![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Duminica sper sa fim mai multi ...in una din zilele astea ar trebui pusa ceva benzina si dat drumu la camere undeva pe un drum mai de dat mai tare ...:P ....trebuie pus ceva pe banda...:D
|
Maine, incepand cu ora 12:00, Rally Sprint Botosani !!
Va asteptam pe toti ... |
mii de multumiri lu` ovidiu pentru sacrificarea aparatului cu care ne mai face cate o poza din cand in cand....super tari pozele...dar lipseste maneaua din fundal...deci data viitoare veniti toti cu manele..:)),si sper ca duminica sa vina si cei care au masini si le tin in parcare...(se stiu ei ),daca nu citesc ei...sa le mai spuneti si voi...
|
Sa dea Domnul sa vina si cei care isi tin masinile in parcare ...sa fim scutiti de probleme si belele cu ele ..daca mama si tata nu neau daat bani de masini noi si kituri de Mansoury ce sa le faci ..asta e ..tigae4ever ...nu ne plangem ..pana acum a fost bine dar se poate si mai bine ...sa fie o zi in care sa fim toti si sa surprindem momentul frumos ..toti si toate aliniate ...
va salut si va pup !! |
ms alex pentru apropo facut...:*
|
Quote:
|
:twisted:
|
Acum mam prins si eu ce si cum se intampla aici ..nenea Ovidiu a binevoit sa scrie ceva de pe userul meu ..:P ...
Tin sa va aduc aminte ...DUMINICA SEARA incepand cu ORELE 20:30 in AGRONOMIE ..Toata lumea ...care nu binevoieste sa apara fara scuze intemeiate ... vor avea de dat niste explicatii cu consecintele de rigoare ...:) Va pup ..si sa cresteti mari :P |
eu s'ar putea sa am motiv ...
nu'mi alimenteaza motoru' cu benzinladen ... nuj ce draq are |
Quote:
|
Mare dreptate ai avut iubire....a umplut rezervorul si a dat jos din cauciucuri :)) Sarma power :P
Bv Ovidiu , Razvan , Luci ..:D |
Bha ungure, stai ascuns incontinuu numa dupa monitor. Fa nitel miscare pana in Suceava sa bem o cafeluta ceva... poate facem si o baie de namol...saaauuuu... am descoperit nisipuri mishcatoare mai nou. La numai 5 km de Suceava ;)
Mantus a fost martor pana a cedat nervos si a plecat la baut. Eu m-am batut cu troliul de la 4 PM pana la 6 AM... Macar am cashtigat, urmeaza diploma, tot de nisip :twisted: |
Rar mai apuc si eu sa mai stau in spatele monitorului ...cand mai apuc mai vorbesc si eu cu voi ..am auzit isprava ta ...:P ..am auzit ca lai scos pe nelu din mlastina ;))...buna treaba :P ..te ajtept la IS ..sa vedem dealurile paici ;))
|
4 Attachment(s)
cele mai simpatice poze 27.10.2008
locatie: Tg Frumos, inainte de razboieni !!! loc cashto !! :-P |
19 Attachment(s)
indemanare :-??, oftica si dezamagire, dar noi mergem mai departe.
|
7 Attachment(s)
29 octombrie 2008
|
Don Kokalar shaf ...Multam fain pentru poze ...dar ...semnatura ta e cam egocentrica :)) pana mea ...ce sa zic ..:P
Si inca un motiv sa sarbatorim ..sia facut MOMO cont :P ... ieri ...dezamagire si deziluzionare ca va fi ceva bine ... nasol de baietii aia ..la ei nu mai venim niciodata :) oricum ..noi neam facut aparitia , neam tinut de cuvant ..asta conteaza :) Si doresc sa imi cer scuze fata de toti cei care iam jignit in vreun fel sau altul ieri ...nu am facut cu intentii personale nimic ..pur si simplu mam luat de val pentru ca sau facut unele greseli ... imi pare rau inca odata... |
bai cocos ... a batut vantu' si nu stiu ce s'a intamplat ... si oricum imi era dor de farurile mele cromate :) de asta.
|
astept mai multa activitate/posturi/poze la vecinu' (masinile C.D.) !!!:evil:
eu inca nu'mi permit sa o atasez ca's ultimu' ... asa ca mai astept :rolleyes2 |
Incercam sa reducem "publicitatea negativa" care o aducem acestui site ...daca ma intelegi ..:) poate din cauza asta lumea se fereste cu postatu aici si la vecinu :)
|
sigur ca da ... pana acum am strans 3,5 gigi ... cine mai doreste cine mai pofteste ?! n'am de gand sa uploadez.
filmul meu e asta |
am tot citit prin thread-urile din "Crazy Drivers" si mi'a ramas un fix cu intalnirile ... pe cand o urmatoare intalnire ? cu cat mai multi "nebuni" ? iasi/bacau/suceava unde se poate ... imi pare rau ca nu am fost la intalnirea de la suceava de acu ceva vreme dar a fost prea din scurt si pe neanuntate.
abia astept ... |
Trecand la urmatoarea problema ....Aprob ce zice Ovidiu ..si zic sa facem ceva:) ...acusi vin sarbatorile de iarna iar lumea umbla de nebuna si nu mai are timp de club ...deci ..eu zic ca luna asta sa facem una mica intro seara cu ceva Action :D propuneri si ideei ....BUGET REDUS ...tineti minte :)
|
Discutie gen: "Daca voi nu ma vreti, eu va vreau":lol::lol:
Trecand la lucruri mai interesante... Thread-ul legat de masinile membrilor e pe bune? Sau eu sunt singurul cu masina? :lol: P.S.: Fiind anti-manele si anti-telenovele, rog pe low ridah sa stearga posturile... nu peste o saptamana. Haideti totusi sa ne vedem da-le noastre. P.P.S: Low mama... dar mai viziteaza Suceava sa-ti arat frumusetile naturii... acuma cat nu cade zapada ca ingheatza p`aia :lol::lol::lol: |
Quote:
... sper sa nu se stabileasca in perioada imediat urmatoare ... technical problems :evil: |
Quote:
|
ok, am sters postarile,asa cum ati cerut, e ok acum,da ? :)
|
Danke Alex ...Mii de multumiri !!!
Cu Suceava ...ce sa zic ..cum zice si Ovidiu :D ..Ar fi ceva ...Hanul Ancutei ..apoi spre SV la un mic gratar si o plibmbare prin padure la cules de fragi si mure !!! tra la la la laaa... Trebuie bani pe care nu ii avem ...asta e una din marile probleme ..:( ....nu stiu ce sa zic ..si mai ales ca eu nu am reusit sa ma intalnesc cu baietii in seara asta ..:( ..Poate ne vom intalni cu totii sa vorbim exact ..Lipsa fonduri ..:( . Pana acum e una din variantele super ..hanul Ancutei apoi SV ..la SV vedem cum ne cazam pe la fiecare pacasa si etc :) .. Cineva cu o propunere de o data ..??? |
Quote:
Haideti bagati fratilor ca nu mushca. Sau... v-am intimidat cu modificarile ? =)). Pana una alta, la prima-vara va fi un mini-monster truck, avand in vedere ca urmeaza sa mai bag cam inca 1000-1500 de iepuroi in suspensie, gume si sistem de navigare. Poate ca bonus daca-mi ajunge timpul, fac si un rollcage intern ca... la concursuri "it`s a must have" :lol: Hai cu masinile CD la pozat si explicat. |
Quote:
de suceava nu te'ai saturat ? o stii de cand esti mic ... sau ti'e dor de casa ? |
Eh...poate dor de prieteni. Unde mai pui ca SV e mai mocca decat BC ;)
|
Unde mai pui k in Sv ai ce sa faci fatza de BC ...si poate mergeam la o mica relaxare :) ...adik un gratar :) etc ..un munte ..*** ..lasa fumu pe mai tarziu ..:))
|
Quote:
da' macar un fum mic acolo, nu pot sa fac ? :lol: hai pune osu' la treaba si trage o vorba cu baietii sa facem intalnirea ... DUPA ce imi rezolv masina :rolleyes2 |
ocaruntu hai sa-ti dau nishte gume din care sa scoti fum...pe 15 :))
275/60/15 Numa sa nu scoti fum din ambreiaj... |
pai daca tot imi dai gume de astea da'mi si nijte suspensii ... ca la mine nu intra momentan :shock:
nici 235 nu cred ca intra ... in conditiile de fata. iar cu ambreiaju' am experienta ... scot bine fum din el :lol: |
Alea sunt ale mele .... BUCATELE te fac ... ai uitat de mine ..am zis k le vreau ...nu am uitat :((
|
s'a terminat guma la adidasi ? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::twisted:
am eu cateva roase ... le pastram pentru situatii de genul aahahahahhaha |
se poate si la bacau, si aici este de facut destul ;)
si pe pista, si-n afara ei :) voi decideti cum e mai bine... |
Pai nu stim nici noi exact ... ar fi frumos sa ne vedem pe undeva la munte in liniste ..fara motoare ambalate si mult fum ..din ambreiaju lui ovidiu ..daca nu e frumos si la BC :) ..la Karturi etc :) acu sa vedem si lumea ce si cum :)
|
aaaa
frumos la munte :D pai ziceti o varianta :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning