![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
|
8) atunci merita sa asteptam zic eu
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Sarumana :> O sa fie maxime rau cu buzele alea enorme
|
Imi cer scuze ca ma bag intre jantele voastre :D dar am si eu o intrebare: cat costa sa reconditionezi niste jante (gen indreptat polishat lacuit) si unde se pot face treburile astea? (sunt 2 intrebari dar nu conteaza...):D
|
Quote:
|
Quote:
daca nu te grabesti cu jantele, si poti asteptata 2 luni sa le vopseasca, dute la sorin,...daca te grabesti, dute in oriunde alta parte :)))) |
Quote:
La Nurvil face treaba buna nea' mitica.Mi'a indreptat 2 seturi de jante pana acum si o sa merg si cu celalalt set(Borbeturile) |
Quote:
|
Stiu.Face treaba buna.
|
Quote:
|
wow ce de raspunsuri! ms mult baieti! acum sa vad ce fonduri se aproba si daca se aproba ceva in sensu asta... :lol: ms inca odata.
|
24 Attachment(s)
Quote:
CAM TARZIU PUN POZE DAR NU AM AVUT CAND ..... PASII PT A POLISHA JANTE ALIAJ USOR AR CAM FI ASA IN CAZUL JANTELOR MODULARE SE DESFAK SURUBURLE SE INALTURA MIEZULE(FLOAREA) INCAT SA RAMANA INNELBARREL GOL se da cu spray curatator vopsea ,kromofag sau orice alt inalturator vopsea APOI SE TRECE LA SMIRGHEL INCEPAND D ELA 360 600 800 1000 1500 2000 360 IN CAZUL ZGARIETURILOR MAI ADANCI;) APOI CU PASLA ROTUNDA (Ambient ) surub lung (gospodaru) si bormasina se trece la operatiunea polish cu cele 2 batoane din poza IN CAZUL SURURILOR IDEAL AR FI BAIA DE CROM DAR MERG SI PREGATITE VOPSITE SI LACUITE;) PRIMA DATA SE DA CU CEL MARO APOI CEL ALBASTRU, MARO E MAI ABRAZIV ALBASTRU MAI FIN;) EFECTUL ESTE GARANTAT NICI O ALTA SOLUTIE NU MI SA PARUT MAI BUNA CA CELE 2 BATOANE:arrow: SUCCES SI SPOR LA TREABA DAK NU REUSITI VA AJUT CU PLACERE |
11 Attachment(s)
Quote:
Eu am fost foarte multumit :D Inca o data multumesc Teo de ajutor :oops: ON:arrow: Diamond Silver on last steps!:arrow: Restu` e CanCan! :paper: . |
Quote:
|
Pff acum inteleg de ce le'ai facut aurii...cum o sa dea jantele cu culoarea masinii ... = :censored:
|
foarte frumoasa,felicitari sharky
ps.ete ca nu sunt singuru care nu am somn la ora asta :D |
Bravo Sharky, felicitari! Se vede ca lucrezi intr-una la ea dar sunt sigur ca o sa iasa ceva frumos. Stima!
|
Perfect, ma gandesc ca din moment ce o vopsesti e gata, nu mai ai de facut nimic la ea, abia astept sa o vad pe drum!
|
frumoasa masina ... misto culoarea ... deabia astept sa o vad pe strada :) 8)
|
1 Attachment(s)
o simpla achizitie.doar o poza momentan.
|
Felicitari Foin pentru masina !!!! Stiu ca ti`o doreai demult ! sa ai parte de ea
|
1 Attachment(s)
Si a mea caruta :)
|
foarte frumoasa ZZZ-ule :* sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
Ms :* |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Dupa care e cam gata ... :)) A, uitasem.. si folie si modulul de check de la OBC si poate am noroc de alt interior :D Quote:
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
o mica schimbare si la mine :lol:
|
cica ii lipsesc arcuri sau suspensie
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Neste chestii... :))
:paper: |
+1 ca ai scapat de pozitia veche :D
|
Quote:
|
mi s-a parut mie ca el e in poza, dar nu am vrut sa zic nimic....
Pe el oricum il stiam muncitor de ceva timp, asa ca nu ma mira.... dar cand vad atatea "scule" pe acolo.... ma intreb cum se descurca .... @Sharky: felicitari serifule.... sa ne vedem cu bine prin SB, sau prin VL de Pasti. |
O iesit biton uei...ai sa`i chish in freza p-astia de la BMW ca moare de ciuda !!!:)))
|
asa am procedat si eu cu vopsitu oglinzilor din faruri akum ai faza lunga doar ptr salut:))
|
Quote:
|
@ shakry = ULALAAAA :shock:
@sabin = SUSPENSIEEEEEE 8) si apoi va fi bestiala. si eventual sa vopsesti jantele albe :D (doar o parere) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning