![]() |
re: Club Ford Capri
1 Attachment(s)
ce parere aveti daca v-as spune ca cineva din tara testeaza piata pentru a construi un kit din fibra care sa transforme un capri in eleanor...??? cam in 2000 eu..???!!!
|
pai 4.500$ e in state unul original..
el dk face aici in RO..pt ce masina il face? k sincer..pur sange nu am vazut la noi o gramada..iar dk face pt un model..si cere 2.000EU..omu knd si-l cumpara pt alta masina..mai baga bani si in modificarea acestui kit..sincer..nush cat de mult merita....si cui.. dar e interesant dk face asa ceva.. si-a luat un kit original..sau dupa ce il face?:D |
man..e vorba de FORD CAPRI .. nu de citronele si dracii.. ( ah minorele astea si citronelele..te-au zapacit .. scrie clar ...kitul este pentru ford capri..!!!!) baiatul cauta cel putin 3 doritori pentru ca va fi o investitie la inceput...deci oferta ar fi...promotionala...!!!!
apropo.. mi-am adus aminte de dracii ...precizez.. cele lolgan ...de ce astia nu le-au pus si niste vasle..???!!! cand nu bate vantul ne intrec si motopartzele.. |
sa vad schite si detalii tehnice si sa vad un portofoliu cu lucrari facute de om care sa garanteze o calitate si ma bag.. altfel imi cumpar frumos un x-pack in 4-500 de lire si fac un capri beton.. si ar fi frumos daca l-as cumpara sa-mi garanteze ca nu se apuca sa il adapteze pentru orice masina de pe piata cum se cam practica pe la noi...
astept P.M. ca un potential cumparator si informatii pe thread direct ca un entuziast. |
Dak As Ava Banul In Secunda Unu M-as Baga.:d
|
Quote:
ah..si am obtinut si o turbina..ce va urma pe Ford V6...deci..sunt si mai zapacit...turbosh de zapacit :oops: :lol: :lol: :lol: Totusi...eu mai vreau o capra MK I...dar n-ash da 2.000 Eurokoi doar pe niste fibre de sticla pana nu as avea o mecanica impecabila si demna de FIBRA respectiva, pe bune acuma :-) Oricum..pana acum doar Silencer s-ar putea mandri cu acel kit...show & go(speram si GO :twisted: ) de 2.000 Eurokoi kit-ul + Capra 2.000 Eurokoi pe putin...mai fac un imprumut:oops: de 3.000 Eurokoi si iau direct Pur Sange V8 adevarat manca-l-ar tata sa-l calce pe coada :lol: :lol: |
ah..cablu de kilometraj de pe Granada,e echivalent cu Capri/Taunus?
stiu k cel de Sierra e la fel cu cel de Taunus...la mufa de la bord ma refer k la cutie toate sunt la fel :rolleyes2 :rolleyes2 |
care e cel mai mic motor de sierra pe benzina? sau de scorpio...
|
sierra 1,6:D
|
sierra 1.3(60Cp) :D, Scorpio 1.8
dar numai cel de sierra merge omologat pe capra..orice capra ;) si din motive de putere si pt k au fost pe capre asemenea motoare montate de serie ;) |
deci 1,3 l de sierra tre' sa caut... mc mult... am inteles ca pt omologare nici pozitia suportilor motorului nu trebuie schimbata... pe langa multe altele...
|
pai la Ford se potrivesc suportii masinii cu orice motor din gama de motorizare Ford.
Deci u cum ai V4..ai nevoie de suporti de Capri pt motor 4 in linie....pt acel 1.3 de Sierra:wink: |
Quote:
|
pai la 64 CP e de 1.5, oricum...si asta e o varianta, macar e ceva clasic, le pika ochii la RAR knd vad 2 pistoane de-o parte si de alta, cum patit eu cu clientii la capra mea :oops: :lol: :lol:
carb, piese, fise, delcou, orice alta piesa poti pune/inlocui de la V4-le tau :wink:, doar pistoanele difera din cate stiu..poate si arborele dar bielele sunt aceleasi la orice V4/V6 iar restul sigur sunt la fel :D |
tot am zis ca vin la Covasna da' m-am intins cu inscrieri pe la facultati, cu examene... n-am avut, din nou, timp... oricum, am o scurta pauza pan' pe la mijlocul lunii august si sigur vin... nush cat de bun o fi motorul ala, si la cat ma pricep eu... tre' sa caut un mecanic ceva pt treaba asta
|
oricum TZG, sa stii k u cu scolile astea numai pierzi fata de capra ta :wink:
ori te tii de scoala si lasi capra de-o parte, ori vezi u k nu prea vor ele sa se pupe :-P |
nu ma las de niciuna... timp imi fac... dar degeaba ai timp cand n-ai bani:D
|
[QUOTE=florin_cars;1012690]
Totusi...eu mai vreau o capra MK I...dar n-ash da 2.000 Eurokoi doar pe niste fibre de sticla pana nu as avea o mecanica impecabila si demna de FIBRA respectiva, pe bune acuma :-) Oricum..pana acum doar Silencer s-ar putea mandri cu acel kit...show & go(speram si GO :twisted: ) iar tre sa stabilim cum e cu show & go? cand isi termina taticu dascalu cossu il cooptam sa mai faca cateva, ca o sa fie tatic, si pana atunci nu strica daca punem un kit de eleanor desi, sigur nu o sa existe, ba chiar, eu sunt 75% chitit pe un x-pack. deci, pana la turbo si v8 pur sange, io am o masina de scos la linie, tine foarte bine 2.3 pana cand o sa aibe ce sa miste unu mai mare. |
Quote:
|
imi place de tine, dai vesti bune. acu, io nu am inteles daca kitu e pt mk1 sau mk2/3.. ma poti lumina?
|
MK I :wink:
|
Quote:
|
ala e x-pack-ul pentru MK II, iar cel pentru MK III este asta: http://cgi.ebay.co.uk/Ford-Capri-V8-...QQcmdZViewItem
|
eu zic ca e cam kitch faza cu chitul asta pentru mk1... de ce sa semene cu "Eleanor" cand ala era mustang iar asta e capri... eu zic ca daca tot vor sa faca o afacere din asta ar putea face kituri diferite, mai multe modele... eventual sa faca si nishte aripi de mk1 din fibra de sticla,si-asa ruginesc :) eu stiu... buze pentru umflat aripile,eleroane,prize de aer... cred c-ar fi mai profitabil...
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ma uitam pe burtonpower si am dat peste un cuzinet al vibrochenului pe care eu nu l-am gasit cand am desfacut motorul, stie cineva despre ce este vorba? cuzinetul gasit pe burton este cel de mai jos
|
fratilor.. am 5 pistoane noi cu segmenti cu tot..si nu stiu de la ce motor de ford sunt.. pe exterior e un punct cu rosu si scrie B O,5 2OHD in interior scrie 1275 084084 U1K 21 73 TM 6110 AEA/ACA si sigla FORD
cine are habar..?? |
dimensiunile cred ca sunt definitorii, asa ca masoara-le si o sa stim pentru ce sunt
|
chiar nu stie nimeni ce e cu cuzinetul de mai sus?
|
pai pe Burton nu scrie de unde provine?
|
Quote:
mi-am luat 2 sensori de oxigen si 1 kit din ala de prins capota cu 89 usd+transport vama,etc=135 usd |
senzori de oxigen pt injectia ta..dar u nu aveai la injectie, sau?
kitul de capota cat a fost ? k aici e cam 75-80lei marfa nemteasca :-P |
sondele mele erau varza cu muci. kitul de capota=60 ron marfa americana
|
o sa fiu putin offtopic da' am un rekord din '60 de vanzare... (poate intereseaza pe cineva)
|
daca doriti sa vedeti rekordul intrati pe linkul de la semnatura...
|
10 Attachment(s)
de fapt e 66/67 si dincolo era mai ieftin, ...
next: Capri k asta a-ti mai vazut? :oops: :oops: roll bar capitonat, cabina modificata din originala, punte spate schimbata si suspensie/discuri fata cred(5 prezoane k pe spate), stopuri, fete usi, grila fata/faruri. Cadrul fata e tubular, fara aripi interioare...oare ce motor are ? :rolleyes2 , oricum a fost creata ceva race car la baza :twisted: :twisted: spuneti-mi ce suspensie banuiti k are....eu am o banuiala, dar ma mir k are 2 coil overs/butuc pt acea marca:rolleyes2 :x |
daca ar fi sa ne luam dupa ce scrie pe plansa de bord ar trebui sa fie un V8
|
puntea spate e prea tare. discuri pe planetara, langa grup si telescoapele cu arcuri,cate 2 pe roata,cum d-zeu le-o fi pus...sau de pe ce le-o fi luat...
|
Quote:
|
licitatia era de la 50 de lire..pretul va sari de 500-600 zic eu.
puntea spate banuiesc a fi de Alfa..alfele sunt multe cu discuri spate langa dif..ma gandeam k e cunoscut acest aspect...insa ce mi s epare dubios sunt cele 2 coil-overs/roata :-P ah, V8 de 3.5L banuiesc..cel pe carb..oricum pacat...dk e dus motorul de ce nu-l da cu masina k sunt destui care l-ar readuce in minti :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning