![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
Ah, dar stai, ii gadila orgoliul masculin...:rolleyes2 People, grow up!!!!! |
pfffff...belea mare:( e greu dar tre sa trec peste...n-am de ales...imi fac rau singur
|
Este greu, dar depasesti momentul.
Important este sa gasesti acea activitate care sa te faca sa uiti mai repede. Ranile se vindeca, cicatricile raman, depinde de noi cum decidem, sa le ascundem undeva departe, sau sa le lasam la suprafata. :) |
Quote:
|
:-| u vrei sa-ti faci rau singur??? daca ma uit putin in spate vad ca aceleasi greseli le-am facut si eu. las-o sa-ti dea 200 de sms-uri, nu-i spune ce-ar vrea ea sa auda. Spunei c ai treaba sau ca esti ocupat si dk vrea ceva ramane pe altadata. ea se joaca cu tine si tu ii faci jocul. las-o cu ala sa vada ce-a pierdut. ii e frica probabil c ala o sa-i dea papucii dupa o sapt de distractie si atunci te pierde si pe tine si pe el. vrea sa te tina aproape. te amageste, te foloseste se joaca cu tine. se asigura ca daca va esua relatia cu respectivul va putea sa-ti sara tie in brate. TU trebuie sa te asiguri ca atunci cand va incerca sa-ti sara vei face un pas inapoi, o lasi sa cada si dupa ce se ridica POATE....
|
pfff...asa e...aveti dreptate...ea deja incearca sa vorbeasca cu mn ca si cum am fi fost amici dintotdeauna...pur si simplu nu mi dau seama ce urmareste...cu ala e de fatada...se vede clar...oricum...mi se rupe....nu mai simt ce simteam pentru ea...a avut ea grija de asta...
|
Quote:
Quote:
|
revin cu noutati...m-a sunat o fosta prietena a ei...stiu ca ele 2 se urau de moarte si inca se mai urasc...ea mi-a propus sa ne razbunam pe ea...sa accept?sa fie tzeapa?ce ziceti...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
exact:D indiferenta...aseara am primit mesaj pe la 1 jumate de la ea...zicea cam asa:"Te iubesc...mi-e dor de tine..." si nu i-am raspuns:D
|
Si nu te simti mai bine ? :) Eu vad ca da ! Zambesti chiar ! :)) Hai la multi ani !
|
Quote:
|
Quote:
|
@73dy , totul este sa te tina si sa rezisti :)
|
da:D pai crede-ma...fara ajutorul vostru si al prietenilor...adevaratilor prieteni...nu puteam sa fiu asa hotarat...nu aveam puterea...e greu cand ti se trage clapa unde te asteptai mai putin...aia e...viata merge inainte
|
Quote:
Quote:
CAND IL PIERZI ;) tine minte asta Quote:
Quote:
Quote:
success |
Quote:
stai linistit ca o sa o mai furi , ar fii prea frumos sa fie doar odata ;) |
Psycho cum sa dau mesaj inapoi cu nr gresit?:D fi putin mai explicit...
|
Quote:
|
:)))) crezi ca nu s-ar pinde?
|
Quote:
trimite-i mesaj : Imi pare rau dar cred ca ati gresit numarul, cel care avea acest numar a renuntat la el , l-a schimbat. Dar o sa te sune cu ascuns , il pasezi la altcineva etc ;) te joci si tu :) |
:)) tare...oricum ceva tre sa-i fac:D
|
Quote:
|
Am frunzarit putin topicul si in unele ipostaze m-am gasit si eu cand aveam 18-25ani;din proprie experienta,asa cum s-a repetat de nenumarate ori,timpul le rezolva pe toate,dar problema e pana trece acel timp...,eu mi-am canalizat energia in munca,plecam ultimul de la servici,de obicei cautam sa vin extenuat acasa,faceam orice sa evit locuri,lucruri,chiar si oameni care puteau sa-mi aduca aminte de ex.Faza cu razbunari si alte prostii nu va face decat sa va simtiti mai prost si sa va murdariti in acelasi timp.S-a terminat relatia,ati fost inselat,pur si simplu mergeti mai departe,sunt atatea lucruri frumoase care le puteti face;si nu uitati,fiecare sac isi gaseste petecul!
|
:D proiect in curs:))
|
Am citit 3-4 pagini numai de lamentari.
Conu' 73dy (sau tedi, dupa cum banuiesc). Toate sfaturile pe care ti le-au dat oamenii astia sunt sa o ignori. Nu inteleg de ce te mananca atat de rau in partea dorsala (pe romaneste: cur) sa ii raspunzi la telefoane, sms-uri, piftiele, scrisorele, mesaje pe mess si mailuri. Iti faci rau de unul singur. Asa facea si o fosta de-a mea, pe care o iubeam ca un tembel: se juca nonstop cu mine in felul asta - pana mi s-a acrit mie. Acum - De 2 ani vorbim ocazional, iar de fiecare data cand vorbim, bate un apropo la o potentiala relatie si nu ma scoate din complimente. Mi-am luat-o atat de rau incat nu mai cred nimic din ce baliverneaza domnisoara. De multe ori raspund dupa 40 de ore la ceea ce imi scrie si ii spun ca sunt ocupat sau cand ma mananca palma sa ii raspund pe loc si sa o injur (pt ca e o curva ordinara care are o manie sa ma frece la icre), schimb subiectul politicos si o intreb daca vrea sa ii trimit un mail cu niste bancuri sau chestii amuzante. Dupa ce trimit mailul... revin la punctul 1: ii spun ca am putina treaba si ca o caut eu cand termin ce am de facut. Ca sa nu spuna ca sunt nesimtit, ii trimit un mesaj pe messenger pe la 22 si ii spun ca a fost o zi infernala si nu am avut deloc timp sa respir. Dupa un comportament de genul asta (cat de cat politicos, zic eu) dureaza cel putin 2 luni pana cand "reluam" discutia. Asa ca... sfatul meu este acelasi: ignor-o total. Daca e femeie cu capul pe umeri va intelege ca ai trecut peste ea si te va lasa in pace, daca e o tembela care realizeaza ce s-a intamplat - adica ca a inceput sa ti se rupa de ea si nu mai are de cine sa faca misto - s-ar putea sa arunce arsenalul greu: te va convinge sa ti-o pui cu ea, pentru a te aduce la punctul 0. Daca tu continui sa o asculti si sa ii dai apa la moara, nu faci nimic si ti-o iei tu ca fraierul, in timp ce ea se pisa pe ea de ras impreuna cu prietenele ei, vazand cum te strofoci pentru ea. Eu as fi miserupist, iar daca m-ar intreba de ce sunt in felul asta, i-as raspunde sec: "Miserupia? Cu capitala la Ti-amTras-o?" ... chiar daca ar fi pe langa subiect. :) |
Quote:
|
Quote:
|
sti...e greu...pentru ca aveam planurile facute impreuna pentru sarbatorile astea...si acu...au picat toate...si e greu...foarte greu...dar decat scalvul ei...
|
Quote:
Lasa toate cacaturile astea de o parte si ia-ti viata asa cum e cu bune si rele..si treci la lucruri mai interesante si importante decat sa bocesti dupa o fata si sa te gandesti 23/24 ce sa-i faci si cum sa te razbuni... Nu cred ca esti atat de limitat incat sa nu ai alte ocupatii. |
Sarbatorile le poti face si cu alta tipa care nu are ce face de Revelion. Ideea e sa te simti bine.
|
Quote:
Referitor la sarbatori cu alta tipa nu prea cred...la cat de into it e omul...nu cred ca se uita el acum la alta tipa. Ia si trage o betie cu baietii ceva...un mega show ceva...dar nu iti planui sarbatorile CU ALTA FATA...nu se merita. Bucurate si tu de burlacie o perioada ca'i frumoasa rau :)) |
Eu am zis-o in ideea ca poate si-o trage si omu' de sarbatori - mai luat fiind. :D
|
Cel mai de pret lucru in lumea asta e LIBERTATEA si SANATATEA
restul nu conteaza , tine minte aceste vorbe ;) |
Quote:
|
Quote:
Si pentru ce exista prietenii?? Pentru momente de gen :) |
dor deja imi e de ea...in fiecare seara imi da mesaj ca ce mai fac...ca ma iubeste...ca ii e dor de mine...e greu...dar asta e...
|
Quote:
pentru toate celelalte exista mastercard |
| All times are GMT +2. The time now is 11:46. |
- Copyright 2026 4Tuning