locurile o sa fie putine si nu sunt locuri de parcare.

acum, astept si alte idei pana pe 8 martie :lol:

GOGU_VL 14-02-09 01:46

Pai tata e camp acolo.....asa k, ce locuri de parcare sa fie? Eventual sa prindem un loc mai spre start, nu s'avem masinile parkte la 2km distanta de start :lol:

nicu132003 14-02-09 01:54

pai am specificat ca locuri de parcare nu sunt ;)

nicu132003 14-02-09 01:56

le bagam draqu in padure si stau acolo precum HAIDUCII

pacat, ca nu mai am drum in Craiova; m-as fi dus pana acolo, sa vad ce si cum!

Kaluvr6 14-02-09 03:03

Mutati si voi discutia despre Craiova la topicu respectiv sa nu vb pe 2 topicuri despre acelasi subiect. Si da tre sa mergem mai devreme pt ca de obicei inscrierile se fac pe la 8 de obicei, asa ca noi pana ne strangem toti pana plecam pana ajungem ne trebuie ceva timp, presimt ca o sa stam dupa unu dupa altu ca a uitat nu stiu ce ca nu si`a facut nu stiu ce etc. In fine vedem ce`o fi, mai e timp pana atunci si sper sa ne organizam frumos.

In legatura cu persoanele care s`au schimbat, vreau sa se spuna in felu urmator: eu X consider ca Y s`a schimbat si motivu. Nu faceti afirmatii aiurea da nu le duceti pana la capat, daca adevaru doare sa vedem pe cine doare mai tare.
La faza cu locu de parcare, eu cu BJP`u am fost in seara aia sa spalam masinile, am venit cu ele ude de la OMV si le`am parcat acolo pt ca in rest era namol si nu vroiam sa le mai murdarim, cine a fostd e fata stie. Vina a fost a mea pt ca l`am trimis pe BJP`u sa o ia si pe prietena mea de acasa si pe a lui si i`am promis ca ii tin locul, Ioane tu daca stai pe o banca si pleci undeva si ii zici lu vreun prieten sa iti tina locu si cand vii inapoi sta altu necunoscut pe el....te oftici? Asa s`a ofticat si omu atunci si il inteleg.
La faza cu alexik la fel are dreptate si stiu ca alexik o sa se supere pe mine, peste tot unde a fost vb de ceva el a stat pe margine si a aratat cu degetu pe unu si pe altu, dar nu s`a dat, din diferite motive, si stii alexik in seara aia cand eram eu cu tine si cu sebi pe bulevard la finish si nu stiu ce ziceai tu de aia de se dadusera si sebi ti`a zis scurt: "te dai ...da sau nu...ca tu mereu esti cu gura mare" aceeasi parere o au mai toti si asa este, daca nu te dai nu are nimeni nimik cu tine da stai in banca ta si nu mai "judeca" pe unu si pe altu. In fine, treaba cu "cursele la valcea" a luat amploare, a inceput sa miste ceva ceva DAR eu sunt invinuit pt toate sau pt majoritatea pt ca am primit amenintari pe messenger sa nu mai fac curse ilegale, s`a luat oprescu de mine pt acelasi motiv am fost amenintati toti cu dosare penale etc si voi nu apreciati nimik, nici asta nu va convine, in schimb veniti si aratati cu degetu pe unu si pe altu. Lupalb tata zici ca la SB se strang 80 de masini....ia zi`mi si mie ce caracter au baietii, daca apar discutii de genu asta intre ei, si sunt sau nu bisericute?
Inainte judecam si eu treaba cu bisericutele cand veneau 10 15 oameni si se imparteau in cateva bisericute, dar acum cand nu mai ai loc pe buevard, cum poate o persoana sa vb cu toata lumea? Mi s`a intamplat si mie si stiu ca si eu sunt unu din cei acuzati ca s`au schimbat, dar mi s`a intamplat sa vb 2 3 persoane deodata cu mine si nu am cum sa fiu atent la toti, poate il ignor pe unu 2 ..vb cu celalalt, dup`aia ii intreb si pe ceilalti ce vroiau sa zica etc. Eu mi`am dat silinta sa fie cat mai bine si sa fie frumos si nu vad decat acuze dupa acuze intr`una, in fine treaba voastra credeti ce vreti veniti care vreti din partea mea nu ma mai intereseaza de toata lumea.

A, si daca s`a observat ca m`am schimbat EU fata de anumite persoane probabil am avut motivele mele numai de mine stiute sau si de persoana respectiva si consider ca ar trebui lamurite fata in fata sau in Privat, nu lamurite de avocati sau judecate la rece vb aia.

GOGU_VL 14-02-09 03:30

Ce e corect e corect.....si k sa mai dezamortesc un pic atmosfera: ce scriu eu mult.....dar tu ma intreci Klule..... Noapte Buna tuturor !!!!!!!!!

DiabloXXX 14-02-09 08:09

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 2065663)
Mutati si voi discutia despre Craiova la topicu respectiv sa nu vb pe 2 topicuri despre acelasi subiect. Si da tre sa mergem mai devreme pt ca de obicei inscrierile se fac pe la 8 de obicei, asa ca noi pana ne strangem toti pana plecam pana ajungem ne trebuie ceva timp, presimt ca o sa stam dupa unu dupa altu ca a uitat nu stiu ce ca nu si`a facut nu stiu ce etc. In fine vedem ce`o fi, mai e timp pana atunci si sper sa ne organizam frumos.

In legatura cu persoanele care s`au schimbat, vreau sa se spuna in felu urmator: eu X consider ca Y s`a schimbat si motivu. Nu faceti afirmatii aiurea da nu le duceti pana la capat, daca adevaru doare sa vedem pe cine doare mai tare.
La faza cu locu de parcare, eu cu BJP`u am fost in seara aia sa spalam masinile, am venit cu ele ude de la OMV si le`am parcat acolo pt ca in rest era namol si nu vroiam sa le mai murdarim, cine a fostd e fata stie. Vina a fost a mea pt ca l`am trimis pe BJP`u sa o ia si pe prietena mea de acasa si pe a lui si i`am promis ca ii tin locul, Ioane tu daca stai pe o banca si pleci undeva si ii zici lu vreun prieten sa iti tina locu si cand vii inapoi sta altu necunoscut pe el....te oftici? Asa s`a ofticat si omu atunci si il inteleg.
La faza cu alexik la fel are dreptate si stiu ca alexik o sa se supere pe mine, peste tot unde a fost vb de ceva el a stat pe margine si a aratat cu degetu pe unu si pe altu, dar nu s`a dat, din diferite motive, si stii alexik in seara aia cand eram eu cu tine si cu sebi pe bulevard la finish si nu stiu ce ziceai tu de aia de se dadusera si sebi ti`a zis scurt: "te dai ...da sau nu...ca tu mereu esti cu gura mare" aceeasi parere o au mai toti si asa este, daca nu te dai nu are nimeni nimik cu tine da stai in banca ta si nu mai "judeca" pe unu si pe altu. In fine, treaba cu "cursele la valcea" a luat amploare, a inceput sa miste ceva ceva DAR eu sunt invinuit pt toate sau pt majoritatea pt ca am primit amenintari pe messenger sa nu mai fac curse ilegale, s`a luat oprescu de mine pt acelasi motiv am fost amenintati toti cu dosare penale etc si voi nu apreciati nimik, nici asta nu va convine, in schimb veniti si aratati cu degetu pe unu si pe altu. Lupalb tata zici ca la SB se strang 80 de masini....ia zi`mi si mie ce caracter au baietii, daca apar discutii de genu asta intre ei, si sunt sau nu bisericute?
Inainte judecam si eu treaba cu bisericutele cand veneau 10 15 oameni si se imparteau in cateva bisericute, dar acum cand nu mai ai loc pe buevard, cum poate o persoana sa vb cu toata lumea? Mi s`a intamplat si mie si stiu ca si eu sunt unu din cei acuzati ca s`au schimbat, dar mi s`a intamplat sa vb 2 3 persoane deodata cu mine si nu am cum sa fiu atent la toti, poate il ignor pe unu 2 ..vb cu celalalt, dup`aia ii intreb si pe ceilalti ce vroiau sa zica etc. Eu mi`am dat silinta sa fie cat mai bine si sa fie frumos si nu vad decat acuze dupa acuze intr`una, in fine treaba voastra credeti ce vreti veniti care vreti din partea mea nu ma mai intereseaza de toata lumea.

A, si daca s`a observat ca m`am schimbat EU fata de anumite persoane probabil am avut motivele mele numai de mine stiute sau si de persoana respectiva si consider ca ar trebui lamurite fata in fata sau in Privat, nu lamurite de avocati sau judecate la rece vb aia.

Kaluleee te-ai apucat sa compui romane? :))

Alexik 14-02-09 08:36

sincer nu vad rostul discutiilor...de dat m-am dat destul (e partea a doua ca nu m-am dat mereu la intalniri - cele care erau inainte), si cum i-am zis si lu' sebi nu mai simt nevoia sa ma dau...eu veneam asa, amical acolo...iar de comentat am comentat la adresa astora care pur si simplu merg cu viteza...caci dupa parerea mea una e sa te dai cot la cot cu cineva, alta e sa alergi ca nebunu' cu viteza (vezi atatea cazuri cu accidente mortale)

in rest, toate bune :), ne mai auzim :)

D o n n 14-02-09 10:47

cei care au in sange viteza...nu se vor lasa niciodata ..te asigur,

.....am facut filmuletul...spre dezamagirea mea...se vede slab de tot,e 3gp,dar daca ti fereastra mica cand te uiti la filmulet intelegei..drumul e bun,fara gropi,are cam 1.5-2km lungime...eu am trecut si peste olt,peste pod ca sa pot intoarce...eu am mers cam cu 1x0 ca sa vedeti cum se comporta...care vrea filmuletul.... speed_vibrate (eu il am 3gp...daca aveti convertoare...poate se va vedea mai bine ;) ) numai bine !

radu_nb1 14-02-09 11:06

numai id-uri de raceri aici:) o sa fac un grup in messenger RACERI Pilotii Neinfricati

andreyWOB 14-02-09 11:17

Fratilor deci nu-mi vine sa cred.... aseara am fost ne-am intalnit si a fost bine mersi si apoi dupa ce toata lumea a ajuns acasa in fata calculatoarelor au inceput certurile...
Treaba cu bisericutele o sa fie mereu.... dar o sa ne mutam cate unu de la o biserica la alta ca sa ne impacam toti intre noi ;)

ice_wysss 14-02-09 12:09

Nu ma bat cu pumnii`n piept,nici nu vorbesc ce nu`i drept!

D o n n 14-02-09 12:51

ok.,..sterg filmuletul si gata..a fost o promisiune ...dar renutn si gata...daca asa se interpreteaza pe aici lucrurile...

Robbert 14-02-09 13:21

bai tata, discutia nu era despre tine :D
poate doar ce'a zis radu, tine filmuletul , sa'l arati lui kalu si BJP ;)

L4uR 14-02-09 14:03

imi zice si mie diseara unde ne intalnim?:)...ca vine si lupalb...si poate mai vine cineva:)

VL 77 SYD 14-02-09 14:21

Quote:

Originally Posted by ice_wysss (Post 2064841)
Ce te astepti sa fie ?Gratar?Fete nud?Bani la plecare?...Bine ca exista si intalnirile astea...sa nu uitam ca sunt baieti care se dau pt spectacol..ar trebui sa le multumim,daca se strica masina unuia care se da mai in fiecare seara,aplaudacii nu cred ca mai sunt asa de fericiti...hai sa vedem si partea buna a lucrurilor..sa ne multumim cu ce facem pana la urma...

Poate o sa radeti dar nu ma intereseaza, eu cand vin sa va vad, vin de la 33 de km si ca sa ajung inapoi mai fac inca atat. Nu ma obligat nimeni si o fac cu mare placere. Nu o data am venit, poate am stat toti doar 20 de minute si am plecat acasa, dar alea 20 de minute au facut toti banii si cand spun asta nu ma refer la spectacolul pe 4 roti. Pt mine ca vin de la distanta asta nu este un sacrificiu, sacrificiu fac baietii care se dau, care isi termina masinile pt noi (discuri, placute, ambreiaje, planetare, anvelope, cutii de viteze si lista ar putea continua la nesfarsit, ei stiu mai bine). Nimeni nu apreciaza cu adevarat ce fac ei pt noi, cei care doar privim. Nimeni nu stie cat ii costa pe ei a doua zi distractia noastra si atunci sa nu mai aruncam vorbe-n vant doar de dragul de a fi pe forum. Putin respect nu ar strica iar despre bisericute vorbesc doar cei care le fac.

https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=850

radu_nb1 14-02-09 14:58

Donn nu ma refeream la nimeni, vorbeam singur :) doar ca imi plac id-urile de mess

DjRainManFast 14-02-09 17:04

Fratilor ..aia la gradinita cred ca privesc o comunitate mult mai matur...sincer! Pe forum aici numai copilarii prostesti! Am zis ca nu o sa scriu nimic...dar sincer chiar nu imi vine sa cred! Kalule tata....dc iti bati capu cu ei? Si acum probabil o sa zic ceva care o sa supere pe multa lume si o sa isi schimbe parerea despre mine! Eu de felul meu sunt o fire mai retrasa si nu incerc sa imi fac pretenii cu toata lumea numai asa ..de dragul de a avea "pretenii"! Eu am devenit mai cunoscut din cauza ca am rupt masina mai mereu cand veneam...dar sincer..cum de fustratii astia de pe forum sunt exact aia care nu prea vin la intalniri...sau daca vin stau peste strada sau in grupul lor? fratilor a venit cineva la mine,kalu, dragos, claudiu etc lista poate continua...,si zic de ei...pt ca sunt exact aceia care nu stau sa isi bata mintea pe forum si sa nu priceapa nimeni, si a fost ignorat? eu nu cred.......cum de unii ne intelegem bine dupa foarte putin timp decand ne cunoastem? pt ca discutam despre masini si vb intre noi cum putem...pt ca intre 30 de insi ...crede-ma e greu sa ii impaci pe toti! Nu sta nimeni sa isi bata capul ca dc X nu a vb cu Y asta seara...sau ca X sa uitat urata la Y...astea le fac exact fustrati astia care vin si comenteaza pe aici! Kalu e prea cuminte...si ar trebui sa apreciati ce a facut pt valcea si pasiunea si rabdarea...si dc sa nu spunem efortul care il depune ca sa aveti voi la ce holba ochii pe monitoare acasa! Ar trebui sa va fie rusine sincer......in spatele monitorului toti suntem frumosi, destepti...si mai am eu ceva cu unii mari "raceri",..frate nu ma halesti ...vin-o si zi-mi ..ba cucule nu te halesc tata..pt ca nu imi place fata ta....numai incepeti cu anecdote si copilarii pe forum...si nu inteleg care e ideea asta cu iesitul in fata...sau nevoia de a face ceva ca sa iesi mai special.....intotdeauna intr -o comunitate fiecare are locul lui si importanta lui...daca vrei sa faci ceva...fa-o intai ...arata-te ...ca lumea sigur te va observa...pe forum credeti-ma ...intr-o luna fac 2000 de posturi si ajung cel mai temut "racer" intre copiii de 17 ani! Gata mi-am spus si eu o parte din fustrari pe aici..stiu ca inutil ....dar ganditi frate logic si constructiv....ca daca se continua asa ....o sa iasa urat!

CaDDy 14-02-09 18:25

cum au fost si cei de mai sus .. o sa fiu si eu mai jos :)) offline

acuma fara nici o chestie... ziceti voi ca se schimba unii, ca nu mai e la fel ca acum 2 ani .. DA, POATE ... cine stie

mie sincer chiar mis e pare ca e altfel ca acum 2 ani, nu ne mai intalnim sus pe capela si stam de vorba si facem poze la toate masinile si dam tura de oras toti in coloana pe avarii ...DAR daca lucrurile astea s-au schimbat .. asta nu inseamna ca s-au schimbat in rau... toate pe lumea asta se schimba... si se vrea din bine in mai bine ( incepand cu mentalitatea )
dar sincer nici eu nu gandeam acum 2 ani cum gandesc acuma .. deci implicit si eu m-am schimbat , poate si altii...
Eu de 2 ani de cand am plecat din Valcea la facultate .. nu mai sunt in fiecare weekend acasa sa vin mereu la intalniri si poate voi care sunteti aici vi se pare asa.. dar eu care nu am venit decat de 2-3 ori pe la intalniri si asta daca le prindeam si pe alea cand veneam de la cluj... nu am obs chestia asta .. si pana acum 3-4 zile nu stiam multa lume ... nu stiam decat de pe forum niste nick`uri ... Sapro, Jmeker, Ice, AndreiWob si lista continua... nu ii stiam .. dar am intrat in vorba cu ei,am vrb cu ei, am glumit.. si ma inteleg bine ( zic eu )

legat de bisericute ... intelegeti si voi odata ca s-a mai discutat poblema asta de nu-sh cate ori .. de ne-am plictisit toti ... INTALNIRE 4tuning.. e aia care se anunta pe forum .. cu surle si trambite.. sa venim cati mai multi .. etc, plm... nu intalnirea aproape seara de seara pe care o fac unii
Acuma ce ati vrea sa faca " aia mari " cum ziceti voi ? ( ma refer la kalu, cucu, dragos.. etc ) .. sa va spuna personal pe mess / sms / sa va sune .. de fiecare data cand se intalnesc si sa va intrebe daca nu ati vrea si voi sa veniti ? acuma .. ganditi si voi un pic.

uite eu de exp... am vazut ca scrie ceva pe forum de intalnire .. l-am sunat pe kalu daca mai sunt acolo si daca mai stau .. si a zis ca mai stau , nu-i probl .. sa vin linistit .... nu am asteptat pe nimeni sa ma sune sau sa ma anunte ca sa vin.. ca nu se intampla niciodata ;) daca vrei ceva te duci ... nu astepti sa vina la tine

legat de cei care se dau ... RESPECT ... nu va mai luati dupa X si Y care nici nu au permis.. sau daca au .. degeaba. nu ma umflu eu in pene .. ca nici eu nu m-am dat decat de max 2-3 ori ..dar macar .. nu am cu ce , poate daca aveam alta masina era altfel.. dar cei care se dau mereu ... si iti rup masinile ... nu va ganditi la ei ? da .. se dau si pt ei .. ca e o placere .. dar si pt dragul aplaudacilor... ca sa aibe ce comenta...

v-ati gandit cat efort a depus kalu ca sa vina la prima intalnire cu masina ? cand inca nu era gata .. si a stat toata noaptea sa o termine .. sa ne-o prezinte noua ..
sau la indemanare acolo la viitorul dovali cand a last-o acolo... sau cate randuri de cauciucuri a distrus Stig al nostru ? ... probabil ca nu

astea sunt parerile mele ..

Kaluvr6 14-02-09 18:33

si credeam ca eu sunt Sandra Brown :)) hai ma gata sa revenim la normal....observ ca rabufnirile astea au loc din an in an :)) asa ca hai s`o lasam pe anu viitor vedem ce`o mai fi pana atunci.

CaDDy 14-02-09 18:37

pai am stat am stat .. mi`am facut schite pe o foaie .. si in final am scris =)))

ai dreptate ... discutiile astea au fost de nush cate ori pana acu,a.. si o sa mai fie si de acum incolo :)

kalule.. unde socatem si noi masinutele .. ca tot e ziua trogloditilor :) pe Kisselef ? sau la Ghencea ? :))

Kaluvr6 14-02-09 18:47

pai ne vedem pe kiselef si dup`aia hotaram daca ramanem sau ghencea
:))

Robbert 14-02-09 18:53

mie unul mi'au placut mereu intalnirile , ca erau 4tuning, ca ma mai lua alexik noaptea si ma plimbam cu el, kalu si care mai aveau nopti albe ca noi pe vremea cand eram pieton, si mai ales acum. Eu zic ca intalnirile au avansat si sunt intr'o continua crestere :D am reusit chiar sa facem o mica "excursie" valcea - pitesti, am plecat in coloana 11 masini, acum vin si pitestenii la valcea. Eu zic ca ne descurcam foarte bine :D

Kaluvr6 14-02-09 19:11

eu zic sa o lasam mai moale o perioada cu stiti voi ce nu neaaparat cu intalnirile pt ca am avut niste discutii aseara cu Domnu Oprescu. Am zis ca noi o sa fim cuminti da nu raspundem de restu nebunilor care se alearga fara masura pe blvd. Asa ca vb aia...cine e cu noi ...etc :)

Kaluvr6 14-02-09 19:19

mergem la Ghencea nu mai mergem pe kiselef ca ma suna cucu si`mi zisa ca sunt multe filtre prin oras, asa ca mergem acolo.

Sau mergem pe Kisselef si stam cuminti acolo jos unde am vb aseara cu Oprea. Ziceti si voi.

ice_wysss 14-02-09 19:30

in seara asta sunt alaturi de voi din pat..am cantat la chitara si am racit cobza...

nicu132003 14-02-09 19:32

nu sunt obisnuit cu denumirile astea NOI.
unde mai exact?
aseara unde am fost ultima data?

Kaluvr6 14-02-09 19:36

da unde am fost ultima data e Ghencea...si unde ne strangem de obicei e Kisselef :))
Deci...eu zic sa mergem pe Kisselef acolo jos....la poarta sau gardu ala de tabla si stam acolo cuminti...daca e ceva ne mutam la Ghencea :))

nicu132003 14-02-09 19:39

e o idee buna; atata timp cat stam si discutam si salutam lumea, nu vad ce e rau in asta.
poate asa, vad si ei, ca suntem cuminti.

L4uR 14-02-09 19:41

nici eu nu am priceput numele noi....geo spunemi pe messenger te rog:))eu nu am mai fost de o saptamana la intalniri:(

GOGU_VL 14-02-09 20:04

Aveti grija pe blvrd......filtru pe ambele sensuri.....control full in masina :rolleyes2

nicu132003 14-02-09 20:09

si nu cauta!

nicu132003 14-02-09 20:20

ne vedem pe Kisselef :twisted:

andreyWOB 14-02-09 20:40

La ce ora mergem ? k imi fac si eu prezenta .

ice_wysss 14-02-09 20:46

Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 2067445)
La ce ora mergem ? k imi fac si eu prezenta .

Du`te la stadion...

trafy-vr6 14-02-09 21:22

bine ca nu ati fost pe bulevard...erau numai masini cu nr MAI fara inscriptii si au turnat 2 . au reusit sa prinda doar un golf 3 , celalalt a fugit ( nush ce masina era ), e plin orasu asta seara de masini MAI fara inscriptii

IONUT-GBP 14-02-09 21:27

stiu frate e full de garda peste tot m-am oprit si pe mine ....eram cu varulmeu pe la maternitate..

All times are GMT +2. The time now is 21:12.

- Copyright 2026 4Tuning