![]() |
Re: Club astra bertone
NOKIA 7310 Supernova de vanzare --- 100 euro
|
Quote:
|
@Florinike ce tip de bov forge ai?
Merge bine si pe masina fara soft? |
Quote:
|
probabil ca exista....oricum sunt consumabile.....e un motor "fierbinte" si le prajeste oricat de calitative ar fi.
|
ia originale, ca poti sa iei si 3-4 din alea de 50 ron si tot va supura ulei...
|
Nu se recomanda BOV pentru masina fara soft, nu are putere suficienta sa evacueze corect aerul de pe traseu si face mai mult rau decat bine. Al meu e dual piston valve, cred ca e singurul de genul acesta de la Forge.
|
Luna ce vine o sa imi cumpar un bertone 1.8 125 de cai masina are 110000 km dotari piele cu incalzire clima xenon proiectoare trapa tempomat pilot automat geamuri electrice etc.. ce parere aveti in general de mototul asta ? stiu ca nu e prea performant nu vreau torbo nici 2.2 , vreau sa ii pun cip intermediara si filtre sport poate prezenta probleme de la modificari ? ( sunt constient ca nu primesc mai mult de 20 de cai) astept pareri
|
2.2 are distributia pe lant...iti recomand acest motor, este cel mai reusit...
Are si cilindree mare asa ca la 4000 rot/min nu o sa ai impresia ca motorul e obosit. Impozitul e 330 ron/an. Iar RCA e 600 ron/an. |
Stiu ca e bun dar consuma prea mult din cate stiu eu cam 12 la mers normal si acuma am gasit asta de care am scris mai sus si imi da si garantie un an la motor cutie si electronica, astept pareri despre 1.8 mersi
|
12-13 iti ia 1.8 in bucuresti. Povesti dastea cu 12l/100km la 2.2 sunt adevarate doar daca te uiti in computerul de bord. Si la mine imi arata 13 si consumul e undeva pe la 14-15. 1.8 e foarte bun dupa parerea mea,daca nu vrei cine stie ce performante. Din ce am auzit ar avea ceva probleme la tacheti, devin zgomotosi. Am un prieten cu un bertone de 1.8 si e multumit de el, nu a avut nici o problema de 1 an de cand il are. Mai stiu bine o vectra b2 cu motorul asta si nu a avut nici o problema. Daca o tii sa arate frumos si nu vrei sa o rupi la liniute e parfum. Mare grija la filtrele sport sa nu o dai in balarii si la evacuare daca te referi doar la scos intermediara si schimbat finala,nu faci mare lucru. Mai bine il pastrezi stock sau iti iei direct turbo
|
ms de informatii , stiu ca nu e mare lucru da adunate cap la cap cip filtre si inlocuit intermediara si finala 20 de caluti tot scot
|
aa si in brasov nu cred ca imi va lua mai mult de 9% la mers normal maxim 2800rpm , am avut o fabia de 2.0 si imi lua 8.5 la mers normal in bv si in bucuresti intradevar 14
|
Am mai postat in spate undeva despre motorul 1.8 pareri. Este foarte bun, e considerat de multi drept cel mai fiabil motor de la Opel pe benzina. Ca si consum, este oarecum ok, sub turbo. Ca si performante este undeva aproximativ cu cel de 2.2. Are distributia pe curea deci o sa ai ceva mai mult de cheltuit per total decat la un 2.2 insa va iesi mai bine la capitolul consum si impozit.
Nu iti recomand sa schimbi mare lucru pe el si nu te gandi ca scoti 20 de cai din el, nu e valabil. Realist ar fi un 10 cu admisie schimbata si evacuare +soft. |
Probleme cu 1,8 nu sunt .....
Eu am un 1,8 si singura problema care am avuto la el a fost un senzor de axa cu came (cand am sch distributia cel vechi era copt de la caldura motorului si lam schimbat lam pus original 35o ron si gata :) Np :P Legat deconsum asta e12 13 asta pt un motor de 1,8 eu zicca e bine daca optai pt un 2,o turbo atunci e altceva.\ |
POZE DE LA INTALNIRE DE DUMINICA CEVA??? SAU NU A MAI AVUT LOC???? :)
|
A avut loc dar ne-am luat cu vorba la un pahar de Cola ca sa nu mai vorbim ca ne-a batut soarele in cap si am uitat sa facem poze. Data viitoare ca poate mergem la un gratar pe la vreo padure unde e mai racoare.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Am participat eu.Iata cateva poze:
|
tari pozele
|
Quote:
|
gabi_ bertone, ai vreo inregistrare la sunetul pe care il produce finala de carbon ?
|
Quote:
|
gabi_bertone: cine sunt tipele? fa-mi si mie cunostinta macar cu una...
Legat de 1.8..iar ati luat-o pe aratura, fratiilor, nu va mai luati motor de 1.2 si sa il duceti la 300 HP ca e de domeniul SF, vrei multi cai putere iti iei orice motor cu turbo din fabrica sau va place voua sa aruncati cu bani sa aveti 15 HP in plus??? Respect PS: nu mi-o luati in nume de rau.. |
Quote:
|
[QUOTE=spartaans;2310064]gabi_bertone: cine sunt tipele? fa-mi si mie cunostinta macar cu una...
sunt niste fete bune din pitesti.:D poate la urmatorul eveniment de la bucuresti le luam si pe ele. o sa ti le prezint atunci;) |
le cunosti bine? sau doar din vedere??
|
Ce e aici...dating on line? :D Ca vreau sa imi cuplez si eu masina cu un Coupe Turbo ...poate iese un 2.2 cu turbina mai mica si bag si eu BOV :D
Oricum...am aici ceva interesant, cel putin asa cred eu, legat de camerele de supraveghere din Bucuresti...sunt multe chiar neasteptat de multe si cica sunt puse pe dat amenzi. Lista cu camerele Video montate in intersectiile din Bucuresti . Incepand cu 1 martie 2009 sunt active in totalitate . Se urmareste : depasirile de coloane stationate la semafor, neacordarile de prioritate, trecerea pe culoarea rosie a semaforului, blocarea intersectiei, depasirea vitezei, monitorizare traffic si resincronizare semafoare. - Piata Victoriei - Bd. Iancu de Hunedoara - Str. Roma; - Bd. Iancu de Hunedoara - Calea Dorobantilor - Sos. Stefan cel Mare - Calea Floreasca; - Sos. Stefan cel Mare - Str. Barbu Vacarescu; - Sos. Stefan cel Mare - Str. V. Lascar; - Sos. Stefan cel Mare - Str. Grozovici ; - Sos. Stefan cel Mare - Str. Lizeanu; - Sos. Stefan cel Mare - Calea Mosilor (Obor) - Sos. Mihai Bravu - Bd. Ferdinand I - Bd. Ferdinand I - Str. Ritmului - Sos. Mihai Bravu - Sos. Iancului (Piata Iancului); - Sos. Mihai Bravu - Str. Vatra Luminoasa; - Sos. Mihai Bravu - Bd. Basarabia (Piata Hurmuzachi); - Sos. Mihai Bravu - Str. Baba Novac; - Sos. Mihai Bravu - Bd. Camil Ressu; - Sos. Mihai Bravu - Calea Vitan; - Sos. Mihai Bravu - Splaiul Unirii; - Sos. Mihai Bravu - Calea Vacaresti - Calea Vacaresti - Sos. Oltenitei (Piata Sudului) - Sos. Oltenitei - Sos. Berceni, - Sos. Oltenitei - Bd. Ctin. Brancoveanu; - Sos. Oltenitei - Sos. Giurgiului - Calea Serban Voda - Sos. Viilor - Sos. Viilor - Str. C. Istrati; - Sos. Viilor - Str. Fabrica de Chibrituri; - Sos. Viilor - Str. Odoarei; - Str. Odoarei - Bd. T. Vladimirescu (Piata Chirigiu) - Bd. T. Vladimirescu - Calea 13 Septembrie (Piata Jose Rizal) - Calea 13 Septembrie - Str. Progresului - Sos. Panduri - Str. F. Rainer; - Sos. Panduri - Str. D. Bagdasar - Bd. Timisoara - Str. Progresului - Bd. Geniului - Bd. Vasile Milea - Bd. Timisoara; - Bd. Vasile Milea - Bd Iuliu Maniu - Sos. Cotroceni - Bd. Geniului - Bd. Vasile Milea - Sos. Grozavesti; - Bd. Vasile Milea - Sos. Orhideelor (Podul Grozavesti) - Sos. Orhideelor - Calea Giulesti - Calea Plevnei - Calea Giulesti - Sos. Orhideelor - Calea Plevnei - Sos. Nicolae Titulescu - Calea Grivitei (Statia de metrou Basarab); - Sos. Nicolae Titulescu - Bd. Alex. Ioan Cuza; - Sos. Nicolae Titulescu - Bd. Banu Manta; - Sos. Nicolae Titulescu - Str. Maltopol; - Sos. Nicolae Titulescu - Str. Iacob Felix - Sos. Buc. Ploiesti - Aero. Baneasa; - Sos. Buc. Ploiesti - Bd. Aerogarii; - Sos. Buc. Ploiesti - Str. Elena Vacarescu - Piata Presei Libere - Piata Arcul de Triumf - Sos. Kiseleff - Str. Ion Mincu - Bd. Lascar Catargiu - Str. Gh. Manu; - Bd. Lascar Catargiu - Bd. Dacia (Piata Romana) - Bd. Dacia - Calea Dorobantilor - Bd. Magheru - Str. George Enescu; - Bd. Magheru - Str. Tache Ionescu; - Bd. Magheru - Str. C.A. Rosetti - Str. C.A. Rosetti - Str. Dionisie Lupu - Bd. Balcescu - Str. Dem. I. Dobrescu; - Bd. Balcescu - Str. Batistei - Piata Universitatii - Bd. I.C. Bratianu - Str. Coltei; - Bd. I.C. Bratianu - Bd. Corneliu Coposu (Piata Unirii); - Bd. I.C. Bratianu - Bd Unirii; - Bd. I.C. Bratianu - Splaiul Unirii - Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Marasesti; - Bd. Dimitrie Cantemir - Bd. Tineretului - Bd. C-tin Prezan - Bd. Aviatorilor (Piata Charles de Gaulle) - Bd. Aviatorilor - Str. Ion Mincu - Calea Victoriei - Str. Gh. Manu; - Calea Victoriei - Bd. Dacia; - Calea Victoriei - Calea Grivitei; - Calea Victoriei - Str. Stirbei Voda; - Calea Victoriei - Str. Ion Campineanu; - Calea Victoriei - Bd. Regina Elisabeta - Bd. Regina Elisabeta - Str. Academiei - Piata Rosetti - Bd. Carol I - Str. Armeneasca; - Bd. Carol I - Calea Mosilor - Bd. Pache Protopopescu - Str. Traian; - Bd. Pache Protopopescu - Str. Popa Nan ; Bd. Pache Protopopescu - Str. Matasari - Splaiul Independentei - Bd. Eroilor - Bd. Eroilor - Bd. Eroii Sanitari; - Bd. Eroilor - Str. C. Davila - Splaiul Independentei - Bd. Unirii - Bd. Unirii - Bd. Mircea Voda - Bd. Mircea Voda - Str. Sfanta Vineri - Bd. Unirii - Str. Nerva Traian; - Bd. Unirii - Str. L. Blaga - Calea Victoriei - Splaiul Independentei (Podul Operetei) - B.I.R. - Splaiul Independentei - Str. Halelor - Splaiul Independentei - Bd. Corneliu Coposu - Str. Sfanta Vineri; - Bd. Corneliu Coposu - Bd. Mircea Voda - Calea Calarasilor - Str. Mantuleasa - Fantana Miorita - Sos. Kiseleff - Capat tramvai 41; - Sos. Kiseleff - Str. Strandului; - Sos. Kiseleff - Str. Docentilor; - Sos. Kiseleff - Str. Monetariei - Bd. Dimitrie Cantemir - Str. Radulescu Drumea - Calea Victoriei - Str. Mihai Moxa; - Calea Victoriei - Str. George Enescu; - Calea Victoriei - Str. C.A. Rosetti; - Calea Victoriei - Str. Matei Millo - Piata Pache Protopopescu |
Are careva cunostinte ceva pe la Omniasig? Astazi am dat de un "sofer" si a rezultat aripa stanga spate infundata plus alte mici ***uri...
|
Quote:
Salut !...imi pare rau ca ai patit asa ceva...ce vrei mai exact de la Omniasig? Stiu un tip care e la ei la Sectia 1 pe Grivitei...dar trebuie sa stiu ce exact ai nevoie sa il intreb dac poate sau nu. |
Quote:
|
Pai pe Grivitei trebuie sa ajung si eu Shorty. Te sun astazi. Ma duceam sa ridic amortizoarele comandate saptamana trecuta si eram la semafor la Lujerului. Fiind aglomerat,ma bag pe banda 1 langa cu camion cu botul aproape lipit de o Dacie. Astept la semafor ca mai erau cateva secunde cand aud claxoane si simt cum ma trage pamantu in stanga spate :D
Tipu a vrut sa ia dreapta sa il fereasca pe unu care venise prea aproape de el,tot camion. Rezultat: aripa spate stanga indoita destul de, bara spate atinsa putin, bandou facut franjuri. Acum trebuie sa ma duc la asigurator sa fac dosar de dauna si sa astept sa vad cand poate sa o faca..... :| |
naspa...nu doresc nimanui asa ceva
Iti dau un sfat: sa fi atent ce iti scrie, ce crezi ca trebuie inlocuit sa fie bifat cu I, ca dc iti pune R (de la reparat) numai ai ce face, toata chestia e de la ce iti scrie agentul constatator al omniasig...succes Revin: cine vrea cotiera IRMSCHER?? http://images.upload2world.com/get-5...com_ojtgyk.JPG |
La ce pret e?E noua?Ce culoare are pielea?
|
sau asa ceva:
http://images.upload2world.com/get-5...com_uzrgoi.JPG Pt cei care au aer conditionat manual.. |
@Florinike-nasoala belea ti-a cazut pe cap:cry::sad:
@Shorty-ai avut ceva rabdare sa scrii toate locatiile alea:rolleyes2 @Spataans-ce preturi au grilele Irmcher pentru capota? |
@spartaans daca ne-ai zice si niste preturi ar fi super :)
|
sal colegii.haide-ti sa facem o intalnite pe la snagov cum vi s epare locatia?apropo:are cienva de vanzare niste anvelope 225/45/17 si 205/45/17(sau chiar 215 in cazul astora)nu imi trebuiesc noi,dimpotriva prefer sh..bugetul :P
|
am si eu o problema, nu mi mai merge inchiderea centralizata din telecomanda, merge numai din broasca...am schimbat bateria, se aprinde becul rosu dar nimic, am scos borna cateva minute, nimic, am lasat cheia cu contactul pus 1 min si apoi am apasat pe buton nimic, nu stiti de la ce ar putea fi?????multumesc
|
Quote:
si intr`o zi.. m`am pus la volan..am pus contactul si am inceput sa apas pe butoanele la telecomanda in timp ce era in contact.. si a mers.. si merge cam de 5-6 luni ;) ..poate te ajuta |
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning